- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 29
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.881
canım anestezılımı cektırdın aceba büfe özel hastaneyse fiyatını ogrenebılırmıyımSlm canim ben gecen ay Ankara denge lavta çektirdim.hic açamadi.bisey hissetmedim.
Normal çektirdim.denge laboratuvar hastane değil.yeri cinnahta.400 tlydi.5 dakikalık bir işlem.hic acı hissetmedim.canım anestezılımı cektırdın aceba büfe özel hastaneyse fiyatını ogrenebılırmıyım
Sen tüp Bebek e yeniden baslamistin degilmi.tedavi ne durumda.bunu neden istediler.canım anestezılımı cektırdın aceba büfe özel hastaneyse fiyatını ogrenebılırmıyım
evet ıstnbulda tedavı görüyoruz dondurulmus trasfer ıcın dun embrıyolarımız genetıkten 1 tanesı normL geldı doktorumla konustum hgs kaç kere yaptırdın dedı bende hıc yaptırmadık dedım hgs yaptır bana gonder dedı adet oluncada haberleselım dedı ama zaten hgs yı adetten sonra cekıyolarmıs sanırım bende özelde anestezılı yaptırmak ıstıyorum ama borax pahalı sanırım devlette gıdersem çok mu acılı olur bılmıyorum bıraz korkuyorum galıbaSen tüp Bebek e yeniden baslamistin degilmi.tedavi ne durumda.bunu neden istediler.
evet ıstnbulda tedavı görüyoruz dondurulmus trasfer ıcın dun embrıyolarımız genetıkten 1 tanesı normL geldı doktorumla konustum hgs kaç kere yaptırdın dedı bende hıc yaptırmadık dedım hgs yaptır bana gonder dedı adet oluncada haberleselım dedı ama zaten hgs yı adetten sonra cekıyolarmıs sanırım bende özelde anestezılı yaptırmak ıstıyorum ama borax pahalı sanırım devlette gıdersem çok mu acılı olur bılmıyorum bıraz korkuyorum galıba
canım ben ankaradayım 300 e cektırcem bende Bende çok korkuyorum bakalım ne olacakcanım bende çok korkmuştum ama korkulacak hiçbir şey yoktu.
anestezi olmadan çektirdim bende.
echomar görüntüleme merkezi şişli de çektirmiştim.
500 tl vermiştim sanırım.
memnun kalmıştım.
Ben 3 kere çekildim canım hiç korkma bi kaç dklık hafif bir adet sancısı oluyor inşâAllah sonucun güzel çıksıncanım ben ankaradayım 300 e cektırcem bende Bende çok korkuyorum bakalım ne olacak
insalah bakalım bidahaki aya kaldi malesefBen 3 kere çekildim canım hiç korkma bi kaç dklık hafif bir adet sancısı oluyor inşâAllah sonucun güzel çıksın
Hayırlısı olsun İlk kez mi çekileceksin kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz?insalah bakalım bidahaki aya kaldi malesef
Hayırlısı olsun İlk kez mi çekileceksin kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz?
evet ilk kez cektircem 23 yasindayim 4 senelik evliyimHayırlısı olsun İlk kez mi çekileceksin kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisiniz?
Anladım canım yaşın çok genç henüz sakın stres yapma olacak inşâAllah hayırlı zamanı bekliyor bizim sıpalarevet ilk kez cektircem 23 yasindayim 4 senelik evliyim
insalah abla tesekkur ederim desteğin icinAnladım canım yaşın çok genç henüz sakın stres yapma olacak inşâAllah hayırlı zamanı bekliyor bizim sıpalar
Senin içinde Hayırlısı olur inşaallahHayırlısı olsun inşllah bu sefer olur.
Ben de ağustosta başlıyacağım şuan bi ilaç kullanıyorum. Diğer ay estrofem kullanacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?