- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 29
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.801
çok tesekkur ederim canım allh hepimizin yardimcisi olsun insalahAllah tedavini hayra çıkarsın canım inşallah yüzünü güldürsün
Ben de hiçbirşey yaşamadım, hissetmedim hiç takılma. 6. Haftadayım hala da bir değişiklik yokArkadaslar transfer sonrasi belirti yasayan var mi aranizda. Ben hicbirsey hissetmiyorum normal mi bu acaba
Canım nasılsın? Bebeğin nasıl oldu? İnşallah iyidir minik yavru?Durumu hala kritik canım yoğun bakımda
Hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuçlanırKızlar selam bende dün transfer için tedaviye başladım bahçeci umuttayım :) beklemek çok zormuş inşallah herşey güzel gider :)
Merhaba ben varım. Tek gen pgt yapildi saglikli gelenlere ngs yapıldı iki tane saglikli gelen transfer edildi . Bir tanesi tutundu .Kızlar embriyosu genetiğe gidip pozitif sonuç alan var mi aceba
merhaba canım bizde ankaradan istanbula tasidik embriyolarimizi ali osman koyuncuoğlu doktorum hastane sisli kolan hastanesi 2 tane gönderdim bende insalah sağlıklı gelirlerse trasfer olucam bu sefer pozitif olur inslahMerhaba ben varım. Tek gen pgt yapildi saglikli gelenlere ngs yapıldı iki tane saglikli gelen transfer edildi . Bir tanesi tutundu .
Insallah canım darısı bizim gibi tedavi ile uğraşan herkese. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın . Ankarada neredeydimerhaba canım bizde ankaradan istanbula tasidik embriyolarimizi ali osman koyuncuoğlu doktorum hastane sisli kolan hastanesi 2 tane gönderdim bende insalah sağlıklı gelirlerse trasfer olucam bu sefer pozitif olur inslah
Selam canım benm embriyolarım genetiğe gitti ve çok şükür biri sağlıklı geldi onu transfer edicekler çok şükürKızlar embriyosu genetiğe gidip pozitif sonuç alan var mi aceba
İnşallahhh canımm hepimiz için öyle olsn inşallahHayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuçlanır
özel hrs hastanesindeydi canımInsallah canım darısı bizim gibi tedavi ile uğraşan herkese. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın . Ankarada neredeydi
gözün aydin canım insalah pozitif sonuç alırsın trasfer ne zaman seninSelam canım benm embriyolarım genetiğe gitti ve çok şükür biri sağlıklı geldi onu transfer edicekler çok şükür
Ben de ankarada tedavi oldum genarttaözel hrs hastanesindeydi canım
Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Dün tedaviye başladım canım 13 gün sonra kontrole gidicem karar verilicek ozamangözün aydin canım insalah pozitif sonuç alırsın trasfer ne zaman senin
ben ankarada oturuyorum canım ali osman hocanın çok iyi olduğunu düşündüğün icin istanbulda yaptırmaya karar verdim insalah hayırlısı olurBen de ankarada tedavi oldum genartta
amin canım bende embriyolar genetige gitti 1 hafta oldu daha gelsinler bakalım benimkide belli olur heralde siz genetige ne kadar ödediniz acebaAmin canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Dün tedaviye başladım canım 13 gün sonra kontrole gidicem karar verilicek ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?