Transfere geri sayim

Ben anlamıyorum daha ne kadar kalınlaşacak.zaten ince degil niye 4 e cıkartıyosun hapı.bi de bana su ana kadar hiç kan testi yapmadı.bazen hormon yuksekliğinden transfer iptal olabiliyormuş ama benimki daha sorularıma cevap vermiyo.zaten stresliyim simdi bi de sinir eklendi

Canım daha önceki testlerini dikkate alıyodur bendende istemedi ben özellikle sordum yaptırmamız gereken tetkik YÖK dedi

Ya duyuyorum hep son anda transfer ıptal oluyo yuksek cıkan degerlerden dolayı diye.doktora da guvenmeyince düşünüyorum da düşünüyorum.
Normalde yumurtalar nekdr buyumus diye kontrole cagiriyorlar ya ozaman kalinligi filan olcuyorlar zaten meraklanmayin doktorlar bu isi cok yaptiklarindan karsilarindaki kisinin neyi nekadar dusundugunu algilayamiyorlar endise etmeyin siz rabbim tamamina erdirsin insallah

ugün yumurta toplamam yapıldı 25 tane yumurtam bulundu . Eşimin sperm örneklerinde sperm hücreleri görülmüş 2 tüp de dondurulmuş sperm mimiz mevcut idi Kaan hoca tese ye gerek Yok dedi. Şimdi merakla mevcut spermlerden embriyo oluşturacak kalitede çıkmasını bekliyoruz . Lütfen dualarınızı esirgemeyin

Ya duyuyorum hep son anda transfer ıptal oluyo yuksek cıkan degerlerden dolayı diye.doktora da guvenmeyince düşünüyorum da düşünüyorum.
Canım bugün doktor da benden tahlil istedi :) bi torba da ilaç yazdı transfer tarihim de belli oldu 27 Nisan inşallah bu arada 10un üstü iyi transfer için dedi sıkıntı etme sende kendine

Canım bugün doktor da benden tahlil istedi :) bi torba da ilaç yazdı transfer tarihim de belli oldu 27 Nisan inşallah bu arada 10un üstü iyi transfer için dedi sıkıntı etme sende kendine
Hayırlı olsun inşaallah.Allah utandırmasın.saglıkla tıtunsun inşaallah..benim doktor hiç tahlil istemedi bodoslama yapacak transferi ya ..neyse gene sinirlendim..senden hangi testleri istedi

Hayırlı olsun inşaallah.Allah utandırmasın.saglıkla tıtunsun inşaallah..benim doktor hiç tahlil istemedi bodoslama yapacak transferi ya ..neyse gene sinirlendim..senden hangi testleri istedi
E2 lh bide progesteron istedi canım akşam gidip verecem kanı anca şimdi evdeyim darısı sizlere olsun güzel olsun sonucu inşallah :)

Merhaba bayanlar. Hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah. Sizinle edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim. L arginine kadınlar da embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Rabbim bizlerle olsun.

Benim de 2. denemem benimde rahime çizik atıldı transferin 8. günündeyim canım bekliyorum bakalım.

Kızlar topiği zor buldum nerdesiniz kimse gelmiyor artık benimde transferim oldu 1 hafta sonra test günüm dua edin İnşâAllah tutunmuştur nasıl bir karmaşa şu tahlil gününü beklemek Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Gunde 2 kez kullanıyorum..hiç sevmedim jeli ben .sanki yeterince emmiyor vucudum gibi geliyo ..peynir kesiği gibi akıntılarım oluyo

Gunde 2 kez kullanıyorum..hiç sevmedim jeli ben .sanki yeterince emmiyor vucudum gibi geliyo ..peynir kesiği gibi akıntılarım oluyo
uyguladıkdan sonra 5 dk yat ama sonrasında 10 dk dolaş. yürüsen akıntı olmuyor y ada çok az oluyor

Bana hemşirem uyguladıktan sonra yatmamamı hemen kalkıp evin içinde 15-20 dk dolaşmamı istedi ilk gün çok kötü yaptı sonra alıştım İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz daha önce iğne ve fitili de denedim en rahatı bu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…