- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.641
Bizi sadece bizler anlıyoruzAh canim benim ya seni cok iyi anliyorum ayni acilari yasiyoruz Allah bizede anneligi nasip eder insallah bazen diyecek tek sözüm kalmıyor Allaha dua ederkende sadece agliyorum o kadar doluyum ki konusamiyorum bile
Keşke ama dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizdenBizi sadece bizler anlıyoruzkeşke elimizden gelen birşey olsa
Cok kullanan var ismi sanki gymox mu ne oyle bir seydi, cok rahatsiz ediyorsa akinti kullan bence ama benim ki bi kac gun sonra kendi gecmistidoktor da normal dedi az önce ama yine de bi fitil yazdı 3 günlük canım kullanmaya gerek duyan oldu mu ki bunu
gynomax xl canım kullanayım mı 2 hafta sonra transfer zamanı ona zararı olur muCok kullanan var ismi sanki gymox mu ne oyle bir seydi, cok rahatsiz ediyorsa akinti kullan bence ama benim ki bi kac gun sonra kendi gecmisti
Zarari olsa doktor yazmazdi herhalde:)) korkmaa benim hamileyken kullanan arkadasim var kullan 3 gunluk bse zatengynomax xl canım kullanayım mı 2 hafta sonra transfer zamanı ona zararı olur mu
Canım Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim o mucizeyi göstersin sana kalan embriyolarında ilerde kardeş istediğin için transfer yaptırırsın inşallah. Bende 4.denemedeyim 6nisanda transferim oldu çok umutlu değilim dondurulmuşumda yok maalesef. Çok yıprandım bu da olumsuz olursa nasıl toparlanırım bilemiyorum hayırlısıbenim güzel topiğim
tüp bebek konusundan biraz uzaklaşmak için burayı biraz boşlamak zorunda kaldım.
çünkü 3.denememdeki tüm olumlu gidişata rağmen yine olmaması beni çok yıprattı.
kalan embriyolarım yani 4.denemem için araya uzunca bir vakit koymayı düşünüyorum.
yani tabi düşüncem bir sabah kalktığımda aniden değişmezse.
şu an kendim deniyorum normal yolla.
tek tüple umut dünyası diyelim.
henüz size vereceğim hayırlı bir haberim yok.
dilerim ben çok yakın vakitte size, sizlerde bana hayırlı haberler veririz.
hepinizi sevgiyle kucaklarım.
Canım Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim o mucizeyi göstersin sana kalan embriyolarında ilerde kardeş istediğin için transfer yaptırırsın inşallah. Bende 4.denemedeyim 6nisanda transferim oldu çok umutlu değilim dondurulmuşumda yok maalesef. Çok yıprandım bu da olumsuz olursa nasıl toparlanırım bilemiyorum hayırlısı
Çok doğru, söylediklerine katılıyorum nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz,yaşayacağız..Rabbim büyük inşallah bir gün bizlere de nasip olur annelik. Olmazsa da çok ağır gelecek bir süre ama sonuda kabul etmekten başka çaremiz yokAllah razı olsun çok teşekkür ederim canım.
Rabbim bakabilecek, sevebilecek herkese hepimize nasip etsin inşallah.
sen yine de sonuca kadar müsterih ol.
her şeye hazırlıklı olmalıyız evet ama umudumuzdan başka da bir şeyimiz yok ki.
toparlanma konusuna gelince; insan her durumu unutmaya, hayatına kaldığı yerden devam etmeye programlı.
her denememin acısını biriktirmiş gibi her birini hatırlıyorum.
ama dışarıda da bir hayat var akıp giden.
belki hiç de olmayabilir bununla da yaşamayı öğrenmeliyiz.
biz hakkımızda hayırlısını dileriz, demek ki Rabbim daha da hayırlısını biliyor ki vermiyor.
böyle düşün.
Tatlım boşuna üzme kendini benim 12 . Günden önce çıkmamıştı doktorlar bişey biliyo da 12 gün diyo bende senin gibi yaptım erken test yaptım sonra 12. Gün bi baktım hamileyim eşim baktı test sonucuna yalan diyorum olmazki filan ama oluyormuş. Demem oki bekle bebeğin uğraşıyorsa içerde üzme onudaKizlar dayanamadım transferden sonraki 9. Günümdü bugün erken gebelik testi yaptım gölge bile çıkmadı... ağlayamıyorum eşime birşey diyemiyorum bana yapma dedi cünkü... ondan habersiz yaptım... hevesle cuma gününü bekliyor gözümün içine bakıyor... kendi üzüntümemi yanayım onun üzüldüğüne mi üzüleyim... çok caresiz hissediyorum çok yıprandım... 1 aşılama ve bu 3. Tüp bebek denememizdi... bugün yaa negatif çıkarsa dedim ona artık deneme falan yapmayız dedi yeter bıktırdı bu süreç dedi.... herşey boğazımda düğümlendi kaldı... yaşama hevesim yok isteğim yok her tedavi sonrası depresyon... çok çaresiz çok üzgün hissediyorum...
