Transfere geri sayim

Merhabalar yumurta toplama işlemim yapıldı yarın embriyoların 3.günü kaç tane kaldığını haber vericeklermiş doktorum rahim dinlensin ondan sonra transfer yapıcaz dedi sizce ne kadardır bu süre bide duphoston verdi

Kızlar merhaba ben de transfere gün sayacagım ancak regl olursam:) hayatımda ilk defa iki gün geciktim. Hikayem şöyle Haziranda başladım tedaviye ve 6 tane 5.gün embriyom oldu, kendi isteğimle genetik problem olmamasına ragmen pgt yaptırdım hepsine haliyle donduruldu yavrularım ve pgtden 3ü sağlıklı geldi. Buarada haziran sonunda opudan sonraki 5 gün icinde regl oldum, bu ikinci regl ile işlemler başlayacak ancak hala olmadım :/

Merhaba ben de rahim dinlendirme işlemi gördüm haziranın 12si gibi başladı tedavim ama döngüm kısa 24 gün. Herneyse opudan sonraki 5.gün regl oldum yani 29 haziranda. Şimdi ikinci adetimi bekliyorum 23 temmuzda olmalıydı ancak gecikti ki bu da opudan sonraki ikinci adette olabiliyormus. Bu adetin 2. Günü yeniden doktora gideceğim ve transfer icin sürec baslıcak muhtemelen 12.gün gibi transfer olur Allahın izniyle. Bu da yine döngünle alakalı ben normalde 10.gün yumurtluyorum 11.gün catlıyor.o ayki Yunurta catladıktan sonra transfer oluyor diye biliyorum

Pazar gunu 10. Gunum o zaman kan vericem :) insallah her sey guzel olur canim
Hayirli olsn bnde zor duruyorum test yapmamak icin bnm iki tane 3. Gun emb transfer edildi yrn 11. Gun idrar ve kan testini yrn yapaym diyorum aslinda suanda bellidr ama cesaret edemiyirun, sizin hissettgnz belirtiniz varmi? Bnm kasiklarimda oyle ciddi bi agri sizi yok olmadi diye korkuyrm S seraci01

Bende de cok nadir kasiklarda batma oluyor kisa sureli oyle bi belirti yok. 5. Gun embriyosu benimki gecen denememde de 6. Gun ciktigi icin bunda da 6. Gun yaptim cok sukur bu asamayi cift cizgiyle atlattik darisi diger asamalarin saglikla atlatilmasina. Senin kesin cikar ama kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap guzelim

Bnde kasiklarimda cok kayda deger brsey hissetmiyrm daha fazla hissetmem lazim gbi geliyor bu 3. Denemem erknden negatf gormeye korkuyrm yrn kesin ogrenrm artik.

Aynen işte yüz üstü yatmaktan korkuyorum en iyisi içim rahat etsin bende yan yatırım :) iziniliyi bende 10 gün gitmicem bakalım inşalah bebeğim tutunur banada

Merhaba kızlar
Bişey sormak istiyorum inş yardımcı olabilirsiniz
Rahim filmi çwktim ama adetimin başlangıcından itibaren 10. Gün olmuştu
Hamile oldaydım anlaşılır mıydı
Adet olmak istiyorum günüm gelmek üzere
Korkuyorum
(Fetüşe zarar veririmiş) hamile değildim ama yine de korku sardı
İçim bi rahatlasa

Canim herkeste ayni belirtiler olmayabilir hatta kiminsinde hic belirti olmaz.korkma kalbini ferah tut.allah gönlüne gore versin

İlk regl erken geldiği için bu geç geliyor benim 1hafta gecikmişti.

Ozelllikle o günlerde yapıyorlar canım gebelik olmasin diye yoktur yani 10. Gun daha yumurtlama olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…