- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.601
Transferi olan arkadaşlar Allah hayırlı sonuçlar almak nasip etsin inşallah[/QUOT
Inşallah canım
Evet cnm.gecen sene mart ve haziran ayinda denemem olmustu.aminn insallahh son olur bu ugraslarimizHatırlıyorum seni Dykdyk falan aynı zamanlardaydık kışın :) doğru mu hatırlıyorum? Bende 3.transferi oldum beklemedeyim ve inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler arkadaşım, dua edelim birbirimize
AyyyCemrecim bence sen 80ine geldiğinde torunların sana parti düzenleyecek. Ve senden inanaılamz güzel büyükanne olur
AyyyBirAsilAnnesi valla kullanmayı unutmuşum. Doğum günü için yazdığın şeyin altına yazmaya çalışıyodum nasıl buraya geldik valla anlamadım Şuan asla orayı da bulamıyorum. Neyse sen anladın beni seviliyorsun canımm
Merhaba arkadaşım nasıl. Yeniden tedaviye mi başladın hayırlı olsun . Ümidini kaybetme . Stres cok onemli , surekli dusunme rahat ol.Havuç suyu iç .dinlen . Çok güzel Beslen. Benimde tekrar transfer oldu. Ki biliyorsun yumurtam olmuyordu.çok şükür 5 tane oldu. 2 tanesi döllendi.2 tane transfer oldu.kaliteleri çok iyi olmasına rağmen. Dün 11.günümdu.kan verdim hiç tutmamisti. Dilerim seninkiler sana tutunur seni birakmazlarTransfer sonrası 9.gün ve idrar testi koca bir tek çizgi3.denemede böyle umutsuzlukla kapanışa geçti
Kiyamam olmadı mi ah canım benimMerhaba arkadaşım nasıl. Yeniden tedaviye mi başladın hayırlı olsun . Ümidini kaybetme . Stres cok onemli , surekli dusunme rahat ol.Havuç suyu iç .dinlen . Çok güzel Beslen. Benimde tekrar transfer oldu. Ki biliyorsun yumurtam olmuyordu.çok şükür 5 tane oldu. 2 tanesi döllendi.2 tane transfer oldu.kaliteleri çok iyi olmasına rağmen. Dün 11.günümdu.kan verdim hiç tutmamisti. Dilerim seninkiler sana tutunur seni birakmazlar
Ay özür dilerim 2 tanesi dollendi demissin bende 5 ide dollendi sandım heycanla okurken kusura bakmaMerhaba arkadaşım nasıl. Yeniden tedaviye mi başladın hayırlı olsun . Ümidini kaybetme . Stres cok onemli , surekli dusunme rahat ol.Havuç suyu iç .dinlen . Çok güzel Beslen. Benimde tekrar transfer oldu. Ki biliyorsun yumurtam olmuyordu.çok şükür 5 tane oldu. 2 tanesi döllendi.2 tane transfer oldu.kaliteleri çok iyi olmasına rağmen. Dün 11.günümdu.kan verdim hiç tutmamisti. Dilerim seninkiler sana tutunur seni birakmazlar
Bol su ic canim ne kadar tuvalete cikarsan okadar cabuk atlatirsin. Bende yasadim aynisiniKızlar bugün 1 tane 5AA transferi oldum. Ama dün gece şiddetli ağrı sebebiyle acile gittim. Sağ yumurtalığım şişmiş. Çatlatma iğnesi sebep oluyormuş bu şişliğe. Bütün gece ağrıdan uyumadım ve transfer anı da dahil bu ağrı devam etti. 2 embriyo transferi planlamıştık ama yumurtalık şişince 2 transfer riskli olur dedi doktorum ve tek transfer yaptı. Bu ay biraz riskli benim için. Bu ay tutmazsa önümüzdeki ay dondurulmuşlardan 2 tane 5AA transferi yapacak. Ağrıdan ölüyorum çok mutsuzum
Canım benim seni varikosel tipiğinden tanıyorum. Allah şifa versin inşallah bebişin çok bekletmez seni.Kızlar bugün 1 tane 5AA transferi oldum. Ama dün gece şiddetli ağrı sebebiyle acile gittim. Sağ yumurtalığım şişmiş. Çatlatma iğnesi sebep oluyormuş bu şişliğe. Bütün gece ağrıdan uyumadım ve transfer anı da dahil bu ağrı devam etti. 2 embriyo transferi planlamıştık ama yumurtalık şişince 2 transfer riskli olur dedi doktorum ve tek transfer yaptı. Bu ay biraz riskli benim için. Bu ay tutmazsa önümüzdeki ay dondurulmuşlardan 2 tane 5AA transferi yapacak. Ağrıdan ölüyorum çok mutsuzum
Evet canım varikosel ameliyatı olmaktan son anda vazgeçip tüp bebeğe başlamıştık. İnşallah tutunur bebeğim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Canım benim seni varikosel tipiğinden tanıyorum. Allah şifa versin inşallah bebişin çok bekletmez seni.
Hakkında hayırlısı olsun.
Canim sen ne yaptin.test yaptin mi ? Hayirli haberler verirsin insallah. Benim Dondurulmuş yok malesef. Ben bu sefer olumsuz oluşunu atlatamiyorum sanırım. Psikolojim çok bozuk.dokunsan Ağlıyorum. Hicbirseye tahammülüm yok.sinirlerim çok bozuk. Yarın doktor arayacak bakalım bu sefer nasıl tedavi olacağım.Kiyamam olmadı mi ah canım benimama donmuşun var şimdi 3 tane dimi süper, benim donmusta yok kaliteleri ıyi olmuyo ama bakalım salı günü test tarihi inşallah kanda vardır
Nasilsin ne yapıcaksın şimdi?
Yarın transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?