Transfere geri sayim

Kızlar benimde bugün yumurtalar toplandı yarın gidişat belli olacak doktor bir sorun çıkmazsa hafta sonu transferi yaparız dedi. Bende dualarınızı bekliyorum
Benim de bugün toplandı. Senden kaç yumurta alındı? Nasipse cumartesi transfer dediler bana da

Benim de bugün toplandı. Senden kaç yumurta alındı? Nasipse cumartesi transfer dediler bana da

Cnm şu an 13 tane alındı ama ikinci üçüncü güne kaç tane çıkar bilmiyorum. Ctesi 3 gün embriyosu oluyor tutma ihtimali azalıyor keşke güzel haberler alıp 5 güne gidebilsek

Senden kaç yumurta alınmıştı

Beşinci güne gitmesi iyi biley mi ? Benim de pazar beşinci gün olacak ve o gün transfer var

Beşinci güne gitmesi iyi biley mi ? Benim de pazar beşinci gün olacak ve o gün transfer var
Bilmiyorum ki cnm okuduğum kadarıyla beşinci gün biraz daha gelişimini tamamlamış oluyormuş tutma ihtimali çoğalıyormus diyorlar ama işte her embriyo beşinci güne kadar gidemiyor

Bilmiyorum ki cnm okuduğum kadarıyla beşinci gün biraz daha gelişimini tamamlamış oluyormuş tutma ihtimali çoğalıyormus diyorlar ama işte her embriyo beşinci güne kadar gidemiyor
Ay bilen biri bilgilendirse keşke . Yarın yapılacaktı doktor beşinci güne kaldılar dedi hadi inşallah ya

11 toplandı ama 3 embriyo oluştu. Sana bugün söylemediler mi kaç döllenen olduğunu??

Kızlar yumurta toplandıktan sonda çok ağrım oldu ağrı kesici yapıldı hemen . İkinci gün azalmıştı ama şimdi uyandığımdan beri fena agrım var. Gaz sancısı gibi tuhaf bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…