Transfere geri sayim

Kızlar 3 ay önce negatif almıştım bende ve yeniden transfer oldum banada dua edin ne olur , bir tanesi perşembe birtanesi ctesi 2 embriyo transfer edildi biri 3.gün biri 5.gün embriyosu ve 3.deneme inşallah bu sefer olur
canim sana sIKIca tutunurlar inslalah.

İyiyimm canım şükürrr tek sıkıntım iştahım kapandı 2 kilo vermişim onun dışında iyiyim
sen nasılsın ?

İyi bulantı fln yok şükür. Benim iştah aynı değişiklik yok. Geçen akşam tek seferlik bir kahverengi lekelenme oldu yine progestan iğneye başladım şimdilik böyle devam dedi hemşire ama bikaç gün önce ki iğneden sonra iğne yerinde kızarma oldu orası yanıyor şiş ve kıpkırmızı yayılırsa doktora git dedi dün iğneyi yapan enfekte olmuş dedi. Hareketlerim çok kısıtlı zor hareket ediyorum ağrı yapıyor :/

Bende de bulantı yok şükür. Aynı canım benimde iğne yerlerim şişti beze gibi kızardı falan

Ben en son gittiğimde 15 gün daha kullan demişti bakalım 10 nisanda tekrar gidicem inşallah keser ozaman

Bende yarın seruma gidince sorayım diyorum yoksa bana da 10 Nisan a gel demişti kalp atışı için o güne kadar devam demez inşallah. Ya ben yarın tekrar ultrason a girmek istesem girebilir miyim acaba 2 hafta geçmesi şart mı ki.

Bende dünden beri aynı şeyi düşünüyorum :) ben iğneleri tedavi gördüğüm hastanede değil iş yerime yakın bi tıp merkezinde vuruluyorum. Yarın yada sonraki gün orada ultrasona girsem nolur dedim

Bende dünden beri aynı şeyi düşünüyorum :) ben iğneleri tedavi gördüğüm hastanede değil iş yerime yakın bi tıp merkezinde vuruluyorum. Yarın yada sonraki gün orada ultrasona girsem nolur dedim

Ahahhah :))) insan merak ediyor dimi yaa napalım. Eşime diyorum yarın doktor bakmazsa Cerrahpaşa ya gidelim bu hafta içi hem bir sürü testler yapılacak bedavaya yaptırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…