- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.841
Elhamd. Ümit her zamn var. Hiç takip falan da yapmadın yani. Ateş falan takibi? Kese görmeye gittin mi. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin aminnnEdiyorum inan.
siz de bana duanızı eksik etmeyin.
çok üstüne düşmüyorduk süpriz oldu canım benim.
adet olmayınca öylesine test yapmıştım.
şok oldum tabi ki.
Rabbim e şükürler olsun.
Elhamd. Ümit her zamn var. Hiç takip falan da yapmadın yani. Ateş falan takibi? Kese görmeye gittin mi. Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin aminnn
Ay çok sevindim yaaa hayırlı olsn sağlıkla kucağına al inşallah ben çok eskilerden burlardaydm ama bayadır yokum unutmusundur cnm tekrar gözün aydın :)Allah katında imkansız yokmuş.
Ben size inşallah öncü ve örnek olurum.
Doğal yoldan hamileyim benim sevgili topiğim.
Hepinizden dua bekliyorum.
Herkesi sevgiyle kucaklıyorum.
Darısı hepinizin başına olsun inşallah
Kardeşim gözün aydın insalah saglikla bebegini kucagina alırsınYok 3 aydır ateş ölçmüyordum.
keseyi henüz görmedim.
çarşamba ilk kontrolüm.
amin inşallah.
darısı başına olsun inşallah.
Canım bide benim bilgilerimi düzeltirsen sevinirim 4. Deneme doktorum ali osman koyuncuoğlu şişli kolan hastanesi embriyolarım genetiğe gittiYok 3 aydır ateş ölçmüyordum.
keseyi henüz görmedim.
çarşamba ilk kontrolüm.
amin inşallah.
Sağ salim inş. Rabbimin mucizesi sabe edene.. bi kalp durması oldu bnm de bu haberleri duydukları ümidim çoğalıyor. Bizi güzel bilgilerle haberdar et.Yok 3 aydır ateş ölçmüyordum.
keseyi henüz görmedim.
çarşamba ilk kontrolüm.
amin inşallah.
çok geçmiş olsun canım allahım sabir versin çok zorBende eskiden buraya çok yazıyordum kızlar bayadır bulamıyordum topiği çok zor zamanlar geçirdim ameliyatlar tedaviler... 3. Denememde tutundu bebeğim 11. Haftada kalp atışı alamadık çok hayaller kurmuştum çok üzüldüm çokkk ağladım hasta oldum ağlamaktan elden bişey gelmiyor hayattan soğudum resmen düşünsenize rutin kontrole gidip o şiddetli mide bulantısı ile ne kanama ne sancı olmadan kaybettim kuzumu kürtaj oldum aynı gün ve genetik incelemeden sonucu dün geldi ve kromozom bozukluğu çıktı bu sefer çok tuhaf duygular içine girdim Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesinBi kaç ay toparlanma sürem var inşâAllah tekrardan hamile kalabilirim dondurulmuşlarım var inşâAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Çok sağol canım Rabbim düşmanıma bile yaşatmasınçok geçmiş olsun canım allahım sabir versin çok zor
Allah katında imkansız yokmuş.
Ben size inşallah öncü ve örnek olurum.
Doğal yoldan hamileyim benim sevgili topiğim.
Hepinizden dua bekliyorum.
Herkesi sevgiyle kucaklıyorum.
Darısı hepinizin başına olsun inşallah
amin canimÇok sağol canım Rabbim düşmanıma bile yaşatmasınbeterinden korusun yüce mevlam
Ay çok sevindim yaaa hayırlı olsn sağlıkla kucağına al inşallah ben çok eskilerden burlardaydm ama bayadır yokum unutmusundur cnm tekrar gözün aydın :)
Kardeşim gözün aydın insalah saglikla bebegini kucagina alırsın
Canım bide benim bilgilerimi düzeltirsen sevinirim 4. Deneme doktorum ali osman koyuncuoğlu şişli kolan hastanesi embriyolarım genetiğe gitti
Sağ salim inş. Rabbimin mucizesi sabe edene.. bi kalp durması oldu bnm de bu haberleri duydukları ümidim çoğalıyor. Bizi güzel bilgilerle haberdar et.
Nasıl sevindim anlatamam. Edilen dualar boşuna değil işte. Çok şükür.Sağlıkla devam eder kucağına alırsın inşallah canım.
insalah canım tesekkur ederim allahım izniyle pozitif olur insalahkuzum teşekkür ederim.
amin inşallah.
darısı başına olsun.
bilgilerini güncelliyorum hemen.
inşallah hakkında hayırlısı olur.
dualarım seninle.
Amiinunutmadım ki
canım benim amin inşallah.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
darısı herkesin başına.
İyim CANIM ewet öyle oldu ben yine tedavi oldum tüp bebek yine negatif oldu o yüzden sık sık giremedimCanım nasılsın baya oldu görmeyeli hatırladıysan eğer
Çık üzüldüm canım neler yaşamışsın rabbim yardımcın olsun sen de veya Esin’de genetik problem var mıydıBende eskiden buraya çok yazıyordum kızlar bayadır bulamıyordum topiği çok zor zamanlar geçirdim ameliyatlar tedaviler... 3. Denememde tutundu bebeğim 11. Haftada kalp atışı alamadık çok hayaller kurmuştum çok üzüldüm çokkk ağladım hasta oldum ağlamaktan elden bişey gelmiyor hayattan soğudum resmen düşünsenize rutin kontrole gidip o şiddetli mide bulantısı ile ne kanama ne sancı olmadan kaybettim kuzumu kürtaj oldum aynı gün ve genetik incelemeden sonucu dün geldi ve kromozom bozukluğu çıktı bu sefer çok tuhaf duygular içine girdim Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesinBi kaç ay toparlanma sürem var inşâAllah tekrardan hamile kalabilirim dondurulmuşlarım var inşâAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Çok sevindim CANIM rabbim kucağına dağlınla almayı nasıp etsinah canım benim Allah razı olsun.
Amin inşallah.
çok endişeliyim sağlıkla devam etsin inşallah.
Rabbim hepimizinkini sağlıkla bizlere bağışlasın.
çok şükür bin şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?