- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.681
Ben anlamıyorum daha ne kadar kalınlaşacak.zaten ince degil niye 4 e cıkartıyosun hapı.bi de bana su ana kadar hiç kan testi yapmadı.bazen hormon yuksekliğinden transfer iptal olabiliyormuş ama benimki daha sorularıma cevap vermiyo.zaten stresliyim simdi bi de sinir eklendiben 8 ine adet oldum 9una başladım estrofeme 16sına kontrol vardı 7.6 çıkmıştı günde 2 tane içiyodum doktor pazartesi gittiğimde aynı devam et sbah akşam iç arttırmicam dedi bakalım bugün ne diyecek 14.30 da randevum henüz gitmedim
Canım daha önceki testlerini dikkate alıyodur bendende istemedi ben özellikle sordum yaptırmamız gereken tetkik YÖK dediBen anlamıyorum daha ne kadar kalınlaşacak.zaten ince degil niye 4 e cıkartıyosun hapı.bi de bana su ana kadar hiç kan testi yapmadı.bazen hormon yuksekliğinden transfer iptal olabiliyormuş ama benimki daha sorularıma cevap vermiyo.zaten stresliyim simdi bi de sinir eklendi
Ya duyuyorum hep son anda transfer ıptal oluyo yuksek cıkan degerlerden dolayı diye.doktora da guvenmeyince düşünüyorum da düşünüyorum.Canım daha önceki testlerini dikkate alıyodur bendende istemedi ben özellikle sordum yaptırmamız gereken tetkik YÖK dedi
Normalde yumurtalar nekdr buyumus diye kontrole cagiriyorlar ya ozaman kalinligi filan olcuyorlar zaten meraklanmayin doktorlar bu isi cok yaptiklarindan karsilarindaki kisinin neyi nekadar dusundugunu algilayamiyorlar endise etmeyin siz rabbim tamamina erdirsin insallahYa duyuyorum hep son anda transfer ıptal oluyo yuksek cıkan degerlerden dolayı diye.doktora da guvenmeyince düşünüyorum da düşünüyorum.
Amin inşallahNormalde yumurtalar nekdr buyumus diye kontrole cagiriyorlar ya ozaman kalinligi filan olcuyorlar zaten meraklanmayin doktorlar bu isi cok yaptiklarindan karsilarindaki kisinin neyi nekadar dusundugunu algilayamiyorlar endise etmeyin siz rabbim tamamina erdirsin insallah
Canım bugün doktor da benden tahlil istedi :) bi torba da ilaç yazdı transfer tarihim de belli olduYa duyuyorum hep son anda transfer ıptal oluyo yuksek cıkan degerlerden dolayı diye.doktora da guvenmeyince düşünüyorum da düşünüyorum.
Hayırlı olsun inşaallah.Allah utandırmasın.saglıkla tıtunsun inşaallah..benim doktor hiç tahlil istemedi bodoslama yapacak transferi ya ..neyse gene sinirlendim..senden hangi testleri istediCanım bugün doktor da benden tahlil istedi :) bi torba da ilaç yazdı transfer tarihim de belli oldu27 Nisan inşallah bu arada 10un üstü iyi transfer için dedi sıkıntı etme sende kendine
E2 lh bide progesteron istedi canım akşam gidip verecem kanı anca şimdi evdeyim darısı sizlere olsun güzel olsun sonucu inşallah :)Hayırlı olsun inşaallah.Allah utandırmasın.saglıkla tıtunsun inşaallah..benim doktor hiç tahlil istemedi bodoslama yapacak transferi ya ..neyse gene sinirlendim..senden hangi testleri istedi
Hayir canim transfer normal alttan muayene eder gbi 10 dk da oluyor hemenKızlar ben de Kaan hocaya gidiyorum. Transfer nasıl oluyor anesteziyle mi?
Benim de 2. denemem benimde rahime çizik atıldı transferin 8. günündeyim canım bekliyorum bakalım.Merhaba arkadaşlar tup bebek sonucu negatif cikinca gercekten insan cok yipratiyor kendini. Bende ayni şeyi yaşadım. Haftalar oldu buraya bile yazamadim kendimi ifade edemedim. Daha iyiyim. Ilkinde başarısız oldu. 2 tane dondurulmuş embriyolari deneyecek drum simdi. Beni negatif test sonucu sonrasi adetli dönemde muayene oldu ve drum 2 adet sonrasi 2. transferi denememizin iyi olacagini soyledi. Yaklasik 1 aydir imprly kullaniyorum. Bu takviye ilac rahim duvarina tutunmasina kolaylik sagliyormus sanirim. Ayrica dün rahme endometrial çizik atildi. Bu da uyarıcıymis çok hafiften can yakıyor ama sonucun guzel olacagini dusununce geciyor hemen cok sukur. Aranizda basarisiz deneler sonrasi bu islemi yaptiran oldu mu ayrica ben cok merak ediyorum. Embriyolar da kaliteliymus drm bu ay butun olabilecek yapilabilecek herseyi yaptik dedi. 2 hafta sonra tekrar transferim var. Dua edelim birbirimize. Insallah bebeklerimiz simsiki tutunsunlar bize. Allah kimseyi anne baba olmamakla sinamasin
Ben günde bir kez kullanıyorum canım naturel transferKızlar crinone jeli günde iki kez mi kullandınız??
uyguladıkdan sonra 5 dk yat ama sonrasında 10 dk dolaş. yürüsen akıntı olmuyor y ada çok az oluyorGunde 2 kez kullanıyorum..hiç sevmedim jeli ben .sanki yeterince emmiyor vucudum gibi geliyo ..peynir kesiği gibi akıntılarım oluyo
Bana hemşirem uyguladıktan sonra yatmamamı hemen kalkıp evin içinde 15-20 dk dolaşmamı istedi ilk gün çok kötü yaptı sonra alıştım İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz daha önce iğne ve fitili de denedim en rahatı bu gibiGunde 2 kez kullanıyorum..hiç sevmedim jeli ben .sanki yeterince emmiyor vucudum gibi geliyo ..peynir kesiği gibi akıntılarım oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?