Transfere geri sayim

Yarın bozulmasın diye hiç dokunmayacaklarmış yumurtalara canım. Perşembe yani 3.gün bakıp bilgi verecekler. 5.gün transferi planlıyor doktorum başından bu yana.
Beni 1-2-3 ve 5. Gün aradılar canım farklı demekki 4. Gün rahatsız etmiyoruz dediler.. inş Perşembe hepsi çoğala çoğala giderler

Merhabalaar
Benimde embriyolarda 3.gun suan icin iyi gidiyor dediler ama daha transfer gunu soylemediler. Kafama takilan su 13 gun sonra adet olucam normal takvimime gore bu hafta transfer olsa bi hafta sonrasi icin adet gunum tutunma ihtimalini etkiliyormu acaba hemsireme sordum ama tam anlamadi galiba cozemedim:)) rabbim hayirlisini versin daha ilk denememiz ama cok heycanliyim cocuk odasi planlarina basladim engelleyemiyorum kendimi:)

Cnm sanrm etkilemz.sen.rahat ol.bu surecte kafana hic bsey takma cnmm

Kizlar 4.denememde kimyasal gebelikle sonuçlandı artik hic umudum kalmadi cok yiprandim galiba kaderimde yok hic anne olamayacağım cok uzgunum

Kizlar 4.denememde kimyasal gebelikle sonuçlandı artik hic umudum kalmadi cok yiprandim galiba kaderimde yok hic anne olamayacağım cok uzgunum
İmkansiz diye bir sey yok rabbim ol der olur olmassada bizim goremedigimiz bir hayrı vardir kesin ama icini ferah tut, benim doktorda 8,10, hatta 17 yil denemesinin ustune mutlu habere kavusanlar olmus rabbimize sigincaz her seyin bi zamani vardir mutlaka, uzme canını

insallah ne diyimki kader den öteye gidilmiyor insallah zamani vardir hayirli zamanda gelir ama kaderimde mi yok acaba demektenbde kendimi alamiyorum piskolojikmi yoksa icimemi doğuyor bilmiyorum

böyle düsünmeyin. her negatif bir yikim biliyorum ama verecek olan Allah ol derse olur. tüp bebek vs hepsi birer vesile. insallah bizimde yüzümüz güler

merhaba kızlar bende bursa acıbadem şahin bey de tedaviye başlayacağım adeti bekliyoruz..
ilk denemem olacak, inşallah hayırlısıyla bizde pozitifi görürüz..aranızda şahin beye giden var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…