- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.781
Sağol canım, Allahım esirgesin şifa versin yavruna inşallah.Canım gözünaydın Allahım hayırlısıyla biyütmeyi basib etsinbizim icin de dua et oğlum tez zamanda kavuşsun sağlına
Merhabalar uğraş veren tüm arkadaşlarım, hamile ve doğurmuş bu yoldan geçen geçmiş tüm arkadaşlara. Öncelikle Allah hepimiz için herzaman hayırlısını göstersin bu yoldaki tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah. Zorlu bir tedavi süreci, riskli ve zorlu gebelik süreci sonucu mucizelerime kavuştum. Bir kızım bir oğlum sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın dilerim. Hepinize sevgiler arkadaşlar.
BirAsilAnnesi kuzum kuzularım doğdular senin içinde Doğumda isim vererek dua ettim.
BirAsilAnnesi merhaba canım uzun zaman oldu yazmayalı daha doğrusu zor günler gecirdiğim icin yazamadım 2 ay önce 23 haftalık ve 600 g dünyaya geldi oğlum sağlına kavuşmasını bekliyoruz doktorlar 2 ay daha hastanede kalması gerektiğini söylüyorlar durumu şuan iyi değil hepinizin duasına coook ihtiyacımız var
merhaba, dondurulmuş embriyo transferi için gün sayıyordum ki, bugün progesteron hormonu yüksek çıktığı için transferim iptal edildi.
Estrofemi kullanmayı bıraktım, bir sonraki regl için tarlusal ve lucrin kullanmaya başladım bu iki ilacı kullanan var mı? Ya da transferi iptal olup başka bir ilaç kullanan?
Progesteron neden yuksek cikti peki? Sebebi var mi? Bende transfer icin adet olmayi bekliyorum da merak ettim. Ohss oldugum icin iptal edildi, baska ihtimaller de var demek ki. Biraz bilgi verebilir misin?
insallah canim aminnnSevindim canım iyi olmana daha iyi olacagin günler de göreceğiz inşallah
gözünaydin rabbim saglikla büyütmek nasip etsin insallahMerhabalar uğraş veren tüm arkadaşlarım, hamile ve doğurmuş bu yoldan geçen geçmiş tüm arkadaşlara. Öncelikle Allah hepimiz için herzaman hayırlısını göstersin bu yoldaki tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah. Zorlu bir tedavi süreci, riskli ve zorlu gebelik süreci sonucu mucizelerime kavuştum. Bir kızım bir oğlum sağlıkla dünyaya geldi çok şükür. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın dilerim. Hepinize sevgiler arkadaşlar.
BirAsilAnnesi kuzum kuzularım doğdular senin içinde Doğumda isim vererek dua ettim.
canim rabbim sifa versin insallah su an nasil bebeginCanım gözünaydın Allahım hayırlısıyla biyütmeyi basib etsinbizim icin de dua et oğlum tez zamanda kavuşsun sağlına
Durumu hala kritik canım yoğun bakımdainsallah canim aminnn
gözünaydin rabbim saglikla büyütmek nasip etsin insallah
canim rabbim sifa versin insallah su an nasil bebegin
Cnm bna gndermsn ne.olur yaakızlar merhaba, elimde yaklaşık 80 tabletliK Solgar L arginin ve Natrol Dhea 25 mg (yaklaşık içinde 250 200 tablet vardır) var, 7 8 tane sperm için proxeed plus var. kim isterse ona ücretsiz göndereceğim. dhea ve arginini yumurta kalitesi için kullanıyordum.
Kac tane transfer edildi cnm ve kacnci gun embrysyduBen 4 defa transfer oldum 3 u dondurulmuş 20. Ve 22. Gunler arasi oldum hep. 4. Denememden 10 haftalık hamileyim . Darisi sizlere canı gönülden dua ediyorum
Cnm dualarm sennle icini ferah tutBirAsilAnnesi merhaba canım uzun zaman oldu yazmayalı daha doğrusu zor günler gecirdiğim icin yazamadım 2 ay önce 23 haftalık ve 600 g dünyaya geldi oğlum sağlına kavuşmasını bekliyoruz doktorlar 2 ay daha hastanede kalması gerektiğini söylüyorlar durumu şuan iyi değil hepinizin duasına coook ihtiyacımız var
senden önce isteyen oldu canım kusura bakmaCnm bna gndermsn ne.olur yaa
Allah Şafi ismiyle şifa versin canım. Hayata sizlere sımsıkı sarılır inşallah bebeğin sağlıklaDurumu hala kritik canım yoğun bakımda
Aminn canım Allah razı olsun inşallah isteyen dileyen herkesle birlikte bana da nasip olurSaye- sanada nasip olsun annelik inşallah canım.
Allah tedavini hayra çıkarsın canım inşallah yüzünü güldürsünBirAsilAnnesi canım merhaba uzun bır aradan sonra tekrar basladık tedavıye 4. Denemem istanbul ali osman koyuncuoğlu doktorum allahım ona alan yüzümü gulurcek bu sefer
Şu ezan saatinde rabbim meleğine şifa versin inşallah, rabbim duy duamızı kabul eyle yarabbim.Durumu hala kritik canım yoğun bakımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?