- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.861
Çok sevindim CANIM rabbim kucağına dağlınla almayı nasıp etsin
Sizde sorunlar neydi
Amin canım Rabbim hepimize yardım etsin bizde bir problem çıkmadı çok şükür bakalım henüz merkezdeki doktorumla görüşmedimÇık üzüldüm canım neler yaşamışsın rabbim yardımcın olsun sen de veya Esin’de genetik problem var mıydı
mrhba cemre yaman gözün adın.desene mucize bebek geliyor.hayırlı olsun.Allah tamamın erdirsin.Canım Allah razı olsun.
Sağlıkla gelsin inşallah.
Çok teşekkür ederim.
Darısı herkesin başına olsun.
Çok geçmiş olsun arkadaşım, baya zorluklar atlatmışsın. İnşallah ilerleyen zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur, Allah bir daha yaşatmasınBende eskiden buraya çok yazıyordum kızlar bayadır bulamıyordum topiği çok zor zamanlar geçirdim ameliyatlar tedaviler... 3. Denememde tutundu bebeğim 11. Haftada kalp atışı alamadık çok hayaller kurmuştum çok üzüldüm çokkk ağladım hasta oldum ağlamaktan elden bişey gelmiyor hayattan soğudum resmen düşünsenize rutin kontrole gidip o şiddetli mide bulantısı ile ne kanama ne sancı olmadan kaybettim kuzumu kürtaj oldum aynı gün ve genetik incelemeden sonucu dün geldi ve kromozom bozukluğu çıktı bu sefer çok tuhaf duygular içine girdim Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesinBi kaç ay toparlanma sürem var inşâAllah tekrardan hamile kalabilirim dondurulmuşlarım var inşâAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Amin çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun arkadaşım, baya zorluklar atlatmışsın. İnşallah ilerleyen zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur, Allah bir daha yaşatmasın
mrhba cemre yaman gözün adın.desene mucize bebek geliyor.hayırlı olsun.Allah tamamın erdirsin.
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah nedense birden aklıma geldin bir bakayim dedim ki iyi ki de bakmisim çok sevindim senin adına uzun zamandır bekliyordun rabbim sabrının mükafatını vermiş.Sağ ol canım Allah razı olsun.
amin inşallah sağlıkla gelir.
ben topiğin sahibiyim.
3 başarısız tüp bebek denemem vardı.
ameliyatla tek tüpümü almışlardı.
çok şükür doğal yoldan kaldım.
Allah çok büyük.
hamd u senalar olsun.
Hayirli olsun canimm cok sevindim gorunce allah kucagina almayi da nasip etsin insallahYok 3 aydır ateş ölçmüyordum.
keseyi henüz görmedim.
çarşamba ilk kontrolüm.
amin inşallah.
darısı başına olsun inşallah.
Hayirli olsun canimm cok sevindim gorunce allah kucagina almayi da nasip etsin insallah
Gemiş olsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşllah. Benim ilk tüp bebek denememde kimyasal olmuştu şimdi başka biryerde tekrar başladım ve genetiğe gönderdim.. acaba embriyoları transfer etmeden önce genetiğe göndersen nasıl olurBende eskiden buraya çok yazıyordum kızlar bayadır bulamıyordum topiği çok zor zamanlar geçirdim ameliyatlar tedaviler... 3. Denememde tutundu bebeğim 11. Haftada kalp atışı alamadık çok hayaller kurmuştum çok üzüldüm çokkk ağladım hasta oldum ağlamaktan elden bişey gelmiyor hayattan soğudum resmen düşünsenize rutin kontrole gidip o şiddetli mide bulantısı ile ne kanama ne sancı olmadan kaybettim kuzumu kürtaj oldum aynı gün ve genetik incelemeden sonucu dün geldi ve kromozom bozukluğu çıktı bu sefer çok tuhaf duygular içine girdim Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesinBi kaç ay toparlanma sürem var inşâAllah tekrardan hamile kalabilirim dondurulmuşlarım var inşâAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Amim cnm darısı sana ve bekleyen tedavi olan herkese insallah. Hamile olanlar bebeklerini saglikla kucaklasın, bebek isteyenlere Allah en kısa zamanda nasip etsinMerhaba arkadaşlar
Başından kalkamadığım devamını merak ettiğim roman misali okudukça okuyasım geldi ve bir çoğu mutlu sona ulaşmış.. mutlu sonu bildiğiniz bir filmi izlerkenki rahatlık, ne kadar zorlanmış üzülmüş ama bilgilerinde kızından veya oğlundan bahsediyor allah nasip etmiş demekki dedim .
bazıları ilk denemesinde hasret kaldığı o habere müjdelenmiş bazıları da bir süre geçtikten sonrA..
İnşllah bekleyenlerimiz de o mutluluğa erişir Allah o duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip eder inşllah.
Benim 4yılım bitmek üzere başarız geçen 1tüp bebek deneyimim oldu. Şimdi başka bir merkezde tekrar başladım ve dondurulmuş embriyoların transferi için tedaviye başladım.. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. müjdeli haberi alanlar da inşllah sağ Salim kucaklarına alırlar yavrularını...
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsunAllah katında imkansız yokmuş.
Ben size inşallah öncü ve örnek olurum.
Doğal yoldan hamileyim benim sevgili topiğim.
Hepinizden dua bekliyorum.
Herkesi sevgiyle kucaklıyorum.
Darısı hepinizin başına olsun inşallah
Herkese merhaba uzunnn bir aradan sonra girdim aklıma geldiniz birden beni tanıyan tanımayan herekse selam olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok zor günler ve süreçtir ama Rabbim er yada geç güzel şeyleri nasip edecektir hepinizin kucağını doldursun inşallah
BirAsilAnnesi adına çooook sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Amin canım amincanım benim Allah razı olsun çok sağ ol.
Rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?