- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.561
Kızlar 3 ay önce negatif almıştım bende ve yeniden transfer oldum banada dua edin ne olur , bir tanesi perşembe birtanesi ctesi 2 embriyo transfer edildi biri 3.gün biri 5.gün embriyosu ve 3.deneme inşallah bu sefer olur
canim sana sIKIca tutunurlar inslalah.Kızlar 3 ay önce negatif almıştım bende ve yeniden transfer oldum banada dua edin ne olur , bir tanesi perşembe birtanesi ctesi 2 embriyo transfer edildi biri 3.gün biri 5.gün embriyosu ve 3.deneme inşallah bu sefer olur
İnşallaaahhhhhhhhhhh bu sefer yüzün gülerrr mutlu haberlerini alırız canımm
İyiyimm canım şükürrr tek sıkıntım iştahım kapandı 2 kilo vermişim onun dışında iyiyimCanım nasılsın ya nasıl gidiyor
İnşallaaahhhhhhhhhhh bu sefer yüzün gülerrr mutlu haberlerini alırız canımm[/QUOTE
inşallah canım benim yalnis hatırlamıosam seninde negatif olmuştu dimi kışın ? Şimdi pozitif maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin
İyiyimm canım şükürrr tek sıkıntım iştahım kapandı 2 kilo vermişim onun dışında iyiyim
sen nasılsın ?
Bende de bulantı yok şükür. Aynı canım benimde iğne yerlerim şişti beze gibi kızardı falanİyi bulantı fln yok şükür. Benim iştah aynı değişiklik yok. Geçen akşam tek seferlik bir kahverengi lekelenme oldu yine progestan iğneye başladım şimdilik böyle devam dedi hemşire ama bikaç gün önce ki iğneden sonra iğne yerinde kızarma oldu orası yanıyor şiş ve kıpkırmızı yayılırsa doktora git dedi dün iğneyi yapan enfekte olmuş dedi. Hareketlerim çok kısıtlı zor hareket ediyorum ağrı yapıyor :/
Bende de bulantı yok şükür. Aynı canım benimde iğne yerlerim şişti beze gibi kızardı falan
Ben en son gittiğimde 15 gün daha kullan demişti bakalım 10 nisanda tekrar gidicem inşallah keser ozamanYa çok zor bu iğne ne zaman tmm diyecekler acaba daha ne kadar devam edecek :/
Ben en son gittiğimde 15 gün daha kullan demişti bakalım 10 nisanda tekrar gidicem inşallah keser ozaman
Bende dünden beri aynı şeyi düşünüyorum :) ben iğneleri tedavi gördüğüm hastanede değil iş yerime yakın bi tıp merkezinde vuruluyorum. Yarın yada sonraki gün orada ultrasona girsem nolur dedimBende yarın seruma gidince sorayım diyorum yoksa bana da 10 Nisan a gel demişti kalp atışı için o güne kadar devam demez inşallah. Ya ben yarın tekrar ultrason a girmek istesem girebilir miyim acaba 2 hafta geçmesi şart mı ki.
Bende dünden beri aynı şeyi düşünüyorum :) ben iğneleri tedavi gördüğüm hastanede değil iş yerime yakın bi tıp merkezinde vuruluyorum. Yarın yada sonraki gün orada ultrasona girsem nolur dedim
Benimde ocaktaydi ordan hatirladim zaten:) inşallah benimde pozitif olur bu sefer ve tabiki diğer arkadaşlarında, :)Evet canım ocakta negatif oldu ilk denemem şimdi tuttu çok şükür
Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin yada bebislerin :)Bugün opu oldum cumartesi transfer, inşallah güzel sonuçlar alırım kızlar :)
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallaahhBugün opu oldum cumartesi transfer, inşallah güzel sonuçlar alırım kızlar :)
Hayırlısı olsun insallah sağlıkla ilerlerler canım...Kızlar dün toplanan 7 yumurtamın yedisi de olgun çıkmış işleme alınmış ve hepsi döllenmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?