Transfere geri sayim

Amiiiiiiiiiiiiin giriyorum şimdi transfere dua edene de Allah versin inşallah 16. Gün 2. Denemem olacak kısmetse

Al bendende o kadar bende kötüyüm 3.denemede negatif cıktı doktora bile gitmek istemiyorum sonucumu bile bildirmedim

Kizlar dayanamadım transferden sonraki 9. Günümdü bugün erken gebelik testi yaptım gölge bile çıkmadı... ağlayamıyorum eşime birşey diyemiyorum bana yapma dedi cünkü... ondan habersiz yaptım... hevesle cuma gününü bekliyor gözümün içine bakıyor... kendi üzüntümemi yanayım onun üzüldüğüne mi üzüleyim... çok caresiz hissediyorum çok yıprandım... 1 aşılama ve bu 3. Tüp bebek denememizdi... bugün yaa negatif çıkarsa dedim ona artık deneme falan yapmayız dedi yeter bıktırdı bu süreç dedi.... herşey boğazımda düğümlendi kaldı... yaşama hevesim yok isteğim yok her tedavi sonrası depresyon... çok çaresiz çok üzgün hissediyorum...

kader arkadşım.bende 3.denememi yaptım.negatif oldu.bıraktm artık.üzülmekten de bıktım usandım.kabullendim artık.elimizdn bukadar geliyor.gücümüzün yetmiyor.

kader arkadşım.bende 3.denememi yaptım.negatif oldu.bıraktm artık.üzülmekten de bıktım usandım.kabullendim artık.elimizdn bukadar geliyor.gücümüzün yetmiyor.
Sınavların en zoruyla sınandık canım evlendik sanki hemen cocugumuz olucakmış gibi korunduk 3 yıl... olmadı... doktora gittik 1 yıl yumurta takibi ilişki saatleri bir sürü prosedür yine olmadı... 6 ay kadar herseyi bıraktım netten ovulasyon testleri aldım o şekilde devam ettim olmadı... 1 kez aşılama yaptık olmadı... tüp bebeğe karar verdik araştırmalarımızı yaptık bahçeci klinigini cok duyduk orada karar kıldık... tüp bebek yapınca hemen olucak sandım ben bilmiyordum böyle tutunamama durumları falan olduğunu... ilk acı tecrübemiz oldu negatif... son iki denememizide bahçelievler medicalparkta yapıyorduk... 1. Kalite embriyo deniyor çok güzel deniyor... yok... yok.. yok... çocuklu insanlarla görüşmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum... böyle emeklilerin yaşlıların yaşadığı bir yerde yaşasam keşke çoluk çocuk olmasa etrafta... kendi üzüntümüz yetmezmiş gibi birde anlayışsız akrabaların saçma sapan konuşmalarınada maruz kalıyoruz... ne zor süreçler... yaşamayan anlayamaz bizi canım... maddi manevi bittik artık...

al bendende o kadar.ankaranın en iyi doktorlarına gittim.3. ve 5.günün aa kalitesindeki embriyolardan 2 ve 3 er tane transfer edilmesine rağmen tutmuyor.çocukulu insanlardan uzaklaştım.evde zaman geçiriyom.

Duygularima tercüman olmuşsunuz. Allah sizinde bizimde yardımcımız olsun.

Canım yeni gördüm iyiyim şükür mide bulantım vardı çok kotu cumartesi acile gıttım serum taktılar 2 tane rahatladım çok şukur sen nasılsın canım
Bende aynıyım canım midem baya bulanıyor kilo vermişim hatta. Benimkilerin arasındaki fark 1 haftaya cıkmış ona takıldım biraz

Bende aynıyım canım midem baya bulanıyor kilo vermişim hatta. Benimkilerin arasındaki fark 1 haftaya cıkmış ona takıldım biraz
Oluyormuş kuzum benimkiler cumartesi tam gözüküyorlardı 20sınde 2lı tarama testim var randevu aldım devlet hastanesine 74 le kaldım ben 7 haftalıkken 75.5 dediler sağlık ocağında 1 hafta önce tartıldım 74.2 çıktım serum taktırma olanagın varsa baya geçiyor mıgde bulantın canım

Ya resmen benim duygularımı yazmışsın bende öyle tükendim ki artık hayatımdan bezdim. Benim 4.denemem bu ve umudum yok açıkçası. Hep iyi kalite embriyolar ama olmuyor yok kurudu resmen. Maddi zaten zorlu manevi kat kat zorlu bir süreç. Çok yoruldum bıktım evliliğim güzel zamanları hastanelerde evde stresle üzüntüyle geçti gitti..

18 i test günüm 6nisan da transferim yapıldı sadece transferin 4.günü sancım batmalarım oldu sonra tık yok en ufak bir ağrı yok..3.gün 2 tane embriyo kondu iyi kalite oldukları söylendi ama daha öncede öyle demişlerdi yine olmadı. Daha öncekilerde endometrium 13 ya da 14 mm oluyordu. Bu sefer 10.5 mm falandı opu öncesi. Yani rahimde de sorun görülmedi laparoskopi histereskopi her şey yolunda ama yok işte. Kalite falan boşverin arkadaşlar daha önce 2. Kalite çok iyi olmayan embriyo ile tutmuştu benim ama enfeksiyon kapmışım hastaneden ateş çok yüksekti hastanede yattım ve 1 hafta sonra düştü. Birinci kalite embriyolar tutmadı bu hiç tutmaz 2.kalite demiştim büyük konuşmuşum o tuttu diğerleri tutmadı. Nasipse istediğimiz kadar kalitesiz olmaz diye konuşalım oluyor 5.gün harika embriyolar da tutmuyor görüyoruz

kızlar hayırlısıyla ayın 8inde transfer tedavisine başladık estrofem kullanıyorum o günden beri dün adetim bitti sarı kokusuz kaşıntı yapmayan bi akıntım var yaşayanınız var mı transfer öncesi böyle bi durum ??

Çok doğru söylüyosun benimde embriyolar hiç kaliteli olmadi 3.denememde negatif oldu ve bende hep kaliteleri yüzünden dedim ama bakıyorumda yazdıklarınıza kaliteli olsada tutmayan çok var ve bunun sebebi ne o bilinmiyor, bazen diyorumki keşke bir sorun olsaydı da en azından onun çaresine bakilsaydi ne kotuki bazende kimyasal yaşayan birine bile gipte eder oldum ne güzel en azından vücut gebe kalabiliyor diye sasirmislikta son noktadayım anlayacağın yani insan böyle birseye özenir mi ? Sanırım kafayı yemeye başladım ve artık eşimde istemiyo tüp bebeği, bisey diyemiyorum artık adama 7.5 senedir hastane doktor dünya kadar ilaç ve sana bişey olacak diye korkuyorum diyo

Albu surecte akinti olmasi normal canimm takilmana ona hic

Ah canim benim ya seni cok iyi anliyorum ayni acilari yasiyoruz Allah bizede anneligi nasip eder insallah bazen diyecek tek sözüm kalmıyor Allaha dua ederkende sadece agliyorum o kadar doluyum ki konusamiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…