- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.741
Maşallah ne mutlu size allah sağlıklı uzun ömürler wersin meleğinizle darısı başımıza inşallahMerhaba kızlar.
Bu sayfada neler paylaşmadık ki. Birbirimizi tanımasak da ortak duygularda buluştuk. Sabırla bekledik, kendimiz için üzülsek de arkadaşlarımız için havalara uçtuk.
Şimdi aynı babasına benzeyen altı buçuk aylık bir kızım var. Tam bir süt delisi :) akşam saat sekizde uyur, gece bir kez emmeye uyanır, bizi hiç üzmez. Allahım sabreden ve inanan herkese nasip etsin.
Beni hatırlayanlar vardır. Hikayem size umut olsun. Önce açık miyom ameliyatı oldum, çok ağrı çektim, sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. Sonra eşimin değerleri düzeldi, ben her ay düzenli yumurtladım ama Allah nasip etmedi. Üç kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İki aşılama yapıldı, sonra tüp bebek tedavisiyle iki embriyo transfer edildi. Ama sonuç negatifti. Başka embriyo yok dediler. Üzüntüden çöktüm, ağlamadığım gün yoktu.
Meğer meleğimiz üç ay boyunca bizi buzlukta beklemiş. Dosyaya bakan yanlış bilgi vermiş. Hiç embriyo yok dediler ama iki tane varmış. Üç ay sonra tekrar tedaviye başlamaya karar verip hastaneye gitmesem haberimiz olmayacakmış. Ya da başka hastaneye gitsem bizi beklediğini bilemeyecektik. Çok şükür yavrumuza kavuştuk. Allahım hepinize nasip etsin. Biz çok acı çekip kavuştuk ama her şerde bir hayır varmış. Hepinizin duaları kabul olsun. Sevgiler
Teşekkürler inşallah :)Maşallah ne mutlu size allah sağlıklı uzun ömürler wersin meleğinizle darısı başımıza inşallah
nasıl memnun kaldın mı ben yeni başlıyorum tecrüblerini yorumlarmısının bu yıl gecen ay soranusten 3. denemem de negatif aldım dondurulmuş spermlerimi taşıyorumKızlar selam.Bende bugün ilk tüp bebek denemesi için start verdim.Benide listeye eklermisinizBirAsilAnnesi .Yaşım 32.Bursa acıbadem doktorum şahin zeteroğlu.
Evet hemde çok memnunum ilk tedavimde hamile kaldım.Hastane de doktorumda çok iydi.Tavsiye ederimnasıl memnun kaldın mı ben yeni başlıyorum tecrüblerini yorumlarmısının bu yıl gecen ay soranusten 3. denemem de negatif aldım dondurulmuş spermlerimi taşıyorum
ayy çookk sevindim kacıncı aydasın neler yaptılar yazabilirmisinEvet hemde çok memnunum ilk tedavimde hamile kaldım.Hastane de doktorumda çok iydi.Tavsiye ederim
Transfer öncesinde ki ay doktor yumurta geliştirmek için vitamin hapı gibi bi hap verdi.Sonraki ay adetin 3.günü tedaviye başladık zaten.İgneyle yumurtalar büyütülüp toplandı onun dışında özellikle ayrıyeten yapılan bişey yoktu ilk tedavi olduğu için genetik test falan yapılmadıayy çookk sevindim kacıncı aydasın neler yaptılar yazabilirmisin
Rahmin durumuna gore belirleniyo cnm erken olanda var gec olandaDondrulmuş yumurtaları adetin kaçıncı günü transfer ediyorlar bilen var mı hatırlayan var mı ikinci transferim ama unuttum bayrama denk gelmesin diye hesaplama yapmam lazım
Bi yerde 18 gün denmişte neden not almadıysamRahmin durumuna gore belirleniyo cnm erken olanda var gec olanda
Arayıp sorabilirsin hastaneyi canımBi yerde 18 gün denmişte neden not almadıysam
Yarın merkez kapalı ona göre ilaça başlamam lazım yaArayıp sorabilirsin hastaneyi canım
19.gun diye biliyorumYarın merkez kapalı ona göre ilaça başlamam lazım ya
Ben 4 defa transfer oldum 3 u dondurulmuş 20. Ve 22. Gunler arasi oldum hep. 4. Denememden 10 haftalık hamileyim . Darisi sizlere canı gönülden dua ediyorumBende bu akşam oldum da ortalama kaçıncı gün transfer olacağını bilsem ayarlama yapcam da yarın merkez kapalı ilaca başlıcam ona göre
Benimki 18-19. Günlere denk geldi arkadaşım ama rahim kalınlığı önemli burada. Ona göre belirlendiği için değişiklik gösterebilirDondrulmuş yumurtaları adetin kaçıncı günü transfer ediyorlar bilen var mı hatırlayan var mı ikinci transferim ama unuttum bayrama denk gelmesin diye hesaplama yapmam lazım
Allah razı olsun duaların icinMavera3 canım benim Rabbim yardımcınız olsun inşallah inşallah toparlanıp kucağına aldığın günleri de göreceğiz dualarımız seninle.
Cok kanaman oluyordu hatirliyorum. Nasıl oldu deyip seni uzmekten korkuyorum ama bu kadar erken doğmasını sebebi neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?