- 26 Ağustos 2007
- 3.902
- 4.117
- 658
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.021
Doktorumuz gerek görmedi araştırılsın istedim de
BirAsilAnnesi canımmmn ne gördüm ben hamilesinnnn çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemşerim bende eylüldeki ilk adetimle tedaviye başlayacağım bir hamiş duası beklerim senden
Birşey soyleyim mi
Yanlış anlaşılmasın ama
Tüp bebekle hamile kalan, kalmaya çalışan , sürekli düşük yapıp yine de umutla yoluna devam eden kadınlarımız yani bizler..
İnanın birçok kadından daha ustunuz ! Savaşçıyiz !
Bir tane iğne olmaktan korkan nazlı kızlar gibi değiliz ! Güçlüyüz ve kendi ignenizi bile kendimiz vurabiliriz.. Hemde gobegimizden :)
Başı agriyinca ilaç içmeyenlerden değiliz ! Minicik bir bebek için gerekirse sağlığımızı tehlikeye atıp poşet poşet ilaç içebiliriz.
Hem kadın doğum doktorundan da öyle korkmayız yada bizi yatırdıkları muayene masasından. Çünkü onlar bizim umut ışığımız...
Bu yüzden inşallah bu düşük son olacak cnm Rabbim yüzünü güldürsün karnini kucağını doldursun inşallah uzaktan demesi kolaydır yaşayan bilir biliyorum ama biz bize destek olmazsak bizi anlayan kimimiz var ki başka.. Allah'ım dayanma gücü versin ve en yakın zamanda inşallah doğum yaptığın günleride sağlıkla görürüz üzülme nolur..
Amin inşallah hepimize kolaylık versin
Çookkk üzgünüm içim sızlıyor
Aminn inşallahHaklısın cnm diyecek kelime bulamıyorum inan. Allah'ım dayanma gücü versin gözyaşlarını sevinçle odullendirsin insallah
cok gecmis olsun canim allahim sabir versin kesinlikle arastirin pihtilasma cok önemli baktirdin miAmin inşallah hepimize kolaylık versin
Çookkk üzgünüm içim sızlıyor
cok gecmis olsun canim allahim sabir versin kesinlikle arastirin pihtilasma cok önemli baktirdin mi
hic duymadim pihtilasma testi devlet hastanesinde ucretsiz yapılıyor genetik arastirma bölumunde bunlar farkli demek kiBu testlerin ne olduğunu biliyor musunuz
Fiyatı 3-4 bin tl buluyormuş
Yaptıran varsa?
Periferik kan
Kromozom analiz
Promboz profol
hic duymadim pihtilasma testi devlet hastanesinde ucretsiz yapılıyor genetik arastirma bölumunde bunlar farkli demek ki
Cnm bulantıların ne zman başladı ve nasl geçti :) benm de bazen oluyor ama çok değilarkadaşlar merhaba.
bulantılarımdan ancak fırsat bulup ilk sayfadaki listemizi güncelledim.
doğum yapan sevgili arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
yeni hamiş olanları da sevgiyle kutlarım.
hayatguzel2015
ozgur88
kızlar sizi de hamiş gördüm çok sevindim. tebrikler.
Cnm bulantıların ne zman başladı ve nasl geçti :) benm de bazen oluyor ama çok değil
Kuzum benm ilki düşük olduğu için korkumdan hamilelik takvimi bile yapmadım dha inşallah bu sfer sağlıkla devam eder. Ah cnm çokmu oluyor yemek yiyebiliyomusn inşllah bir an önce geçer
Yaş 27 2 tüp bebek deneme sonrası kendiginden oldu çok şükürkuzum bilgilerini yaz listeye ekleyeyim seni.
6.haftada başladı ama üzgünüm hala devam
Kuzum benm ilki düşük olduğu için korkumdan hamilelik takvimi bile yapmadım dha inşallah bu sfer sağlıkla devam eder. Ah cnm çokmu oluyor yemek yiyebiliyomusn inşllah bir an önce geçerbilgilerimi yazicam
Temiz kalpli arkadaşım benm inşallah senin bulantinda bir an önce geçer. Çarşamba günü doktra gitcem ozman doktr sorun yok derse rahatlarmhepimizinki Allah a emanet. o emanetlerini en iyi gözetendir.
tabi ki isteğine saygı duyarım.
istediğinde yazarsın her zaman içimizde yerin var canım.
serum çok işe yarıyor bulantılar tavan yaptığında.
çünkü artık bir şey yiyemiyorsun.
bir de bulantı ilacı kullanıyorum tabi ki.
ama ne yaparsan yap sabah kusmalarının önüne geçilmiyor.
inşallah benimki geçer artık, senin de hiç bulantın olmasın inşallah.
Temiz kalpli arkadaşım benm inşallah senin bulantinda bir an önce geçer. Çarşamba günü doktra gitcem ozman doktr sorun yok derse rahatlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?