- 12 Mart 2018
- 602
- 512
- 53
- 48
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.001
Canım Allaha şükürr sonucum pozitiiif heyecandan telefonu elime alamadımaysent sonucunu aldın mı inş. pozitiftir, iyi haberlerini bekliyorum.
Benim de bugün toplandı. Senden kaç yumurta alındı? Nasipse cumartesi transfer dediler bana daKızlar benimde bugün yumurtalar toplandı yarın gidişat belli olacak doktor bir sorun çıkmazsa hafta sonu transferi yaparız dedi. Bende dualarınızı bekliyorum
Benim de bugün toplandı. Senden kaç yumurta alındı? Nasipse cumartesi transfer dediler bana da
Beşinci güne gitmesi iyi biley mi ? Benim de pazar beşinci gün olacak ve o gün transfer varCnm şu an 13 tane alındı ama ikinci üçüncü güne kaç tane çıkar bilmiyorum. Ctesi 3 gün embriyosu oluyor tutma ihtimali azalıyor keşke güzel haberler alıp 5 güne gidebilsek
Senden kaç yumurta alınmıştı
Bilmiyorum ki cnm okuduğum kadarıyla beşinci gün biraz daha gelişimini tamamlamış oluyormuş tutma ihtimali çoğalıyormus diyorlar ama işte her embriyo beşinci güne kadar gidemiyorBeşinci güne gitmesi iyi biley mi ? Benim de pazar beşinci gün olacak ve o gün transfer var
Ay bilen biri bilgilendirse keşke . Yarın yapılacaktı doktor beşinci güne kaldılar dedi hadi inşallah yaBilmiyorum ki cnm okuduğum kadarıyla beşinci gün biraz daha gelişimini tamamlamış oluyormuş tutma ihtimali çoğalıyormus diyorlar ama işte her embriyo beşinci güne kadar gidemiyor
Ay bilen biri bilgilendirse keşke . Yarın yapılacaktı doktor beşinci güne kaldılar dedi hadi inşallah ya
11 toplandı ama 3 embriyo oluştu. Sana bugün söylemediler mi kaç döllenen olduğunu??Cnm şu an 13 tane alındı ama ikinci üçüncü güne kaç tane çıkar bilmiyorum. Ctesi 3 gün embriyosu oluyor tutma ihtimali azalıyor keşke güzel haberler alıp 5 güne gidebilsek
Senden kaç yumurta alınmıştı
Yani kaldı demek ki doktor cumartesi ara pazar günü transfer dediBeşinci güne kadar yaşamışlarsa bu çok iyi maşallah diyelim :)
11 toplandı ama 3 embriyo oluştu. Sana bugün söylemediler mi kaç döllenen olduğunu??
Çok iyi maşallahCnm 13 yumurta almışlar 12 si döllenmiş
Öpüyorum teyzesiçok sağ ol canım benim.
Allah razı olsun.
amin inşallahh.
bebişi öp benim için
Düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı? Üzülmeyin diyeceğim de ne fayda...Allah sabır versin kalbinize ferahlıklar versin tez vakitte sağlıklı bebekle müjdelesin inşallah..
Düşüklerinizin sebebi araştırıldı mı? Üzülmeyin diyeceğim de ne fayda...Allah sabır versin kalbinize ferahlıklar versin tez vakitte sağlıklı bebekle müjdelesin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?