Transfere geri sayim

Arkadslar lütfen yazın çok kötüyüm her yere yazıyorum bilgi alabilmek için çarşamba yumurta toplanacak ama dr transfer yapmak istemiyor.progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış ben ısrar edince c.tesi tranfer yapalım dedi ama olumsuz konuştu çok ağladım bugün bu hormon nasıl düşer transfere kadar

Benimki de 1.68 çıktı yarın yumurta toplanacak. Muhtemelen benim transferim de ertelenecek. Ben doktor ne derse onu yapacağım tek şansım var onu da ziyan etmek istemiyorum. Senin yerinde olsam doktorumu dinlerim. Sonuçta doktorun tecrübesi var.

Benimde öyle olmuştu ama o hormon strese bağlı olarak da yükseliyor sakinleşip stres yapmadan tekrar yapilsin

Benim 1.5 du sinirda dedi ve yapilmadi kendiliginden dusuyormus her ay degisiklik gosteriyormus ben ilac falan kullanmadim.ertesi ay yani bu ay yapildi transfer oda negatif oldu zaten

Yapılıp da pozitif sonuç alan yokmu ya neymiş bu böyle önce 1.in altında olacak sonra gebelik oluşunda yükselmesi için iğne ilaç ne varsa kullanılacak . Offff

Cnm stres nasıl yapmicaksn ki hani stres de ne olacak toplana transfer hangi gün nasıl yapılacak bunlar geriyo insanı ister istemz
Doğru söylüyorsun ama bunlar hep hormonları etkiliyor işte.sinav zor başarmaktadır Rabbim dilerse mümkün biz tedbirimizi alıyoruz takdir Allahın.

Canımcım ,
İlk deneme (çok şükür)
Şişli Kolan Hastanesi

Ben hala inanamıyorum, binlerce şükür olsun.
Hangi doktora gittiniz acaba bende orada bulat aytek şık a gitmeyi düşünüyorum benim doktorum onu önerdi bana

Ben tanıyorum aytek beyi çok iyi ve başarılı gerçekten
Sizinle birkere daha konusmustum böyle baskasındanda hastane hakkındaki olumlu bişey duyunca hemen atladım ama malesef eşimin işleri yüzünden bir türlü gidemedik umarım bu hafta gideriz artık bende baslamak istiyorm tedaviye gecikmeden eşimide ne zaman gitcez diyerek bunaltmak istemiyorum. Cok stresliyim böyle geciktikce gitmemiz dahada stres basıyor beni.

Ben tanıyorum aytek beyi çok iyi ve başarılı gerçekten
Sizinle birkere daha konusmustum böyle baskasındanda hastane hakkındaki olumlu bişey duyunca hemen atladım ama malesef eşimin işleri yüzünden bir türlü gidemedik umarım bu hafta gideriz artık bende baslamak istiyorm tedaviye gecikmeden eşimide ne zaman gitcez diyerek bunaltmak istemiyorum. Cok stresliyim böyle geciktikce gitmemiz dahada stres basıyor beni.

Hangi doktora gittiniz acaba bende orada bulat aytek şık a gitmeyi düşünüyorum benim doktorum onu önerdi bana
Benim doktorum dışardan özel muayenehanesi Bakırköy'de ercan köse. Bu hastaneyle anlaşması var tüm hastane işlemlerim burada yapıldı, hastanenin doktorları iyi bilmiyorum ama başarı oranları yüksek ve labaratuarı çok iyi tavsiye ederim. Bilgine. Hayırlı olsun inşallah bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…