- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.961
Kizlar az once hastaneden aradilar yarin saat 2 de transferim var cok heycanliyim nolur dua edin bana rabbim tutunmasini nasip etsin
Teşekkür ederimmmmOzelllikle o günlerde yapıyorlar canım gebelik olmasin diye yoktur yani 10. Gun daha yumurtlama olmaz
Sey 10.gün yumurtlama olabilir yani mesela ben, döngüm kısa 24 gün ve 10.gün yumurtluyorum :)Ozelllikle o günlerde yapıyorlar canım gebelik olmasin diye yoktur yani 10. Gun daha yumurtlama olmaz
Sey 10.gün yumurtlama olabilir yani mesela ben, döngüm kısa 24 gün ve 10.gün yumurtluyorum :)
HAdi yarın bebelerine kavuşuyorsun, çok tatlı bir an içine bıraktıkları görüntü . İnşallah sonucu güzel olacakKizlar az once hastaneden aradilar yarin saat 2 de transferim var cok heycanliyim nolur dua edin bana rabbim tutunmasini nasip etsin
Merhaba kızlar
Bişey sormak istiyorum inş yardımcı olabilirsiniz
Rahim filmi çwktim ama adetimin başlangıcından itibaren 10. Gün olmuştu
Hamile oldaydım anlaşılır mıydı
Adet olmak istiyorum günüm gelmek üzere
Korkuyorum
(Fetüşe zarar veririmiş) hamile değildim ama yine de korku sardı
İçim bi rahatlasa
3-5-7 hiç fark etmez, tutacaksa tutuyor. Buna takılıp kendini strese sokma.Kızlarr iyi akşamlar benim embriyolarım 3.gün 6 ,7,9 hücreli olarak dondurulmuş kalanların gelişimi yavaşmış o yüzden 6.güne gitmelerini bekleyiceklermiş 3.gün embriyosu transferi nasıldır tutma ihtimali varmı hiç bilgim yok ilk denemem olucak bilgisi olanlae yazarsa sevinirim
Tşk ederim cevabınız için inşallah sizinde tutar allah yardımcınız olsun3-5-7 hiç fark etmez, tutacaksa tutuyor. Buna takılıp kendini strese sokma.
Benim 5. gün 2 tane vardı biri ilk transferde tutmadı. Şimdi diğerini transfer olacağım.
Arkadaşımın 3. gün embiryosu tuttu.
Amin canım.Tşk ederim cevabınız için inşallah sizinde tutar allah yardımcınız olsun
Çok ağır hareketler yapma acı baharat ekşi abartılı yenmemeli pıhtılaşma varsa doktor kan sulandırıcı iğne kullanır. Saat 2.30 da transferim oldu 5 de çıktık hastaneden o süre içerisinde ceviz fındık fıatık götürdüm yanımda onları ağzıma attım sedyeden sürüne sürüne kalkmaya çalış benim hemşire belini kaldırmadan gitmeye çalış dediKızlar transferden sonra nelere dikkat edilmeli ne yiyip icmeli? Pıhtılaşması olan var mı neler yaptı? Bir dee transferden sonra nekadar uzandınız hastanede?
Ki size bilgilendirme kağıdı verirler benim halen bende orda herşey yazar neler yapılmaması gerektiğiÇok ağır hareketler yapma acı baharat ekşi abartılı yenmemeli pıhtılaşma varsa doktor kan sulandırıcı iğne kullanır. Saat 2.30 da transferim oldu 5 de çıktık hastaneden o süre içerisinde ceviz fındık fıatık götürdüm yanımda onları ağzıma attım sedyeden sürüne sürüne kalkmaya çalış benim hemşire belini kaldırmadan gitmeye çalış dedi
Hayırlı olsun şimdiden allah kucağınızı doldurdunKi size bilgilendirme kağıdı verirler benim halen bende orda herşey yazar neler yapılmaması gerektiği
Ben 40 dk yattım zor turtum wc.ye gittim. Sonra bi 20 dk daha bekledim çıktım. Pıhtılaşma için iğne verdi doktor ayrıca coraspin kullanıyorum.Kızlar transferden sonra nelere dikkat edilmeli ne yiyip icmeli? Pıhtılaşması olan var mı neler yaptı? Bir dee transferden sonra nekadar uzandınız hastanede?
Amin Allah razı olsun tavsiyelerin icin cok tesekkur ederimHayırlı olsun şimdiden allah kucağınızı doldurdun
Bak şimdi her ay 24. Ncü gün tekrar oluyorumDöngün düzenli mi? 28 günde birse sıkıntı yok hem hamile olabilmen için yumurtanıj döllenip rahme inip tutunması gerek bu da döllenen yumurtanın döllenmeden sonraki en az 3-4 günlük süreçte oluyor. Yani adetin kaç gün sürüyor bilmiyorum ama adetin 6-7 günü ilişkiye girmen ve o süreçte döllenecek olgun yumurtanın olması gerek bu da çok zorrrrr hatta bayağı zor.
Bak şimdi her ay 24. Ncü gün tekrar oluyorum
Taş çatlasa 25
Yani örmek veriyorum
Ayın 1 inde başlama günüyse
24 ünde tekrar oluyorum adet
asilsoy bugün regl günüm 24.ncü gün yani öbür adetinin başlangıcından itibaren (yarın 25)
İnş olurum regl
Regl olmazsam allah korusun rahim testi zarar vermiş olursa çok üzülürüm
Olup rahatlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?