- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.901
BirAsilAnnesi hiiiiiiiiii ben ne gördüm ve çok çok sevindim. Ne zamandır giremiyordum, bugün aklıma geldin. Bir bakıyım dedim ve imzaaaaaan :)
Sağlıkla kavuş inşallah canım, hamileliğin de sıkıntısız keyifle geçsin.
Senle ayni gun tramsfer olmusuz :)Merhaba kizlar.araniza yeni katidim.transferim bugun yapildi.iki embriyo yerlestirildi.sonucu merakla bekliyorum
Ara ara oluyor canim ama her zaman degil nadir. Ilk denememde 6. Gun idrarda pozitifi gormustum bunda da yaparim sanirimHayirli olsun canim.beraber bekleriz seninle.benim kasiklarimda agrim oluyor sende de var mi?
Hamilesin cok sevindim. Hayirli olsun. Nerde yaptirdin transferi.. Benim eski nick melekler Engelchencanım benim
çok teşekkür ederim.
Rabbim hepimizinkini sağlıkla bize bağışlasın.
hamileliğim bulantılardan ve kusmadan dolayı biraz sıkıntılı geçiyor.
ama hamd olsun.
sıkıntısına bile değer.
tekrar teşekkür ederim.
Hamilesin cok sevindim. Hayirli olsun. Nerde yaptirdin transferi.. Benim eski nick melekler Engelchen
Ara ara oluyor canim ama her zaman degil nadir. Ilk denememde 6. Gun idrarda pozitifi gormustum bunda da yaparim sanirim
Canim nasil geciyor gunler ne durumdasin merak ettim.ben bugün test yaptim sonuc negatif çıktı.yarin tekrar yapicamAra ara oluyor canim ama her zaman degil nadir. Ilk denememde 6. Gun idrarda pozitifi gormustum bunda da yaparim sanirim
Bekliyorum hala canim bugun 5. Gunumuz. Test icin daha erken bence. Yarin yaparim ama ya :) sen 4. Gun mu test yaptin?Canim nasil geciyor gunler ne durumdasin merak ettim.ben bugün test yaptim sonuc negatif çıktı.yarin tekrar yapicam
Transferi olan arkadaşlar hayırlı haberlerinizi alırız inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün.BirAsilAnnesi canım hamileliğin hayırlı olsun çok sevindim rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin
BirAsilAnnesi hayırlı olsun hamileliğin,inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Canımmm bayadır girmiyordum sayfaya aklıma geldin bi bakayım dedim :) inan çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım Allah razı olsun.
Sağlıkla gelsin inşallah.
Çok teşekkür ederim.
Darısı herkesin başına olsun.
Yok 5.6.ve bugün yaptim.biraz sabirsiz davrandim :)Bekliyorum hala canim bugun 5. Gunumuz. Test icin daha erken bence. Yarin yaparim ama ya :) sen 4. Gun mu test yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?