Transfere geri sayim

Amin canım inşaallah

Uzun bi aradan sonra herkese hayırlı geceler :) hamiş olanlar bebeklerini kucaklarına sağlıkla alsınlar inşallah transfer olanlar olacaklara da inşallah pozitif görmeleri nasip olur 2 negatifim war 3. Denemeye başladım transfer günü 18 i gibi belli olucak muhtemelen allah hepimizin yardımcısı olsun en hayırlısı neyse o nasip olsun

Canım bende şuan estrofem kullanıyorum benimde büyük ihtimal 25 nisanda transfer olacak

İnşallah sonucu da pozitif olur arkadaşım. Benim opu sonrası kist gözlendiği için transfer edilmedi. Geçici menapoz iğnesinin 2.sini 1 hafta önce oldum. Ama kist küçülmemiş büyümüş olduğu için 1 ay sonra tekrar iğne olucak. 3. Son olur dedi doktor. Sizin trafnsferinize nasıl karar verildi, kist tamamen bitmiş miydi.

Kistler kuculmuyo bende.doktor transfer asamasında sorun olmayacagını söyledi ama bilemiyorum tabi

Selam arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum ben 7 kez tüp bebek denedim şükür 1 oğlum var Rabbim olmayan herkese nasip etsin .8. Kez tüp bebek denemek istiyorum bir kardeşi oldun istiyoruz .ama Dr umuz çok denedin ilaçların yan etkileri var denemeyelim dedi.kanseri tetikliyor dedi.benim gibi çok deneyen var mı acaba?

Ben 15 kez deneyeb duydum:) ilaclarin uzerinde hic boyle bi yan etki yazdigina rastlamadim ama isterseniz bi kac doktora daha danisin. Rabbim ne dilerse odur gerci, hamilelik vucudu temizler diyorlar ilaclarin boyle bi etki birakmasi mantikli gelmedi bana

Merhaba arkadaşlar tup bebek sonucu negatif cikinca gercekten insan cok yipratiyor kendini. Bende ayni şeyi yaşadım. Haftalar oldu buraya bile yazamadim kendimi ifade edemedim. Daha iyiyim. Ilkinde başarısız oldu. 2 tane dondurulmuş embriyolari deneyecek drum simdi. Beni negatif test sonucu sonrasi adetli dönemde muayene oldu ve drum 2 adet sonrasi 2. transferi denememizin iyi olacagini soyledi. Yaklasik 1 aydir imprly kullaniyorum. Bu takviye ilac rahim duvarina tutunmasina kolaylik sagliyormus sanirim. Ayrica dün rahme endometrial çizik atildi. Bu da uyarıcıymis çok hafiften can yakıyor ama sonucun guzel olacagini dusununce geciyor hemen cok sukur. Aranizda basarisiz deneler sonrasi bu islemi yaptiran oldu mu ayrica ben cok merak ediyorum. Embriyolar da kaliteliymus drm bu ay butun olabilecek yapilabilecek herseyi yaptik dedi. 2 hafta sonra tekrar transferim var. Dua edelim birbirimize. Insallah bebeklerimiz simsiki tutunsunlar bize. Allah kimseyi anne baba olmamakla sinamasin

rabbim yardımcın olsun canım havuç suyunuda ihmal etme günde 2 bardak tutunmayı kolaylastırıyo

Kistler kuculmuyo bende.doktor transfer asamasında sorun olmayacagını söyledi ama bilemiyorum tabi
Bana da opu sonrası tutunmayı etkiler transfer yapmayalım demişti. Bu menapoz iğnelerini olmamak için çok direttim ama illa olman lazım dedi. Şimdi de kist bitmese bile transfer yapacak gibi konuşuyor. İyice kafam karıştı. İnşallah tedavilerimiz olumlu geçer

Rahim kalınlıgı 15mm olmus. Haftaya carsamba transfer. Daha da kalınlasacak.sorun olur mu sizce doktorum a sinirliyim sorduklarıma cevap alamıyorum

Rahim kalınlıgı 15mm olmus. Haftaya carsamba transfer. Daha da kalınlasacak.sorun olur mu sizce doktorum a sinirliyim sorduklarıma cevap alamıyorum
canım ben 9 una estrofemi kullanmaya başladım birazdan kontrole gidicem 26-27si gibi olur gibi geliyo hangi ilaçları kullanıyosun bide başlangıç tarihin neydi ? ben şimdi sorarım senin sorunu doktoruma cnm

canım ben 9 una estrofemi kullanmaya başladım birazdan kontrole gidicem 26-27si gibi olur gibi geliyo hangi ilaçları kullanıyosun bide başlangıç tarihin neydi ? ben şimdi sorarım senin sorunu doktoruma cnm
11 nisanda estrofem kullandım gunde 2 kez.15 nisandan bugune kadar 4 e cıktı.yarın estrofem e ek jel baskanacak.25 nisan transfer gunu canım.

11 nisanda estrofem kullandım gunde 2 kez.15 nisandan bugune kadar 4 e cıktı.yarın estrofem e ek jel baskanacak.25 nisan transfer gunu canım.
ben 8 ine adet oldum 9una başladım estrofeme 16sına kontrol vardı 7.6 çıkmıştı günde 2 tane içiyodum doktor pazartesi gittiğimde aynı devam et sbah akşam iç arttırmicam dedi bakalım bugün ne diyecek 14.30 da randevum henüz gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…