Transfere geri sayim

Maşallah ne mutlu size allah sağlıklı uzun ömürler wersin meleğinizle darısı başımıza inşallah

Kızlar selam.Bende bugün ilk tüp bebek denemesi için start verdim.Benide listeye eklermisiniz BirAsilAnnesi .Yaşım 32.Bursa acıbadem doktorum şahin zeteroğlu.
nasıl memnun kaldın mı ben yeni başlıyorum tecrüblerini yorumlarmısının bu yıl gecen ay soranusten 3. denemem de negatif aldım dondurulmuş spermlerimi taşıyorum

nasıl memnun kaldın mı ben yeni başlıyorum tecrüblerini yorumlarmısının bu yıl gecen ay soranusten 3. denemem de negatif aldım dondurulmuş spermlerimi taşıyorum
Evet hemde çok memnunum ilk tedavimde hamile kaldım.Hastane de doktorumda çok iydi.Tavsiye ederim

ayy çookk sevindim kacıncı aydasın neler yaptılar yazabilirmisin
Transfer öncesinde ki ay doktor yumurta geliştirmek için vitamin hapı gibi bi hap verdi.Sonraki ay adetin 3.günü tedaviye başladık zaten.İgneyle yumurtalar büyütülüp toplandı onun dışında özellikle ayrıyeten yapılan bişey yoktu ilk tedavi olduğu için genetik test falan yapılmadı

Dondrulmuş yumurtaları adetin kaçıncı günü transfer ediyorlar bilen var mı hatırlayan var mı ikinci transferim ama unuttum bayrama denk gelmesin diye hesaplama yapmam lazım

Serp208 bende sizinle aynı durumdayım bayram a denk gelecek adetim . Ama daha önce hiç dondurulmuş transfer olmadım . Haziran adeti ile dondurulmuş transferi olacgm bakalım hayırlısı . Haziran 15 muhtemel adet günüm .

Bende bu akşam oldum da ortalama kaçıncı gün transfer olacağını bilsem ayarlama yapcam da yarın merkez kapalı ilaca başlıcam ona göre

Bende bu akşam oldum da ortalama kaçıncı gün transfer olacağını bilsem ayarlama yapcam da yarın merkez kapalı ilaca başlıcam ona göre
Ben 4 defa transfer oldum 3 u dondurulmuş 20. Ve 22. Gunler arasi oldum hep. 4. Denememden 10 haftalık hamileyim . Darisi sizlere canı gönülden dua ediyorum

Dondrulmuş yumurtaları adetin kaçıncı günü transfer ediyorlar bilen var mı hatırlayan var mı ikinci transferim ama unuttum bayrama denk gelmesin diye hesaplama yapmam lazım
Benimki 18-19. Günlere denk geldi arkadaşım ama rahim kalınlığı önemli burada. Ona göre belirlendiği için değişiklik gösterebilir

BirAsilAnnesi merhaba canım uzun zaman oldu yazmayalı daha doğrusu zor günler gecirdiğim icin yazamadım 2 ay önce 23 haftalık ve 600 g dünyaya geldi oğlum sağlına kavuşmasını bekliyoruz doktorlar 2 ay daha hastanede kalması gerektiğini söylüyorlar durumu şuan iyi değil hepinizin duasına coook ihtiyacımız var

Mavera3 canım benim Rabbim yardımcınız olsun inşallah inşallah toparlanıp kucağına aldığın günleri de göreceğiz dualarımız seninle.
Cok kanaman oluyordu hatirliyorum. Nasıl oldu deyip seni uzmekten korkuyorum ama bu kadar erken doğmasını sebebi neydi?

Allah razı olsun duaların icin inanki üzülme kotamı doldurdum istediğini sorabilir isteyen bu yollardan gecen biri olarak biliyorum herkesin cevab aradığı soruları var kafasında belki onlardan birini de ben cevablayabilirim. Memorial şişli de iki denemem oldu ikisinde de hamile kaldım biri 7 haftalıken düştü diğerinde sürekli kanamalar oldu hamileliğimin 15. Haftasından sonra kanamalar durdu ve 22 haftaya kadar herşey cok normal ilerledi taki kasıklarımda basınc hissedinceye kadar, hemen hastaneye gittim doktor qcılma var dedi 3 cm ve su kesesi rahime inmişti baskı yapıyordu bu yüzden kortison verdiler ve yatış işlemim gercekleşti ama bebeğin henüz ciğerleri gelişmediği icin özel ilac verildi serum şeklinde bebeğin ciğerlerini geliştirmek icin ve 2 hafta hic kalkmadan yattım ama 23. Haftaya kadar dayanabildik bebek rahime kaydı bu yüzden apar topar ameliyat haneye aldılar sezeryan oldum. Sebebini bilemiyorlar hamilelik normal ilerliyodu son aylarda ve hamile kalmadan önce rahimde perde vardı erken doğuma sebeb olur diye ameliyatla aldılar ama ona rağmen erken doğum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…