Transfere geri sayim

İçimi rahatlattın cok tesekkur ederim :) ben de acaba hormonal bir dengesizlik mi yaşıyorum diye korkmustum
Hayırlısı olsun inşllah ben de 2.regl ile tedaviye başlıyacam zannetmiştim ama ilaç verdiler onu kullanıyorum 3.adetimle başlayacakmışım maalesef geçmiyor günler daha önce kimyasal gebelik olmuştu ve çözdürülürken diğerleri yaşamamıştı..o yüzden başka bi merkezde başladım ve genetiğe gönderdim ben de...

Aaa neden ki ben ikinci adet diye biliyorum

Ben bugün de adet olmadım daha baslayamadım bile

3. gün embriyosu ile hamile kaldım. Günü sayısı pek farketmiyor, inşallah sizin de pozitif olur sonucunuz

Teşekkür ederim ilgine
10ncu gün dediğin
Adet gününden itibaren mi
Bittiği günden itibaren mi peki?
Kanama sadece aynı gün oldu muayeneden
Zaten ped vermişlerdi
Peki bir sorum daha olucak kusura bakma
Şimdi benim tüplerim açıkmış ya
Yine de tüpe baktırmak hamileliğime yardımcı olur mu sence ? Yapışık olanlar çektrdüğü ay hamile kalıyorlar ya
Benim sorunsuz o bakımdan

Canım bende tüpleri kapalınolanların bu işlemden sonra hamile kaldığına şahit oldum. Eğer başka bir etken yoksa sıkıntı olmaz neden olmasın ancak eşinin ve senin başka sorunlarınızın olup olmadığı önemli ki maalesef bazen sebepsiz yere gebe bile kalamıyorsun.

asilsoy tek isteğim regl olmak
Çünkü korkuyorum
Normalde hamile kalmaktan çekinmezdim ama anlattığım gibi işte ..

Endişe stres adet döngüsünü alt ğst eder. Çok düşünüp kendini yıpratma. Seni gayet iyi anlıyorum canım ama doktor kontrolünde böyle bir olasılık olsaydı yapmazdı doktor. Rehl zamanın şuan ki ruh halinden dolayı kayma yapabilir maalesef.

asilsoy senin transferin olmadı dimi daha geçen olmadı demiştin
Ne zaman olucak

Canım benim transferin 5. Günü bugün. Haftasonu transfer yapıldı Şuan beklemedeyim, nasipse güzel haber alacağım inşallah

Teşekkür ederim (ben ve eşimde sorun yok tüm tahlillere bakıldı , muayene yapıldı ben içim rahat etsin die özel hastaneye gidip tüplere baktırdım)
Ay hadi inşallahhhh
Hayırlısıysa tutsun inşallahh

Canım o zaman hiç endişe etme. Bak 7 yıllık evli arkadaşım bebek sahibi olamadı sonunda tüp bebek kararı aldı. Aşılama yaptı olmadı 2.aşılamayaçı beklerken hamile olduğu ortaya çıktı. Şimdi nur topu gibi bir oğlu bar.
Geçen haftada tüp bebek için randevu almış ancak tatil dönüşü gebe olduğunu öğrenen arkadaşımla görüştüm hiç bir sorunu yoktu.
Sen çok strese girme sadece döngülerine dikkat et ve çok düşünmeden denemeye devam eminim tez zamanda güzel haberler alacaksındır.

Güzel temennin için teşekkürler. İnşalllah tutunur bebeğim ve artık bu süreçte düzlüğe çıkarız.

Ay ne güzel haberler allahım
Rica ederim ne demek
Tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisine başladım, sanırım haftaya yumurtalar toplanacak. 4 gündür gonal f 150 vuruyorum bugün kontrole gittim 2 yumurta var biri 14 biri 11 mm. Dozu 250 ye çıkardı doktor pazartesiye kadar. Sizce durum nasıl, sonuçta tecrübelisiniz. 4 günde 2 yumurta iyi mi??

Kizlar transfer oldum eve geldim transfer sonrasi 15 dk ameliyathanede kaldim odaya ciktigimda ise 1.5 saat yattim surgu verdiler cisini yap diye tuttum ama ecel terleri doktum tek tutunsun yavrum bana diye 2 saat kaldim hastanede eve geldim 3 gun agir bise kaldirma dedi uzanma egilme dedi sizin onereceginiz neler var bana dua edenlerden Allah bin kez razi olsun.

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah sonucu güzel olur. Ağır kaldırma, uzanma, eğilme gibi hareketleri 3 gün değil hep sakıncalı canım, benim doktorum 3 gün hasta gibi yat sonra normal hayatına dön demişti.

Bana yat demedi yatmanin bir etkisi yok dedi ama yatsam mi ki cok tedirginim ama yatayim ben 3 gun

Neden kimse bana cevap vermiyor ki
Canım her ne kadar 5. Denemem olsa da bahsettiğin konuda bilgim olmadığından yorum yapmadım. Doktorun bir şey dedi mi? Bir de emin ol sayı çok önemli değil. Benim 2. Denememde 23 adet toplanmıştı 19 a kalite denilmesine rağmen heder oldu hepsi. Demem o ki sayıya değil oluşacak embriyoya odaklan. İnşallah bu yumurtalar sana sağlıklı embriyo verir en önemlisi bu

Mavera3 canım uzun zaman oldu malum bebişler doğdu sadece ikiz konusuna girebilir oldum, oğlunu merak ettim çıktı mı hastaneden inşallah iyidir durumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…