Transfere geri sayim

Merhaba arkadaşlar hepınıze Umut olurum ınsallah geçmiş sayfaları okuduysanız eğer hıkayemı görmüşsünüzdür bnde çikolata kısti mağduru olup tüp bebek yaptıranlardanım çokk şükür ılk denemede tuttu ve hamılelık surecını sabırla duayla arada sıkıntı yaşasak bıle umudumuzu kaybetmeden bıtırıp sağlıkla aldık bebısımızı kucagımıza 5aylık olduk bıle BirAsilAnnesi Bu topık iyiki vardı bütün hamılelıgım boyunca burdan bi çok kışı benı yanlız bırakmadı herkezden allah razı olsun bu yola baş koymuş arkadaşlarım duanızı sabrınızı eksık etmeyın hayatınızdan Rabbım hepınızın kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun Dr.Dilek Aslan’a minnettarım bu arada ıyıkı tanımışım

kesınlıkle dr dınlemesın bu konuda hıc bırseye acele etme donmus embriyo kalıtesı daha ıyı zaten ve bu ıste progestoron çok çok onemlı dr guvenmelısın

kuzum ne mutlu sana.
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
maşallah süphanallah.

Merhaba dindurulmus spermi kullanıldi

Kızlar çok şükür transferim oldu 3.gün 7 hücreli tek embriyo ..7 tane kaldı onuda takip edip 5.günde kalırsa dolduracağız dedi embriyolog normalde dr 3.gün transfer hemn doldururuz demişti. Embriyolog 5.güne gitmesi daha iyi dedi peki neden beni de 5.gun trsnfer etmediniz bekleseydik dedim dr karar verdi dediler..kafam karisik esimlede tartistik cok kotu suan yatiyorummoralim bozuk sekilde ):

Moralinizi bozmayın bu şu an en son ihtiyacınız olan şey bile değil herşeyde bir hayır vardır iyi düşünün iyi olsun kalanlardan devam edip 5.güne giden olduysa dondurulmuştur inşallah, belki doktorunuzun bir bildiği vardır. Siz bebeğinizi çağırın tutunsun inşallah.

Amin inşallah. Pazartesi 5.gün oluyormuş atiyacsklar

BirAsilAnnesi kuzum sessizlerdesin epey zamandır, son denemeden sonra çok etkilendin biliyorum bazen kabuğa çekilmek iyidir, aklımda ve dualarımdasın. Benim çok umutsuz zamanlarımda bir arkadaşım demişti ki birgün 2 minik göz kucağına alırsın zamanını Allah bilir o temenniden 4 yıl sonra uzun uğraşlardan sonra hamile kaldım. Şimdi ben sana diyeyim birgün bir bakmışsın 2 minik göz bakıyor sana zamanını Allah bilir diye. Belki Allah söyletmiştir, sevgiler canım.

Canım benim
Allah razı olsun.
Allah da ikizleri sana bağışlasın sağlıkla.
bende hep bu duamdayım senin için.
evet son deneme beni çok yıprattı.
biraz daha az düşünüp, kafayı yememek adına biraz uzak kalmak istedim.
ama sessizce hepinizi takipteyim.

merhaba canım neden acele ettiniz ki bazen sabır herşeyin ilacı oluyor yine de hakkından hayırlısı olsun 5.günü dr neden beklememiş bi anlam veremedim bi bildiği vardır diyelim inş tutunur bebeğin burdan güzel haberlerini alırız canım hangi merkezde tedavi gördün

Bilmiyorum ki inşallah tutunur dr karar verdi.Allaha kaldı gerisi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kışla başkent hastanesinde yaptırdım adana ili

Merhaba bayanlar. Hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah. Sizinle edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim. L arginine kadınlar da embriyonun rahme tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Rabbim bizlerle olsun.
Ben de araştırdım yumurta kalitesi için de çok faydalıymış benim yumurtalarım kötü çıkıyor yarın bu ilacı alıp başlıcam birde e vitaminine başladım insallah şifa olur

Hastaneden aradılar 3.gün 7 embriyo vardı bi tanesi bugüne kadar gelebilmiş 5.güne çok üzüldüm ya bu kadar kalitesizmiydi yani

Hastaneden aradılar 3.gün 7 embriyo vardı bi tanesi bugüne kadar gelebilmiş 5.güne çok üzüldüm ya bu kadar kalitesizmiydi yani
Kuzum benim de 7taneydi 3. Gün 5. Gün iki tane kaldı bende çok üzüldüm niye 5. Günü bekledik falan düye amaa rabbim o bitaneyle bile ikiz nasip ediyo çok gördüm burda üzme kendini

Merhaba kızlar.
Bu sayfada neler paylaşmadık ki. Birbirimizi tanımasak da ortak duygularda buluştuk. Sabırla bekledik, kendimiz için üzülsek de arkadaşlarımız için havalara uçtuk.

Şimdi aynı babasına benzeyen altı buçuk aylık bir kızım var. Tam bir süt delisi :) akşam saat sekizde uyur, gece bir kez emmeye uyanır, bizi hiç üzmez. Allahım sabreden ve inanan herkese nasip etsin.

Beni hatırlayanlar vardır. Hikayem size umut olsun. Önce açık miyom ameliyatı oldum, çok ağrı çektim, sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. Sonra eşimin değerleri düzeldi, ben her ay düzenli yumurtladım ama Allah nasip etmedi. Üç kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İki aşılama yapıldı, sonra tüp bebek tedavisiyle iki embriyo transfer edildi. Ama sonuç negatifti. Başka embriyo yok dediler. Üzüntüden çöktüm, ağlamadığım gün yoktu.

Meğer meleğimiz üç ay boyunca bizi buzlukta beklemiş. Dosyaya bakan yanlış bilgi vermiş. Hiç embriyo yok dediler ama iki tane varmış. Üç ay sonra tekrar tedaviye başlamaya karar verip hastaneye gitmesem haberimiz olmayacakmış. Ya da başka hastaneye gitsem bizi beklediğini bilemeyecektik. Çok şükür yavrumuza kavuştuk. Allahım hepinize nasip etsin. Biz çok acı çekip kavuştuk ama her şerde bir hayır varmış. Hepinizin duaları kabul olsun. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…