Transfere geri sayim

Sen tüp Bebek e yeniden baslamistin degilmi.tedavi ne durumda.bunu neden istediler.
evet ıstnbulda tedavı görüyoruz dondurulmus trasfer ıcın dun embrıyolarımız genetıkten 1 tanesı normL geldı doktorumla konustum hgs kaç kere yaptırdın dedı bende hıc yaptırmadık dedım hgs yaptır bana gonder dedı adet oluncada haberleselım dedı ama zaten hgs yı adetten sonra cekıyolarmıs sanırım bende özelde anestezılı yaptırmak ıstıyorum ama borax pahalı sanırım devlette gıdersem çok mu acılı olur bılmıyorum bıraz korkuyorum galıba

Ben devlette hiç çektirmeden.ilkini başkente çektirdim ordada acı hissetmedim.2.yide denge laboratuvar da crktirdim yine bişey hissetmedim.kolay oldu.bende çektirmeden once çok korkuyordum.korktugum gibi olmadı.

canım bende çok korkmuştum ama korkulacak hiçbir şey yoktu.
anestezi olmadan çektirdim bende.
echomar görüntüleme merkezi şişli de çektirmiştim.
500 tl vermiştim sanırım.
memnun kalmıştım.

canım bende çok korkmuştum ama korkulacak hiçbir şey yoktu.
anestezi olmadan çektirdim bende.
echomar görüntüleme merkezi şişli de çektirmiştim.
500 tl vermiştim sanırım.
memnun kalmıştım.
canım ben ankaradayım 300 e cektırcem bende Bende çok korkuyorum bakalım ne olacak

Kızlar Allah herkese nasip etsin insallah bebiklerini kucagimiza almayı.
Benim görümcem de Medicana da tüp bebek tedavisi görüyor.
Geçen ay toplama işlemi yapıldı ve 20 yumurtadan sadece 3 u döllenmiş, herhangi bir sorunları yok sebepsiz infertilite daha önce bir denemeleri başarısız olmuştu.
6 yıllık evliler, yarın transfer yapılacak ancak kendisi çok stresli ve umutsuz çok azı dollendi ve iyi kalitede değil tutmaz gibi bakıyor.
Çift embriyo transfer edilecek bu durumda tutma ihtimali nasıl olur acaba ? Bir de tavsiyeleriniz ne olur, 10 gün boyunca genellikle yatıcam , evden çıkmayan diyor. Ama benim araştırdığım kadarıyla , çok yatması da iyi değilmiş, ne yapmak gerek acaba bu durum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…