Transfere geri sayim

Merhaba cnm insallah hayirlsii ile tutunur bebeğin. Benim 3 Başarısız denemem var 4.de tuttu. Ilk 3 unde cok stres yaptim genelde yattım , cok dikkat ettim. Surekli internette araştırma yaptim herşeye dikkat ettim beslenmeme de. Sonuç hep negatif oldu. Ama 4. De rahat davrandım surekli yatmadım yemeğini yaptim bulaşık makinemi bosalttim. Esimle acik havada yürüyüş yaptim yediklerine yine dikkat ettim ama kendimi strese sokmadım cok da ınterte girmedim çünkü herkesin hikayesi farkli ve illaki karşılaştırma yapıp boşuna moralimi bozmak istemedim . Bol bol orgu ordum kitap okudum. Insallah hayirlsii ile sen de pozitif sonuç alirsin

Bana umut oldun arkadasım çok teşekkürederim ben sitresli deyilim ama çok heyecanlıyım Rabbime bıraktım çünkü ben elimden geleni yaptım Allahım isterse olur bende transferden sonra internete girmemeyi düşünüyorum. iki gün falan yatarım sonra evimde normal hayatıma devam ederim ama geceleri falan yan mı yattın ben hep yüzüstü yatmaya alışığım da bi zararı olur mu acaba :)

Ilk 3 denemede cnm yatma pozisyonuma bile dikkat etmiştim. 4. De normal yattım . Hatta esim gece ters yatarken bile gördüğünü soyledi :)

Ben de doğduğumdan beri yüz üstü yatarım,gece uyurken artık Allah ne verdiyse yüz üstü, baş aşağı. Transfer sonrası 2 gün evdeydim, yan yatıp evin içinde gezindim. 3. gün açıkhava piknik filan gezmeye başladım. 1 hafta işe gitmedim, sonucu düşünmemeye çalıştım, tatile çıkmış gibi evde olmanın tadını çıkardım

Çok şükür 3. Günde bitti sayılır kaldı 9 günönceleri geçmek bilmezdi zaman şimdi hızlı geçiyor gibi sanki. Ama yine de bu süreci 5. Yıldızlı bir otelde geçirmek isterdim ne güzel olurdu. Evde olduğundan çok uykum geliyor çok yatmakta istemiyorum faydasını bırak zarar olduğunu düşünüyorum artık. Evin içinde volta atıyorum gün boyu. Allahtan kitap okuyarak kafayı dağıtıyorum biraz olsun da günler daha katlanır geçiyor.

Yaa cok sevindim senin adina.hayirli ugurlu olsun.saglikla kucagina alirsin insallah.bende ikinci cizgi silik cikti
Ben ilk gebeligimde her sey harika giderken bebegimin kalbi durdu o yuzden yavruslarimin kalbi benimkinden once durmasin bidaha Allah onlara uzun omur versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…