Transfere geri sayim

ah canımsın
gözün aydın canım benim.
sağlıkla sevgiyle büyüt inşallah.
duan için de Allah razı olsuN.
Rabbim tüm hayırlı duaları kabul eylesin inşallah.

canım benim uzun zamandır siteye girmiyorum mesajını yeni görebildim.
çok geçmiş olsun.
Allah oğluna tez vakitte sağlık sıhhat ve güç versin.
iyi haberlerini duymayı bekliyorum merakla.

merhaba, dondurulmuş embriyo transferi için gün sayıyordum ki, bugün progesteron hormonu yüksek çıktığı için transferim iptal edildi.
Estrofemi kullanmayı bıraktım, bir sonraki regl için tarlusal ve lucrin kullanmaya başladım bu iki ilacı kullanan var mı? Ya da transferi iptal olup başka bir ilaç kullanan?

Progesteron neden yuksek cikti peki? Sebebi var mi? Bende transfer icin adet olmayi bekliyorum da merak ettim. Ohss oldugum icin iptal edildi, baska ihtimaller de var demek ki. Biraz bilgi verebilir misin?

Progesteron neden yuksek cikti peki? Sebebi var mi? Bende transfer icin adet olmayi bekliyorum da merak ettim. Ohss oldugum icin iptal edildi, baska ihtimaller de var demek ki. Biraz bilgi verebilir misin?

Kullandığımız ilaçların etkisiyle bazen normale dönmüyormuş hormon değerlerimiz, ilaçların yan etkisi gibi, herkesde olabilir dedi doktorum. Ben de yeniden adet olmayı bekliyorum inşallah bu sefer hayırlı sonuçlar alırız.

Sevindim canım iyi olmana daha iyi olacagin günler de göreceğiz inşallah
insallah canim aminnn
gözünaydin rabbim saglikla büyütmek nasip etsin insallah
Canım gözünaydın Allahım hayırlısıyla biyütmeyi basib etsin bizim icin de dua et oğlum tez zamanda kavuşsun sağlına
canim rabbim sifa versin insallah su an nasil bebegin

kızlar merhaba, elimde yaklaşık 80 tabletliK Solgar L arginin ve Natrol Dhea 25 mg (yaklaşık içinde 250 200 tablet vardır) var, 7 8 tane sperm için proxeed plus var. kim isterse ona ücretsiz göndereceğim. dhea ve arginini yumurta kalitesi için kullanıyordum.

Cnm bna gndermsn ne.olur yaa

Cnm dualarm sennle icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…