Transfere geri sayim

Herkese merhaba,

BirAsilAnnesi canım Doğum gününü kaçırdım ama en içten dileklerimle kutluyor, bu yaşının sana anneliği getirmesi için kucağımda bebeğimle dua ediyorum.

Tüp bebek heyecanlı ve çok zorbir süreç. Dilerim ki tüm bekleyenler pozitifleri görsün, Gül hamilelikler yaşasın ve sağlıkla kavuşsun bebeklerine.

canım benim düşünmen ve kutlaman yeter.
çok teşekkür ederim sana.
sen ve bebiş iyisinizdir inşallah.
inşallah annelik bana ve isteyen herkese nasip olur.
Allah razı olsun.

Alışıyoruz canım, Türkiye ye döneli iki hafta oldu. Her gün birbirinden farklı, her gece birbirinden uykusuz :) ama çok çok şükür. Darısı hepinize inşallah.
Sen yurt dışına sadece doğum için mi gitmiştin canım. Ben oraya yerleştiniz sanmıştım. Allah daha güzel günlerini göstersin bebeğinin. Aminn inşallah rabbim bizede nasip etsin

Canım iyiyim test günüm yarın. Ya nasip bakalım hiç bir şey hissetmiyorum

İnşallah güzel haberler ver bize öyle oluyor canım...belirti olması ya da olmaması bişey ifade etmiyor bence. Bir kadının iki hamileliği arasında bile çok fark oluyor. İnşallah annelerine sımsıkı tutunmuşlardır

Aminn inşallah canım. Ne bileyim herkes belirtim var diyor bende bir şey yok:) ya nasip rabbim inşallah nasip eder

Ben de aman aman bir belirti yaşamadım. Hiç kafana takma bunu. İnşallah canım inşallah
Aslında hiç kafama takmadım ta ki bu güne kadar. Allah ol derse olacak inşallah nasip etmiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…