- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.661
Aynı dertlerden muzdarip ve aynı süreçleri geçiren biri olarak seni çok iyi anlıyorum bence pozitif ol tatlım olacak ben kistleri unutmanı ve pozitif olan şeylere odaklanmanı tavsiye ederim maşallah bak iki yavrun var inşallah sana bağışlar rabbim hadi hayırlı haberlerle
İnşaallah canım inşaallah inşaallahInşallah hayırlısıyla pozitif olur arkadaşım
Canım bende şuan estrofem kullanıyorum benimde büyük ihtimal 25 nisanda transfer olacakSaglı sollu 2 çikolata kisti 7 ve 5cm..fsh 21 amh 0.17..3 aylık gecici menopoz..regl olmadan tüp bebek iğneleri..7 yumurta 4 ü olgun..2 blast embriyo..donduruldu..ilk reglin 2.gunu estrofem baslandı..bugun 5.gun..kısmetse herşey yolunda giderse 25 nisan transfer..Allah büyük..
Rahim kalınlığınız kac acabaCanım bende şuan estrofem kullanıyorum benimde büyük ihtimal 25 nisanda transfer olacak
İnşallah sonucu da pozitif olur arkadaşım. Benim opu sonrası kist gözlendiği için transfer edilmedi. Geçici menapoz iğnesinin 2.sini 1 hafta önce oldum. Ama kist küçülmemiş büyümüş olduğu için 1 ay sonra tekrar iğne olucak. 3. Son olur dedi doktor. Sizin trafnsferinize nasıl karar verildi, kist tamamen bitmiş miydi.Saglı sollu 2 çikolata kisti 7 ve 5cm..fsh 21 amh 0.17..3 aylık gecici menopoz..regl olmadan tüp bebek iğneleri..7 yumurta 4 ü olgun..2 blast embriyo..donduruldu..ilk reglin 2.gunu estrofem baslandı..bugun 5.gun..kısmetse herşey yolunda giderse 25 nisan transfer..Allah büyük..
Kistler kuculmuyo bende.doktor transfer asamasında sorun olmayacagını söyledi ama bilemiyorum tabiİnşallah sonucu da pozitif olur arkadaşım. Benim opu sonrası kist gözlendiği için transfer edilmedi. Geçici menapoz iğnesinin 2.sini 1 hafta önce oldum. Ama kist küçülmemiş büyümüş olduğu için 1 ay sonra tekrar iğne olucak. 3. Son olur dedi doktor. Sizin trafnsferinize nasıl karar verildi, kist tamamen bitmiş miydi.
İlk kontrole 24 nisanda gideceğim kalınlığı o zaman dr kalınlığı o zaman söyleyecekRahim kalınlığınız kac acaba
Saglı sollu 2 çikolata kisti 7 ve 5cm..fsh 21 amh 0.17..3 aylık gecici menopoz..regl olmadan tüp bebek iğneleri..7 yumurta 4 ü olgun..2 blast embriyo..donduruldu..ilk reglin 2.gunu estrofem baslandı..bugun 5.gun..kısmetse herşey yolunda giderse 25 nisan transfer..Allah büyük..[/QUOT
Aynı sizin durumunuz da olan bir arkadaşım vardı. Tek embriyo oluştu ve o da tuttu. İnşallah hayırlısıyla evladiniza kavuşursunuz;-)
Ben 15 kez deneyeb duydum:) ilaclarin uzerinde hic boyle bi yan etki yazdigina rastlamadim ama isterseniz bi kac doktora daha danisin. Rabbim ne dilerse odur gerci, hamilelik vucudu temizler diyorlar ilaclarin boyle bi etki birakmasi mantikli gelmedi banaSelam arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum ben 7 kez tüp bebek denedim şükür 1 oğlum var Rabbim olmayan herkese nasip etsin .8. Kez tüp bebek denemek istiyorum bir kardeşi oldun istiyoruz .ama Dr umuz çok denedin ilaçların yan etkileri var denemeyelim dedi.kanseri tetikliyor dedi.benim gibi çok deneyen var mı acaba?
rabbim yardımcın olsun canım havuç suyunuda ihmal etme günde 2 bardak tutunmayı kolaylastırıyoMerhaba arkadaşlar tup bebek sonucu negatif cikinca gercekten insan cok yipratiyor kendini. Bende ayni şeyi yaşadım. Haftalar oldu buraya bile yazamadim kendimi ifade edemedim. Daha iyiyim. Ilkinde başarısız oldu. 2 tane dondurulmuş embriyolari deneyecek drum simdi. Beni negatif test sonucu sonrasi adetli dönemde muayene oldu ve drum 2 adet sonrasi 2. transferi denememizin iyi olacagini soyledi. Yaklasik 1 aydir imprly kullaniyorum. Bu takviye ilac rahim duvarina tutunmasina kolaylik sagliyormus sanirim. Ayrica dün rahme endometrial çizik atildi. Bu da uyarıcıymis çok hafiften can yakıyor ama sonucun guzel olacagini dusununce geciyor hemen cok sukur. Aranizda basarisiz deneler sonrasi bu islemi yaptiran oldu mu ayrica ben cok merak ediyorum. Embriyolar da kaliteliymus drm bu ay butun olabilecek yapilabilecek herseyi yaptik dedi. 2 hafta sonra tekrar transferim var. Dua edelim birbirimize. Insallah bebeklerimiz simsiki tutunsunlar bize. Allah kimseyi anne baba olmamakla sinamasin
Bana da opu sonrası tutunmayı etkiler transfer yapmayalım demişti. Bu menapoz iğnelerini olmamak için çok direttim ama illa olman lazım dedi. Şimdi de kist bitmese bile transfer yapacak gibi konuşuyor. İyice kafam karıştı. İnşallah tedavilerimiz olumlu geçerKistler kuculmuyo bende.doktor transfer asamasında sorun olmayacagını söyledi ama bilemiyorum tabi
rabbim yardımcın olsun canım havuç suyunuda ihmal etme günde 2 bardak tutunmayı kolaylastırıyo
Herkes başka bısey sohluyo kuzum ama ben günde 1 dilim yedim baz günler sabah aksamSaol canım Allah razı olsun. Bir de ananas duymuştum yararı olur mu bilmiyorum ama
canım ben 9 una estrofemi kullanmaya başladım birazdan kontrole gidicem 26-27si gibi olur gibi geliyo hangi ilaçları kullanıyosun bide başlangıç tarihin neydi ? ben şimdi sorarım senin sorunu doktoruma cnmRahim kalınlıgı 15mm olmus. Haftaya carsamba transfer. Daha da kalınlasacak.sorun olur mu sizce doktorum a sinirliyim sorduklarıma cevap alamıyorum
11 nisanda estrofem kullandım gunde 2 kez.15 nisandan bugune kadar 4 e cıktı.yarın estrofem e ek jel baskanacak.25 nisan transfer gunu canım.canım ben 9 una estrofemi kullanmaya başladım birazdan kontrole gidicem 26-27si gibi olur gibi geliyo hangi ilaçları kullanıyosun bide başlangıç tarihin neydi ? ben şimdi sorarım senin sorunu doktoruma cnm
ben 8 ine adet oldum 9una başladım estrofeme 16sına kontrol vardı 7.6 çıkmıştı günde 2 tane içiyodum doktor pazartesi gittiğimde aynı devam et sbah akşam iç arttırmicam dedi bakalım bugün ne diyecek 14.30 da randevum henüz gitmedim11 nisanda estrofem kullandım gunde 2 kez.15 nisandan bugune kadar 4 e cıktı.yarın estrofem e ek jel baskanacak.25 nisan transfer gunu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?