Transfere geri sayim

Kızlar maalesef sonucum negatif nasip değilmiş

Canım çok geçmiş olsun vardır bunda bi hayır demek ten başka bişe gelmiyo dilden rabbim yüzümüze baksın inş yanlış anlamazsan ne den mikroçip önerdiler canım size bize bişe demediler
Sağol canım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbim. Canım benim kaybım çok o yüzden önerdiler. Spermiyogram düzgün çıksada DNA hasarı olabilir dendi o sebeple

Bu sefer kısmet değilmiş demek ki canım, çok olumlu olacağını düşünmüştüm ama zamanı gelmemiş henüz. Ama sen çok güçlüsün her zaman,bunu da geri de bırakır Yen'i umutlarla devam edersin eminim. Yaş konusuna takılma lütfen. Annemin arkadaşı 43 yaşında Yen'i Doğum yaptı. İlk eşiyle yıllarca uğraşmış, tüp bebekler denemiş. Bu ise doğal yoldan olmuş. Allah ne zaman ol derse olacaktır.

DNA hasarı istemedi canım direk mikroçip dedi. Yaşım 33 ekinde 34 olacağım. Yaş ilerledikçe iyice üzülüyorum hiç olmayacak diye
Üzülme canım olacak Allah’ın izniyle belli mi olur kendiliğinden olur belki Allah’ın mucizeleri bitmiyo ki .. bide bi sorunu olan bi çift değilsiniz ki vaktini bekliyo elbet güzel günler canım

Canım benim ya...
Sana bakmak için girdim ama bunu beklemiyordum açıkçası. Napalim Rabbim'in bir bildiği vardır. Rabbim sabır versin sana. İnşallah tez zamanda bir mucize olur dualarimdasin

Canım ben daha bu yolun başındayım ama hasretimiz aynı anlıyoruz tabi hiç kimseyi kendi kadar anlayan yok biliyoruz ne olur çok üzülme hepimizin sınavı ayrı ayrı bi gün kucaklarimiz dolacak

O vitamini bende kullandım transfer e kadar.

İnşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini cnm çok geçmiş olsun. Bu kaçıncı denemeydi. Neler uygulandı tedavinde.

evet canim ansip kismet elimizden geleni yaptik rabbim ol deyince olacak insallah
Üzülme canım olacak Allah’ın izniyle belli mi olur kendiliğinden olur belki Allah’ın mucizeleri bitmiyo ki .. bide bi sorunu olan bi çift değilsiniz ki vaktini bekliyo elbet güzel günler canım
insallah canim cok yikilmadim bu sefer Allah büyük nasip bu isler
Canım benim ya...
Sana bakmak için girdim ama bunu beklemiyordum açıkçası. Napalim Rabbim'in bir bildiği vardır. Rabbim sabır versin sana. İnşallah tez zamanda bir mucize olur dualarimdasin
canim nasip degilmis insallah tez zamanda hayirla saglikla nasip olur
Canim cok cok gecmis olsun .. Umarim dilerim insallah bundan sonrasi senin icin iyi olur .. Insallah Rabbimin tek ve son imtihanidir senin icin ..
insallah canim insallah
Canımçok gecmis olsun insallah bundan sonrası daha iyi olucak canım benim
insallah canim
Canım ben daha bu yolun başındayım ama hasretimiz aynı anlıyoruz tabi hiç kimseyi kendi kadar anlayan yok biliyoruz ne olur çok üzülme hepimizin sınavı ayrı ayrı bi gün kucaklarimiz dolacak
sagol canim rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin insallah
O vitamini bende kullandım transfer e kadar.

İnşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini cnm çok geçmiş olsun. Bu kaçıncı denemeydi. Neler uygulandı tedavinde.
bu ücüncü denemem canim. embriyoskop ve mikrocip uygulandi

Benim üçüncü denememde bana histereskopi yapıldı rahime çizik atıldı sonrasında vitaminler verildi eşime DNA hasar testi yapıldı bana transfer sonrası serum tedavisi uygulandı çok şükür pozitif oldu ben merkezi doktoru fln değiştirdim bu denememde. Aklında olsun canım tekrar tedaviye başladığında belki sende de işe yarar bu işlemler :/

sagol canim. senin merkezin neresiydi, bende vitamin falan kullandim

Kızlar 3 ay önce negatif almıştım bende ve yeniden transfer oldum banada dua edin ne olur , bir tanesi perşembe birtanesi ctesi 2 embriyo transfer edildi biri 3.gün biri 5.gün embriyosu ve 3.deneme inşallah bu sefer olur
İnşallaaahhhhhhhhhhh bu sefer yüzün gülerrr mutlu haberlerini alırız canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…