- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.701
Benimki de 1.68 çıktı yarın yumurta toplanacak. Muhtemelen benim transferim de ertelenecek. Ben doktor ne derse onu yapacağım tek şansım var onu da ziyan etmek istemiyorum. Senin yerinde olsam doktorumu dinlerim. Sonuçta doktorun tecrübesi var.Arkadslar lütfen yazın çok kötüyüm her yere yazıyorum bilgi alabilmek için çarşamba yumurta toplanacak ama dr transfer yapmak istemiyor.progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış ben ısrar edince c.tesi tranfer yapalım dedi ama olumsuz konuştu çok ağladım bugün bu hormon nasıl düşer transfere kadar
Benimde öyle olmuştu ama o hormon strese bağlı olarak da yükseliyor sakinleşip stres yapmadan tekrar yapilsinArkadslar lütfen yazın çok kötüyüm her yere yazıyorum bilgi alabilmek için çarşamba yumurta toplanacak ama dr transfer yapmak istemiyor.progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış ben ısrar edince c.tesi tranfer yapalım dedi ama olumsuz konuştu çok ağladım bugün bu hormon nasıl düşer transfere kadar
Benim 1.5 du sinirda dedi ve yapilmadi kendiliginden dusuyormus her ay degisiklik gosteriyormus ben ilac falan kullanmadim.ertesi ay yani bu ay yapildi transfer oda negatif oldu zatenArkadslar lütfen yazın çok kötüyüm her yere yazıyorum bilgi alabilmek için çarşamba yumurta toplanacak ama dr transfer yapmak istemiyor.progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış ben ısrar edince c.tesi tranfer yapalım dedi ama olumsuz konuştu çok ağladım bugün bu hormon nasıl düşer transfere kadar
Merhaba arkadaşlar elinde gonal f 450 olan varsa ilgileniyorum ltfn dönüş yapın...
Son 4 gün
Insallah guzel hayirli sonuclarin olsun canım
Cnm stres nasıl yapmicaksn ki hani stres de ne olacak toplana transfer hangi gün nasıl yapılacak bunlar geriyo insanı ister istemzBenimde öyle olmuştu ama o hormon strese bağlı olarak da yükseliyor sakinleşip stres yapmadan tekrar yapilsin
Doğru söylüyorsun ama bunlar hep hormonları etkiliyor işte.sinav zor başarmaktadır Rabbim dilerse mümkün biz tedbirimizi alıyoruz takdir Allahın.Cnm stres nasıl yapmicaksn ki hani stres de ne olacak toplana transfer hangi gün nasıl yapılacak bunlar geriyo insanı ister istemz
Hangi doktora gittiniz acaba bende orada bulat aytek şık a gitmeyi düşünüyorum benim doktorum onu önerdi banaCanımcım ,
İlk deneme (çok şükür)
Şişli Kolan Hastanesi
Ben hala inanamıyorum, binlerce şükür olsun.
Ben tanıyorum aytek beyi çok iyi ve başarılı gerçektenHangi doktora gittiniz acaba bende orada bulat aytek şık a gitmeyi düşünüyorum benim doktorum onu önerdi bana
Sizinle birkere daha konusmustum böyle baskasındanda hastane hakkındaki olumlu bişey duyunca hemen atladım ama malesef eşimin işleri yüzünden bir türlü gidemedik umarım bu hafta gideriz artık bende baslamak istiyorm tedaviye gecikmeden eşimide ne zaman gitcez diyerek bunaltmak istemiyorum. Cok stresliyim böyle geciktikce gitmemiz dahada stres basıyor beni.Ben tanıyorum aytek beyi çok iyi ve başarılı gerçekten
Sizinle birkere daha konusmustum böyle baskasındanda hastane hakkındaki olumlu bişey duyunca hemen atladım ama malesef eşimin işleri yüzünden bir türlü gidemedik umarım bu hafta gideriz artık bende baslamak istiyorm tedaviye gecikmeden eşimide ne zaman gitcez diyerek bunaltmak istemiyorum. Cok stresliyim böyle geciktikce gitmemiz dahada stres basıyor beni.Ben tanıyorum aytek beyi çok iyi ve başarılı gerçekten
Hayırlı olsun darısı bizlere :)Hangi doktora gittiniz acaba bende orada bulat aytek şık a gitmeyi düşünüyorum benim doktorum onu önerdi bana
Benim doktorum dışardan özel muayenehanesi Bakırköy'de ercan köse. Bu hastaneyle anlaşması var tüm hastane işlemlerim burada yapıldı, hastanenin doktorları iyi bilmiyorum ama başarı oranları yüksek ve labaratuarı çok iyi tavsiye ederim. Bilgine. Hayırlı olsun inşallah bol şans.Hangi doktora gittiniz acaba bende orada bulat aytek şık a gitmeyi düşünüyorum benim doktorum onu önerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?