Hepimiz aynı durumdayız inan yalnız değilsin ama bunları düşündükçe daha kötü hissedersin düşünmemeye çalış derim ben öyle yapıyorumSınavların en zoruyla sınandık canım evlendik sanki hemen cocugumuz olucakmış gibi korunduk 3 yıl... olmadı... doktora gittik 1 yıl yumurta takibi ilişki saatleri bir sürü prosedür yine olmadı... 6 ay kadar herseyi bıraktım netten ovulasyon testleri aldım o şekilde devam ettim olmadı... 1 kez aşılama yaptık olmadı... tüp bebeğe karar verdik araştırmalarımızı yaptık bahçeci klinigini cok duyduk orada karar kıldık... tüp bebek yapınca hemen olucak sandım ben bilmiyordum böyle tutunamama durumları falan olduğunu... ilk acı tecrübemiz oldu negatif... son iki denememizide bahçelievler medicalparkta yapıyorduk... 1. Kalite embriyo deniyor çok güzel deniyor... yok... yok.. yok... çocuklu insanlarla görüşmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum... böyle emeklilerin yaşlıların yaşadığı bir yerde yaşasam keşke çoluk çocuk olmasa etrafta... kendi üzüntümüz yetmezmiş gibi birde anlayışsız akrabaların saçma sapan konuşmalarınada maruz kalıyoruz... ne zor süreçler... yaşamayan anlayamaz bizi canım... maddi manevi bittik artık...
Canım inşallah keşke pozitif olsa... yarın test günüm... bugün doktorum aradı heyecan varmı nasılsın diye heyecanla test sonucunu bekliyorum dedi... onada söyledim hayır onlarla kafanı karıştırma sen bugün kan testi yapsan bile ben bunu kabul etmem günündeki kan testini isterim dedi... idrar testine güvenmiyoruz dedi... Allah tan doktorum o kadar iyi o kadar ilgili ki... desteğini tüm süreç boyunca hissediyorum... Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün... pozitif haberlerimizi paylaşalım :))Tatlım boşuna üzme kendini benim 12 . Günden önce çıkmamıştı doktorlar bişey biliyo da 12 gün diyo bende senin gibi yaptım erken test yaptım sonra 12. Gün bi baktım hamileyim eşim baktı test sonucuna yalan diyorum olmazki filan ama oluyormuş. Demem oki bekle bebeğin uğraşıyorsa içerde üzme onuda
Çok doğru yazmışsınız bunları bilipte yine de kendimi elimde olmadan çok üzüyorum. Buradaki yaşananların çoğunu yaşadım hayatımın merkezinden çıkarıp olacağına inansam belki olur.. artık olacağına dair inancım kalmadı ve bu yüzden olmuyor bence.. ne güzel güçlü olup inanarak pes etmeden devam edebilmek olumlu bakabilmek bu bile çok büyük birşey benim için...Kızlar son 5 sayfadır ne kadar olumsuz üzgün yorumlar olmuş . . Oncelikle soyleyim bende negatif yaşadım ayniyiz . Ama okuyunca size üzüldüm arkadaşlarım lütfen bu kadar yıpratmayın kendinizi hayat uçup gidiyor akıyor zaman . Kendinizi bu kadar kahretmeyin. Yazık gülen gözlerinize ... Herşeyin en iyisini hak ediyorsunuz ama bu geçici dünya için bu kadar üzülmeyin rabbim sizin için ahirete sakliyor belki en güzelini . . Yaa kıyamadım böyle bagrima basasim geldi okudukça . Çok zor çok çok zor .. Ama bide şöyle düşünün 7 yıl 5 yıl yada 10 yıl bebek için değil de kanser olduğunuz için hastaneye kosturdugunuzu. Elhamdülillah iyiyiz saglikliyiz ve eşlerimizle mutluyuz değil mi . O zaman dünyayı bu kadar başımıza yıkmak niye ?
Ne güzel yazmışsınKızlar son 5 sayfadır ne kadar olumsuz üzgün yorumlar olmuş . . Oncelikle soyleyim bende negatif yaşadım ayniyiz . Ama okuyunca size üzüldüm arkadaşlarım lütfen bu kadar yıpratmayın kendinizi hayat uçup gidiyor akıyor zaman . Kendinizi bu kadar kahretmeyin. Yazık gülen gözlerinize ... Herşeyin en iyisini hak ediyorsunuz ama bu geçici dünya için bu kadar üzülmeyin rabbim sizin için ahirete sakliyor belki en güzelini . . Yaa kıyamadım böyle bagrima basasim geldi okudukça . Çok zor çok çok zor .. Ama bide şöyle düşünün 7 yıl 5 yıl yada 10 yıl bebek için değil de kanser olduğunuz için hastaneye kosturdugunuzu. Elhamdülillah iyiyiz saglikliyiz ve eşlerimizle mutluyuz değil mi . O zaman dünyayı bu kadar başımıza yıkmak niye ?
Inşallah hayırlısıyla pozitif olur arkadaşımSaglı sollu 2 çikolata kisti 7 ve 5cm..fsh 21 amh 0.17..3 aylık gecici menopoz..regl olmadan tüp bebek iğneleri..7 yumurta 4 ü olgun..2 blast embriyo..donduruldu..ilk reglin 2.gunu estrofem baslandı..bugun 5.gun..kısmetse herşey yolunda giderse 25 nisan transfer..Allah büyük..
Aynı dertlerden muzdarip ve aynı süreçleri geçiren biri olarak seni çok iyi anlıyorum bence pozitif ol tatlım olacak ben kistleri unutmanı ve pozitif olan şeylere odaklanmanı tavsiye ederim maşallah bak iki yavrun var inşallah sana bağışlar rabbim hadi hayırlı haberlerleSaglı sollu 2 çikolata kisti 7 ve 5cm..fsh 21 amh 0.17..3 aylık gecici menopoz..regl olmadan tüp bebek iğneleri..7 yumurta 4 ü olgun..2 blast embriyo..donduruldu..ilk reglin 2.gunu estrofem baslandı..bugun 5.gun..kısmetse herşey yolunda giderse 25 nisan transfer..Allah büyük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?