- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.721
kesınlıkle dr dınlemesın bu konuda hıc bırseye acele etme donmus embriyo kalıtesı daha ıyı zaten ve bu ıste progestoron çok çok onemlı dr guvenmelısınArkadslar lütfen yazın çok kötüyüm her yere yazıyorum bilgi alabilmek için çarşamba yumurta toplanacak ama dr transfer yapmak istemiyor.progesteron 2.küsür çıkmış 1.in altında olması lazımmış ben ısrar edince c.tesi tranfer yapalım dedi ama olumsuz konuştu çok ağladım bugün bu hormon nasıl düşer transfere kadar
Merhaba arkadaşlar hepınıze Umut olurum ınsallah geçmiş sayfaları okuduysanız eğer hıkayemı görmüşsünüzdür bnde çikolata kısti mağduru olup tüp bebek yaptıranlardanım çokk şükür ılk denemede tuttu ve hamılelık surecını sabırla duayla arada sıkıntı yaşasak bıle umudumuzu kaybetmeden bıtırıp sağlıkla aldık bebısımızı kucagımıza 5aylık olduk bıleBirAsilAnnesi Bu topık iyiki vardı bütün hamılelıgım boyunca burdan bi çok kışı benı yanlız bırakmadı herkezden allah razı olsun bu yola baş koymuş arkadaşlarım duanızı sabrınızı eksık etmeyın hayatınızdan Rabbım hepınızın kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun Dr.Dilek Aslan’a minnettarım bu arada ıyıkı tanımışım
Merhaba dindurulmus spermi kullanıldiugün yumurta toplamam yapıldı 25 tane yumurtam bulundu . Eşimin sperm örneklerinde sperm hücreleri görülmüş 2 tüp de dondurulmuş sperm mimiz mevcut idi Kaan hoca tese ye gerek Yok dedi. Şimdi merakla mevcut spermlerden embriyo oluşturacak kalitede çıkmasını bekliyoruz . Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Moralinizi bozmayın bu şu an en son ihtiyacınız olan şey bile değil herşeyde bir hayır vardır iyi düşünün iyi olsun kalanlardan devam edip 5.güne giden olduysa dondurulmuştur inşallah, belki doktorunuzun bir bildiği vardır. Siz bebeğinizi çağırın tutunsun inşallah.Kızlar çok şükür transferim oldu 3.gün 7 hücreli tek embriyo ..7 tane kaldı onuda takip edip 5.günde kalırsa dolduracağız dedi embriyolog normalde dr 3.gün transfer hemn doldururuz demişti. Embriyolog 5.güne gitmesi daha iyi dedi peki neden beni de 5.gun trsnfer etmediniz bekleseydik dedim dr karar verdi dediler..kafam karisik esimlede tartistik cok kotu suan yatiyorummoralim bozuk sekilde ):
Amin inşallah. Pazartesi 5.gün oluyormuş atiyacsklarMoralinizi bozmayın bu şu an en son ihtiyacınız olan şey bile değil herşeyde bir hayır vardır iyi düşünün iyi olsun kalanlardan devam edip 5.güne giden olduysa dondurulmuştur inşallah, belki doktorunuzun bir bildiği vardır. Siz bebeğinizi çağırın tutunsun inşallah.
BirAsilAnnesi kuzum sessizlerdesin epey zamandır, son denemeden sonra çok etkilendin biliyorum bazen kabuğa çekilmek iyidir, aklımda ve dualarımdasın. Benim çok umutsuz zamanlarımda bir arkadaşım demişti ki birgün 2 minik göz kucağına alırsın zamanını Allah bilir o temenniden 4 yıl sonra uzun uğraşlardan sonra hamile kaldım. Şimdi ben sana diyeyim birgün bir bakmışsın 2 minik göz bakıyor sana zamanını Allah bilir diye. Belki Allah söyletmiştir, sevgiler canım.
merhaba canım neden acele ettiniz ki bazen sabır herşeyin ilacı oluyor yine de hakkından hayırlısı olsun 5.günü dr neden beklememiş bi anlam veremedim bi bildiği vardır diyelim inş tutunur bebeğin burdan güzel haberlerini alırız canım hangi merkezde tedavi gördünKızlar çok şükür transferim oldu 3.gün 7 hücreli tek embriyo ..7 tane kaldı onuda takip edip 5.günde kalırsa dolduracağız dedi embriyolog normalde dr 3.gün transfer hemn doldururuz demişti. Embriyolog 5.güne gitmesi daha iyi dedi peki neden beni de 5.gun trsnfer etmediniz bekleseydik dedim dr karar verdi dediler..kafam karisik esimlede tartistik cok kotu suan yatiyorummoralim bozuk sekilde ):
merhaba canım neden acele ettiniz ki bazen sabır herşeyin ilacı oluyor yine de hakkından hayırlısı olsun 5.günü dr neden beklememiş bi anlam veremedim bi bildiği vardır diyelim inş tutunur bebeğin burdan güzel haberlerini alırız canım hangi merkezde tedavi gördün
Bilmiyorum ki inşallah tutunur dr karar verdi.Allaha kaldı gerisi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kışla başkent hastanesinde yaptırdım adana ilimerhaba canım neden acele ettiniz ki bazen sabır herşeyin ilacı oluyor yine de hakkından hayırlısı olsun 5.günü dr neden beklememiş bi anlam veremedim bi bildiği vardır diyelim inş tutunur bebeğin burdan güzel haberlerini alırız canım hangi merkezde tedavi gördün
Evet canım olacağı varsa her türlü olur içini ferah tut Rabbim ol desin olsun İnşâAllahBilmiyorum ki inşallah tutunur dr karar verdi.Allaha kaldı gerisi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kışla başkent hastanesinde yaptırdım adana ili
Ben de araştırdım yumurta kalitesi için de çok faydalıymış benim yumurtalarım kötü çıkıyor yarın bu ilacı alıp başlıcam birde e vitaminine başladım insallah şifa olurMerhaba bayanlar. Hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah. Sizinle edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim. L arginine kadınlar da embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Rabbim bizlerle olsun.
Tam olarak ilacın ismi nedir acaba? Fiyatı ne kadar?Ben de araştırdım yumurta kalitesi için de çok faydalıymış benim yumurtalarım kötü çıkıyor yarın bu ilacı alıp başlıcam birde e vitaminine başladım insallah şifa olur
Bakalım bende tüp bebeğe geçersem eğer 2 ay önceden başlamak istiyorum.Ben de araştırdım yumurta kalitesi için de çok faydalıymış benim yumurtalarım kötü çıkıyor yarın bu ilacı alıp başlıcam birde e vitaminine başladım insallah şifa olur
Kuzum benim de 7taneydi 3. Gün 5. Gün iki tane kaldı bende çok üzüldüm niye 5. Günü bekledik falan düye amaa rabbim o bitaneyle bile ikiz nasip ediyo çok gördüm burda üzme kendiniHastaneden aradılar 3.gün 7 embriyo vardı bi tanesi bugüne kadar gelebilmiş 5.güneçok üzüldüm ya bu kadar kalitesizmiydi yani
Birisi l arginine diğeri evikapTam olarak ilacın ismi nedir acaba? Fiyatı ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?