Transfere geri sayim

Jet hızıyla geçti günler. 4 bitti 5. Güne geldim vay be. Hiç bu kadar günlerin hızlı geçtiğini hatırlamıyorum.
Güzel haberler alırız inşallah bu hafta boyunca hep...

Döngün düzenli mi? 28 günde birse sıkıntı yok hem hamile olabilmen için yumurtanıj döllenip rahme inip tutunması gerek bu da döllenen yumurtanın döllenmeden sonraki en az 3-4 günlük süreçte oluyor. Yani adetin kaç gün sürüyor bilmiyorum ama adetin 6-7 günü ilişkiye girmen ve o süreçte döllenecek olgun yumurtanın olması gerek bu da çok zorrrrr hatta bayağı zor.

Kızlarr iyi akşamlar benim embriyolarım 3.gün 6 ,7,9 hücreli olarak dondurulmuş kalanların gelişimi yavaşmış o yüzden 6.güne gitmelerini bekleyiceklermiş 3.gün embriyosu transferi nasıldır tutma ihtimali varmı hiç bilgim yok ilk denemem olucak bilgisi olanlae yazarsa sevinirim

3-5-7 hiç fark etmez, tutacaksa tutuyor. Buna takılıp kendini strese sokma.
Benim 5. gün 2 tane vardı biri ilk transferde tutmadı. Şimdi diğerini transfer olacağım.
Arkadaşımın 3. gün embiryosu tuttu.

3-5-7 hiç fark etmez, tutacaksa tutuyor. Buna takılıp kendini strese sokma.
Benim 5. gün 2 tane vardı biri ilk transferde tutmadı. Şimdi diğerini transfer olacağım.
Arkadaşımın 3. gün embiryosu tuttu.
Tşk ederim cevabınız için inşallah sizinde tutar allah yardımcınız olsun

Kızlar transferden sonra nelere dikkat edilmeli ne yiyip icmeli? Pıhtılaşması olan var mı neler yaptı? Bir dee transferden sonra nekadar uzandınız hastanede?
Çok ağır hareketler yapma acı baharat ekşi abartılı yenmemeli pıhtılaşma varsa doktor kan sulandırıcı iğne kullanır. Saat 2.30 da transferim oldu 5 de çıktık hastaneden o süre içerisinde ceviz fındık fıatık götürdüm yanımda onları ağzıma attım sedyeden sürüne sürüne kalkmaya çalış benim hemşire belini kaldırmadan gitmeye çalış dedi

Ki size bilgilendirme kağıdı verirler benim halen bende orda herşey yazar neler yapılmaması gerektiği

Kızlar transferden sonra nelere dikkat edilmeli ne yiyip icmeli? Pıhtılaşması olan var mı neler yaptı? Bir dee transferden sonra nekadar uzandınız hastanede?
Ben 40 dk yattım zor turtum wc.ye gittim. Sonra bi 20 dk daha bekledim çıktım. Pıhtılaşma için iğne verdi doktor ayrıca coraspin kullanıyorum.
Açıkcası bu 5. Denemem olduğu için özellikle çaba sarf etmedim hiç bir şey için. Sadece kendimi zorlayacak şeyler yapmadım. Zaten transferden sonra 3 gün önemli o zamana kadar tutarda tutar diyorum önceden 12 gün yattığımda oldu, stresten uzak kalıp yemrmr içmeme dikkat ettiğimde ama hiç işe yaramadı.

Bak şimdi her ay 24. Ncü gün tekrar oluyorum
Taş çatlasa 25
Yani örmek veriyorum
Ayın 1 inde başlama günüyse
24 ünde tekrar oluyorum adet

asilsoy bugün regl günüm 24.ncü gün yani öbür adetinin başlangıcından itibaren (yarın 25)
İnş olurum regl
Regl olmazsam allah korusun rahim testi zarar vermiş olursa çok üzülürüm
Olup rahatlamak istiyorum

Bak şimdi her ay 24. Ncü gün tekrar oluyorum
Taş çatlasa 25
Yani örmek veriyorum
Ayın 1 inde başlama günüyse
24 ünde tekrar oluyorum adet

Yani bu oluyor ki senin yumurtan hızlı gelişiyor 10. Günden sonra olgunlaşıyor. Ama yine en erken çatlama günü 10. Gün test günü birliktelik olması gerek ki bundan sonraki süreçte gebelik olsun. Yani 10. Günden önce gebe kalman nerdeyse imkansız. ( istisnaları vardır elbet ama bana çok olası gözükmüyor canım)

Canım benim rahmime de 3 boyutlu olarak kamerayla baktılar. Doktor bu işlemler sonrası hafif kanamanın olası olduğunu ancak şiddetli kanama olursa muhakak bilgilendirilmesi istedi. Yani kanama yoksa bence zarar vermemiştir. Yok endişe ediyorsan bir kadın doğumcuya git derim. Bende 1 hafta kanama oldu hafifti ama kesilmedi o yüzden yaşadığım şehirdeki doktoruma gittim çok şükür bir şey çıkmadı içim rahat etti.

Sana tavsiyen eğer bu yip ciddi konularda kafan çok karışıyorsa muhakkak doktora danış derim. Çünkü bizler duygusal yaklaşıp tüm olasılıkları değerlendiriyoruz ve üzülüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…