Transfere geri sayim

Benim transferim tam ay sonu yapıldi. Bugun 5. Gün mu sayiliyor? 10 u sabahi test verdiler. Bir de progestan iğneler coraspin alerji yaptı bende butun vucudum yüzümde dökuntuler oldu kıpkırmızı. Bu ilaçları da degistirmiyr dr.m. Sokaga cikamayacak duruma geldim resmen. Allah bu eziyetimi eziyetlerimizi boşa çıkarmasin insallah

Merhaba ben varım. Tek gen pgt yapildi saglikli gelenlere ngs yapıldı iki tane saglikli gelen transfer edildi . Bir tanesi tutundu .
merhaba canım bizde ankaradan istanbula tasidik embriyolarimizi ali osman koyuncuoğlu doktorum hastane sisli kolan hastanesi 2 tane gönderdim bende insalah sağlıklı gelirlerse trasfer olucam bu sefer pozitif olur inslah

merhaba canım bizde ankaradan istanbula tasidik embriyolarimizi ali osman koyuncuoğlu doktorum hastane sisli kolan hastanesi 2 tane gönderdim bende insalah sağlıklı gelirlerse trasfer olucam bu sefer pozitif olur inslah
Insallah canım darısı bizim gibi tedavi ile uğraşan herkese. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın . Ankarada neredeydi

Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Dün tedaviye başladım canım 13 gün sonra kontrole gidicem karar verilicek ozaman
amin canım bende embriyolar genetige gitti 1 hafta oldu daha gelsinler bakalım benimkide belli olur heralde siz genetige ne kadar ödediniz aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…