Transfere geri sayim

Çok geçmiş olsun arkadaşım, baya zorluklar atlatmışsın. İnşallah ilerleyen zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur, Allah bir daha yaşatmasın

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah nedense birden aklıma geldin bir bakayim dedim ki iyi ki de bakmisim çok sevindim senin adına uzun zamandır bekliyordun rabbim sabrının mükafatını vermiş.

Merhaba arkadaşlar
Başından kalkamadığım devamını merak ettiğim roman misali okudukça okuyasım geldi ve bir çoğu mutlu sona ulaşmış.. mutlu sonu bildiğiniz bir filmi izlerkenki rahatlık, ne kadar zorlanmış üzülmüş ama bilgilerinde kızından veya oğlundan bahsediyor allah nasip etmiş demekki dedim .
bazıları ilk denemesinde hasret kaldığı o habere müjdelenmiş bazıları da bir süre geçtikten sonrA..
İnşllah bekleyenlerimiz de o mutluluğa erişir Allah o duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip eder inşllah.
Benim 4yılım bitmek üzere başarız geçen 1tüp bebek deneyimim oldu. Şimdi başka bir merkezde tekrar başladım ve dondurulmuş embriyoların transferi için tedaviye başladım.. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. müjdeli haberi alanlar da inşllah sağ Salim kucaklarına alırlar yavrularını...

Gemiş olsun Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşllah. Benim ilk tüp bebek denememde kimyasal olmuştu şimdi başka biryerde tekrar başladım ve genetiğe gönderdim.. acaba embriyoları transfer etmeden önce genetiğe göndersen nasıl olur

Amim cnm darısı sana ve bekleyen tedavi olan herkese insallah. Hamile olanlar bebeklerini saglikla kucaklasın, bebek isteyenlere Allah en kısa zamanda nasip etsin

Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun

Herkese merhaba uzunnn bir aradan sonra girdim aklıma geldiniz birden beni tanıyan tanımayan herekse selam olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok zor günler ve süreçtir ama Rabbim er yada geç güzel şeyleri nasip edecektir hepinizin kucağını doldursun inşallah
BirAsilAnnesi adına çooook sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

canım benim Allah razı olsun çok sağ ol.
Rabbim hepimizinkini bağışlasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…