- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.521
aminn canim insallah. nasil minik kuzun alistiniz mi birbirinizeHer zaman bakamıyorum şimdi gördüm, hayırlı olsun transferin. İnşallah test günü güzel haberlerini okuruz canım.
aminn canim insallah. nasil minik kuzun alistiniz mi birbirinize
Herkese merhaba,
BirAsilAnnesi canım Doğum gününü kaçırdım ama en içten dileklerimle kutluyor, bu yaşının sana anneliği getirmesi için kucağımda bebeğimle dua ediyorum.
Tüp bebek heyecanlı ve çok zorbir süreç. Dilerim ki tüm bekleyenler pozitifleri görsün, Gül hamilelikler yaşasın ve sağlıkla kavuşsun bebeklerine.
Sen yurt dışına sadece doğum için mi gitmiştin canım. Ben oraya yerleştiniz sanmıştım. Allah daha güzel günlerini göstersin bebeğinin. Aminn inşallah rabbim bizede nasip etsinAlışıyoruz canım, Türkiye ye döneli iki hafta oldu. Her gün birbirinden farklı, her gece birbirinden uykusuz :) ama çok çok şükür. Darısı hepinize inşallah.
Canım iyiyim test günüm yarın. Ya nasip bakalım hiç bir şey hissetmiyorumSaye- kuzum nasılsın? Test günün ne zaman?
Canım iyiyim test günüm yarın. Ya nasip bakalım hiç bir şey hissetmiyorum
Aminn inşallah canım. Ne bileyim herkes belirtim var diyor bende bir şey yok:) ya nasip rabbim inşallah nasip ederİnşallah güzel haberler ver bizeöyle oluyor canım...belirti olması ya da olmaması bişey ifade etmiyor bence. Bir kadının iki hamileliği arasında bile çok fark oluyor. İnşallah annelerine sımsıkı tutunmuşlardır
Aminn inşallah canım. Ne bileyim herkes belirtim var diyor bende bir şey yok:) ya nasip rabbim inşallah nasip eder
Sen yurt dışına sadece doğum için mi gitmiştin canım. Ben oraya yerleştiniz sanmıştım. Allah daha güzel günlerini göstersin bebeğinin. Aminn inşallah rabbim bizede nasip etsin
Çok güzel olmuş canım. Bizde o günleri görürüz inşallahEvet tatlım, Doğuma gidip 3 ay kalıp döndüm
Aslında hiç kafama takmadım ta ki bu güne kadar. Allah ol derse olacak inşallah nasip etmiştir canımBen de aman aman bir belirti yaşamadım. Hiç kafana takma bunu. İnşallah canım inşallah
Çok güzel olmuş canım. Bizde o günleri görürüz inşallah
En iyisini yaptın kuzum, bu sana pozitif olarak geri dönecek inşallahAslında hiç kafama takmadım ta ki bu güne kadar. Allah ol derse olacak inşallah nasip etmiştir canım
İnşallah canım inşallahEn iyisini yaptın kuzum, bu sana pozitif olarak geri dönecek inşallah
Aslında hiç kafama takmadım ta ki bu güne kadar. Allah ol derse olacak inşallah nasip etmiştir canım
İnşallah canımİnşallah, yarın sonucun güzel gelsin ve başlasın mutlu günler inş.
Evet canım bu seferde böyle olsun dedim. Birde minik kedim var artık o benim için baya iyi oldu. Çok güzel vakit geçiyorBen de öyle yapmıştım, sonucu biliyorsun. Sana da öyle olsun inşallah
Canım yarına güzel haberlerini bekliyoruz inşallahİnşallah canım
Evet canım bu seferde böyle olsun dedim. Birde minik kedim var artık o benim için baya iyi oldu. Çok güzel vakit geçiyor
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyin. Çok merak ediyorum sonucuCanım yarına güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?