Transfere geri sayim

Ah canim benim ya seni cok iyi anliyorum ayni acilari yasiyoruz Allah bizede anneligi nasip eder insallah bazen diyecek tek sözüm kalmıyor Allaha dua ederkende sadece agliyorum o kadar doluyum ki konusamiyorum bile
Bizi sadece bizler anlıyoruz keşke elimizden gelen birşey olsa

benim güzel topiğim
tüp bebek konusundan biraz uzaklaşmak için burayı biraz boşlamak zorunda kaldım.
çünkü 3.denememdeki tüm olumlu gidişata rağmen yine olmaması beni çok yıprattı.
kalan embriyolarım yani 4.denemem için araya uzunca bir vakit koymayı düşünüyorum.
yani tabi düşüncem bir sabah kalktığımda aniden değişmezse.
şu an kendim deniyorum normal yolla.
tek tüple umut dünyası diyelim.
henüz size vereceğim hayırlı bir haberim yok.
dilerim ben çok yakın vakitte size, sizlerde bana hayırlı haberler veririz.
hepinizi sevgiyle kucaklarım.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim o mucizeyi göstersin sana kalan embriyolarında ilerde kardeş istediğin için transfer yaptırırsın inşallah. Bende 4.denemedeyim 6nisanda transferim oldu çok umutlu değilim dondurulmuşumda yok maalesef. Çok yıprandım bu da olumsuz olursa nasıl toparlanırım bilemiyorum hayırlısı

Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım.
Rabbim bakabilecek, sevebilecek herkese hepimize nasip etsin inşallah.
sen yine de sonuca kadar müsterih ol.
her şeye hazırlıklı olmalıyız evet ama umudumuzdan başka da bir şeyimiz yok ki.
toparlanma konusuna gelince; insan her durumu unutmaya, hayatına kaldığı yerden devam etmeye programlı.
her denememin acısını biriktirmiş gibi her birini hatırlıyorum.
ama dışarıda da bir hayat var akıp giden.
belki hiç de olmayabilir bununla da yaşamayı öğrenmeliyiz.
biz hakkımızda hayırlısını dileriz, demek ki Rabbim daha da hayırlısını biliyor ki vermiyor.
böyle düşün.

Çok doğru, söylediklerine katılıyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz,yaşayacağız..Rabbim büyük inşallah bir gün bizlere de nasip olur annelik. Olmazsa da çok ağır gelecek bir süre ama sonuda kabul etmekten başka çaremiz yok

Tatlım boşuna üzme kendini benim 12 . Günden önce çıkmamıştı doktorlar bişey biliyo da 12 gün diyo bende senin gibi yaptım erken test yaptım sonra 12. Gün bi baktım hamileyim eşim baktı test sonucuna yalan diyorum olmazki filan ama oluyormuş. Demem oki bekle bebeğin uğraşıyorsa içerde üzme onuda

Hepimiz aynı durumdayız inan yalnız değilsin ama bunları düşündükçe daha kötü hissedersin düşünmemeye çalış derim ben öyle yapıyorum

Canım inşallah keşke pozitif olsa... yarın test günüm... bugün doktorum aradı heyecan varmı nasılsın diye heyecanla test sonucunu bekliyorum dedi... onada söyledim hayır onlarla kafanı karıştırma sen bugün kan testi yapsan bile ben bunu kabul etmem günündeki kan testini isterim dedi... idrar testine güvenmiyoruz dedi... Allah tan doktorum o kadar iyi o kadar ilgili ki... desteğini tüm süreç boyunca hissediyorum... Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün... pozitif haberlerimizi paylaşalım :))

Pazartesi gunu test gunum bugun detransferimin 7.gunu.aksam sanciyla beraber kanamam oldu, leke gibi adet gibi degil normalde ilk oldugumda da cok yogun gelmez ama cok siddetli agrim olurdu, suan sadece anlik bse oldu ve sonrasinda birsey hissetmiyorum acaba tutunma kanamasimiydi sinir bosalmasi oldu bi an agladim biraz rahatladim aklim orda gece bu saatte yazmamdan bellidir:) okdr cok igne ve ilac kullaniyorumki normal adet oldugum duzende olmama ihtimalim var mi? Takvimime gore normalde sali gunu adet olmam gerekiyordu doktoruma sormustum erken adet olurmuyum diye verdigimiz ilaclar baskilar demisti bilemiyorum kafam karisikk, rabbim herkese sabir versin daha ilk denemem bizde sorun esimdeydi ama cok garip bi surecmis bukdr etkilencegimi ummuyordum

Kızlar son 5 sayfadır ne kadar olumsuz üzgün yorumlar olmuş . . Oncelikle soyleyim bende negatif yaşadım ayniyiz . Ama okuyunca size üzüldüm arkadaşlarım lütfen bu kadar yıpratmayın kendinizi hayat uçup gidiyor akıyor zaman . Kendinizi bu kadar kahretmeyin. Yazık gülen gözlerinize ... Herşeyin en iyisini hak ediyorsunuz ama bu geçici dünya için bu kadar üzülmeyin rabbim sizin için ahirete sakliyor belki en güzelini . . Yaa kıyamadım böyle bagrima basasim geldi okudukça . Çok zor çok çok zor .. Ama bide şöyle düşünün 7 yıl 5 yıl yada 10 yıl bebek için değil de kanser olduğunuz için hastaneye kosturdugunuzu. Elhamdülillah iyiyiz saglikliyiz ve eşlerimizle mutluyuz değil mi . O zaman dünyayı bu kadar başımıza yıkmak niye ?

Çok doğru yazmışsınız bunları bilipte yine de kendimi elimde olmadan çok üzüyorum. Buradaki yaşananların çoğunu yaşadım hayatımın merkezinden çıkarıp olacağına inansam belki olur.. artık olacağına dair inancım kalmadı ve bu yüzden olmuyor bence.. ne güzel güçlü olup inanarak pes etmeden devam edebilmek olumlu bakabilmek bu bile çok büyük birşey benim için...

Ne güzel yazmışsın bende artık umudumu yitirdim yoruldum tükendim asla isyan değil rabbimin bildiği var göremediğimiz öyle zorki anne olamamakla sinanmak rabbim neylerse güz eyler lakin beşeriz şaşıyoruz arada Allahım.bizede nasip eder insallah

Saglı sollu 2 çikolata kisti 7 ve 5cm..fsh 21 amh 0.17..3 aylık gecici menopoz..regl olmadan tüp bebek iğneleri..7 yumurta 4 ü olgun..2 blast embriyo..donduruldu..ilk reglin 2.gunu estrofem baslandı..bugun 5.gun..kısmetse herşey yolunda giderse 25 nisan transfer..Allah büyük..

Inşallah hayırlısıyla pozitif olur arkadaşım

Aynı dertlerden muzdarip ve aynı süreçleri geçiren biri olarak seni çok iyi anlıyorum bence pozitif ol tatlım olacak ben kistleri unutmanı ve pozitif olan şeylere odaklanmanı tavsiye ederim maşallah bak iki yavrun var inşallah sana bağışlar rabbim hadi hayırlı haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…