- 27 Kasım 2017
- 244
- 139
- 23
- 39
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.921
Merhaba cnm insallah hayirlsii ile tutunur bebeğin. Benim 3 Başarısız denemem var 4.de tuttu. Ilk 3 unde cok stres yaptim genelde yattım , cok dikkat ettim. Surekli internette araştırma yaptim herşeye dikkat ettim beslenmeme de. Sonuç hep negatif oldu. Ama 4. De rahat davrandım surekli yatmadım yemeğini yaptim bulaşık makinemi bosalttim. Esimle acik havada yürüyüş yaptim yediklerine yine dikkat ettim ama kendimi strese sokmadım cok da ınterte girmedim çünkü herkesin hikayesi farkli ve illaki karşılaştırma yapıp boşuna moralimi bozmak istemedim . Bol bol orgu ordum kitap okudum. Insallah hayirlsii ile sen de pozitif sonuç alirsinMerhaba arkadaslar ben ben istanbul fulayada Erbil yağmur a gidiyorum cumartesi saat 12 de transfer olacagım çok heyecanlıyım umarım herşey yolunda gider bana tavsiyeleriniz var mı nasıl beslenmem gerek kaç gün yattınız ben 10 gün iş yerinden izinliyim ama 10 gün evde nasıl geçiririm tavsiyeleriniz varmı mesela hep yan mı yattınız ?
Bana umut oldun arkadasım çok teşekkürederim ben sitresli deyilim ama çok heyecanlıyım Rabbime bıraktım çünkü ben elimden geleni yaptım Allahım isterse olurMerhaba cnm insallah hayirlsii ile tutunur bebeğin. Benim 3 Başarısız denemem var 4.de tuttu. Ilk 3 unde cok stres yaptim genelde yattım , cok dikkat ettim. Surekli internette araştırma yaptim herşeye dikkat ettim beslenmeme de. Sonuç hep negatif oldu. Ama 4. De rahat davrandım surekli yatmadım yemeğini yaptim bulaşık makinemi bosalttim. Esimle acik havada yürüyüş yaptim yediklerine yine dikkat ettim ama kendimi strese sokmadım cok da ınterte girmedim çünkü herkesin hikayesi farkli ve illaki karşılaştırma yapıp boşuna moralimi bozmak istemedim . Bol bol orgu ordum kitap okudum. Insallah hayirlsii ile sen de pozitif sonuç alirsin
Ilk 3 denemede cnm yatma pozisyonuma bile dikkat etmiştim. 4. De normal yattım . Hatta esim gece ters yatarken bile gördüğünü soyledi :)Bana umut oldun arkadasım çok teşekkürederim ben sitresli deyilim ama çok heyecanlıyım Rabbime bıraktım çünkü ben elimden geleni yaptım Allahım isterse olurbende transferden sonra internete girmemeyi düşünüyorum. iki gün falan yatarım sonra evimde normal hayatıma devam ederim ama geceleri falan yan mı yattın ben hep yüzüstü yatmaya alışığım da bi zararı olur mu acaba :)
Canımmm bayadır girmiyordum sayfaya aklıma geldin bi bakayım dedim :) inan çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de doğduğumdan beri yüz üstü yatarım,gece uyurken artık Allah ne verdiyse yüz üstü, baş aşağı. Transfer sonrası 2 gün evdeydim, yan yatıp evin içinde gezindim. 3. gün açıkhava piknik filan gezmeye başladım. 1 hafta işe gitmedim, sonucu düşünmemeye çalıştım, tatile çıkmış gibi evde olmanın tadını çıkardımBana umut oldun arkadasım çok teşekkürederim ben sitresli deyilim ama çok heyecanlıyım Rabbime bıraktım çünkü ben elimden geleni yaptım Allahım isterse olurbende transferden sonra internete girmemeyi düşünüyorum. iki gün falan yatarım sonra evimde normal hayatıma devam ederim ama geceleri falan yan mı yattın ben hep yüzüstü yatmaya alışığım da bi zararı olur mu acaba :)
Ben de yaptiiiiimmm hihihiYok 5.6.ve bugün yaptim.biraz sabirsiz davrandim :)
Eeee sonuc ?Ben de yaptiiiiimmm hihihi
Cift cizgiEeee sonuc ?
Yaa cok sevindim senin adina.hayirli ugurlu olsun.saglikla kucagina alirsin insallah.bende ikinci cizgi silik ciktiCift cizgiseninn???
Gelsin beta hcgler bacim :)Yaa cok sevindim senin adina.hayirli ugurlu olsun.saglikla kucagina alirsin insallah.bende ikinci cizgi silik cikti
Ben ilk gebeligimde her sey harika giderken bebegimin kalbi durdu o yuzden yavruslarimin kalbi benimkinden once durmasin bidaha Allah onlara uzun omur versin insallahYaa cok sevindim senin adina.hayirli ugurlu olsun.saglikla kucagina alirsin insallah.bende ikinci cizgi silik cikti
Insallah canim kalbini ferah tut.bu sefer bebegini allah sana bagislayacak insallahGelsin beta hcgler bacim :)
Gelsin gelsin.sen kan tahlili icin 30 unu bekleyecek misin yoksa yaptiracak misinInsallah canim kalbini ferah tut.bu sefer bebegini allah sana bagislayacak insallah
Beklemem 10. Gun yaparim. 12. Gun bidaha yaparim artisa bakarizGelsin gelsin.sen kan tahlili icin 30 unu bekleyecek misin yoksa yaptiracak misin
Benim ilk denemem o yüzden cok merakli ve sabirsizim.yarin gidip kan tahlili yaptirabilirimBeklemem 10. Gun yaparim. 12. Gun bidaha yaparim artisa bakariz
Oy canim :) ordan burdan okudugum kadariyla 25 degerini gecmeden idrarda cikmiyormusBenim ilk denemem o yüzden cok merakli ve sabirsizim.yarin gidip kan tahlili yaptirabilirim
O zaman 25 e yakin bi degerde benimki.biraz silik cikiyorOy canim :) ordan burdan okudugum kadariyla 25 degerini gecmeden idrarda cikmiyormus
Onemli olan gorunmesi kanda da cikarO zaman 25 e yakin bi degerde benimki.biraz silik cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?