Transfere geri sayim

Cnm cok gecmis olsun hep aklimdaydin rabbim evladina sifa versin ve yavrunu kucagina biran once alirsin insaallah

Canımm ya ama bebeğin savaşıyor bak. Çok güçlü inşallah toparlayacak insallah. Hiç rahim ağzı uzunluğunu olctuler mi? Bu da erken doguma sebep oluyormuş. Benim sınıra düşmüş (3 cm) 18. Haftadan bu yana raporluyum yatiyorum. Nerdeyse haftada bir kontrole gidiyorum korkumdan.

Amiiin canım inşAllah. İnşAllah sağlıklı bir dokuz ay gecirisin ve yavrunu dğurur doğurmaz kucağına alırsın
Amin cnm insaallah tum anneler bebeklerine kavusur benimde rahimde perde vardi bende aldirdim memorialdeki sevinc hanim bana ikizlerde erken dogum riski oliyor demisti benimkiler ikiz bende korkuyorum rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insaallah

Öyle birşey hic duymamıştım canım yapıldı mı bilmiyorum inşAllah toparlarız. Allahım sana bebeğini dokuz ay karnında taşımayı nasip etsin bol bol dinlen ve hep dua et bende dua edicem

Sakın korkma canım ikizler daha güclü oluyorlar ama sürekli yat dinlen dualarım sizinle

Öyle birşey hic duymamıştım canım yapıldı mı bilmiyorum inşAllah toparlarız. Allahım sana bebeğini dokuz ay karnında taşımayı nasip etsin bol bol dinlen ve hep dua et bende dua edicem

Aminn canimm.
Ah bazen doktorları anlamak imkansiz. Ben sıradan bir devlet hastanesi kontrolünde ultrason kağıdında gördüm ısrarla doktora sordum, dalga geçti benimle. Hemen özel hastaneye gittim istirahat şart dedi ardından Perinatoloji uzmanina gittim o da istirahat dedi. Belki ben dikkat etmesem... düşünmek bile istemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun, benim de dualarım seninle. Güzel haberler vereceksin insallah bize

Allah şifasını versin evladınızın biran evvel sağ Salim kucağınıza aldırsın inşallah doya doya özlem giderin...
Dualarım sizin ve oğlunuzla

4. Denemende diğerlerinden Farklı ne yaptılar canım tutması için?
Eşimle kas hastaligi tasiyiciyiz. 4. De once tek gen pgt yapildi hasta 1 tane embriyo cikti. Kalan 3 taneye de ngs yapildi .2 si saglikli geldi. Histeroskopi oldum rahme kesik atıldı. Sonraki adetle tedaviye başladı ve bu defa uzun protokol ilaç başladı . Transfer günü ve 3. Günü smoflipit serum takıldı.

Canım Allah şifa versin yavruna inşallah. Hep aklımdaydın rabbim güç versin kuzuna
Canım senin de mi riskin var geçmiş olsun. Bu dönemde yorma kendini. Zamanında sağ Salim gelir inşallah yavrun

Canım senin de mi riskin var geçmiş olsun. Bu dönemde yorma kendini. Zamanında sağ Salim gelir inşallah yavrun

Ciddi bir riskim yok kuzum ama dikkatli olmam gerek. Korkumdan kalkmıyorum nerdeyse. Vakti zamanında sağlıkla gelir inşallah .
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?

Ciddi bir riskim yok kuzum ama dikkatli olmam gerek. Korkumdan kalkmıyorum nerdeyse. Vakti zamanında sağlıkla gelir inşallah .
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?
Ben iyiyim canım iş güç. Kardeşim evlenecek onun hazırlıkları vakit geçiyor

Merhabalar uğraş veren tüm arkadaşlarım, hamile ve doğurmuş bu yoldan geçen geçmiş tüm arkadaşlara. Öncelikle Allah hepimiz için herzaman hayırlısını göstersin bu yoldaki tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah. Zorlu bir tedavi süreci, riskli ve zorlu gebelik süreci sonucu mucizelerime kavuştum. Bir kızım bir oğlum sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın dilerim. Hepinize sevgiler arkadaşlar.
BirAsilAnnesi kuzum kuzularım doğdular senin içinde Doğumda isim vererek dua ettim.

Gözün aydın canım. Bende yarin doğum yapacağım çok heyecanliy ve biraz korkuyorum galiba:). İnşallah sağlıkla kucagima alırım.hepiniz dualarimda olacaksiniz

Canım gözünaydın Allahım hayırlısıyla biyütmeyi basib etsin bizim icin de dua et oğlum tez zamanda kavuşsun sağlına

Gözün aydın canım. Bende yarin doğum yapacağım çok heyecanliy ve biraz korkuyorum galiba:). İnşallah sağlıkla kucagima alırım.hepiniz dualarimda olacaksiniz
Allah sağlıkla kolaylıkla doğurmak nasip etsin inşallah hiç korkma dünyanın en özel duygusu en kıymetli anı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…