- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.581
maşallah canım yarında hepsi devam etsin inşallahKızlar dün toplanan 7 yumurtamın yedisi de olgun çıkmış işleme alınmış ve hepsi döllenmiş :)
Yarın bozulmasın diye hiç dokunmayacaklarmış yumurtalara canım. Perşembe yani 3.gün bakıp bilgi verecekler. 5.gün transferi planlıyor doktorum başından bu yana.maşallah canım yarında hepsi devam etsin inşallah
Beni 1-2-3 ve 5. Gün aradılar canım farklı demekki 4. Gün rahatsız etmiyoruz dediler.. inş Perşembe hepsi çoğala çoğala giderlerYarın bozulmasın diye hiç dokunmayacaklarmış yumurtalara canım. Perşembe yani 3.gün bakıp bilgi verecekler. 5.gün transferi planlıyor doktorum başından bu yana.
Cnm sanrm etkilemz.sen.rahat ol.bu surecte kafana hic bsey takma cnmmMerhabalaar
Benimde embriyolarda 3.gun suan icin iyi gidiyor dediler ama daha transfer gunu soylemediler. Kafama takilan su 13 gun sonra adet olucam normal takvimime gore bu hafta transfer olsa bi hafta sonrasi icin adet gunum tutunma ihtimalini etkiliyormu acaba hemsireme sordum ama tam anlamadi galiba cozemedim:)) rabbim hayirlisini versin daha ilk denememiz ama cok heycanliyim cocuk odasi planlarina basladim engelleyemiyorum kendimi:)
İmkansiz diye bir sey yok rabbim ol der olur olmassada bizim goremedigimiz bir hayrı vardir kesin ama icini ferah tut, benim doktorda 8,10, hatta 17 yil denemesinin ustune mutlu habere kavusanlar olmus rabbimize sigincaz her seyin bi zamani vardir mutlaka, uzme canınıKizlar 4.denememde kimyasal gebelikle sonuçlandı artik hic umudum kalmadi cok yiprandim galiba kaderimde yok hic anne olamayacağım cok uzgunum
insallah ne diyimki kader den öteye gidilmiyor insallah zamani vardir hayirli zamanda gelir ama kaderimde mi yok acaba demektenbde kendimi alamiyorum piskolojikmi yoksa icimemi doğuyor bilmiyorumİmkansiz diye bir sey yok rabbim ol der olur olmassada bizim goremedigimiz bir hayrı vardir kesin ama icini ferah tut, benim doktorda 8,10, hatta 17 yil denemesinin ustune mutlu habere kavusanlar olmus rabbimize sigincaz her seyin bi zamani vardir mutlaka, uzme canını
böyle düsünmeyin. her negatif bir yikim biliyorum ama verecek olan Allah ol derse olur. tüp bebek vs hepsi birer vesile. insallah bizimde yüzümüz gülerKizlar 4.denememde kimyasal gebelikle sonuçlandı artik hic umudum kalmadi cok yiprandim galiba kaderimde yok hic anne olamayacağım cok uzgunum
sagol canim insallah insallahhhböyle düsünmeyin. her negatif bir yikim biliyorum ama verecek olan Allah ol derse olur. tüp bebek vs hepsi birer vesile. insallah bizimde yüzümüz güler
insallah bebegin gelir bu sefer canim kacinci denemen olacakUzunn bi aradan sonra herkese merhaba
Cumartesi transferim varr dualarinizi bekliyorum bol boll :) bu son olacak insaallah isteyen herkese bana size hayirli saglikli evlatlar nasip etsin rabbimmm
3.transferim olacak ama 2.tedavi cnm en baştan aminn inşaallahinsallah bebegin gelir bu sefer canim kacinci denemen olacak
Hatırlıyorum seni Dykdyk falan aynı zamanlardaydık kışın :) doğru mu hatırlıyorum? Bende 3.transferi oldum beklemedeyim ve inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler arkadaşım, dua edelim birbirimize3.transferim olacak ama 2.tedavi cnm en baştan aminn inşaallah
Hayırlısı olsun canım benimde 4 gün önce oldu transferim 2 tane kuzucuk göbüşte, inşallah sıkı sıkı tutunurlar bizeTransferim bugun gerceklesti, 2 tane yumurtacik kondu bakalimm nasip ne gostercekk heycanla bekliyoruzzz rabbim herkese hayirliisni nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?