- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.041
Amin cnm güzel haberler alalm insinşallah Rabbim sağlık haberlerini duyursun hep.
benim de çarşamba kontrolüm var.
inşallah ikimizin içinde hayırlısı olsun.
benim bilgilerimi guncelleyebilirmisin canım yas 23 4. Deneme sisli international kolan hastanesi ali osman koyuncuoğlu doktorum transfere hazirlaniyorumhepimizinki Allah a emanet. o emanetlerini en iyi gözetendir.
tabi ki isteğine saygı duyarım.
istediğinde yazarsın her zaman içimizde yerin var canım.
serum çok işe yarıyor bulantılar tavan yaptığında.
çünkü artık bir şey yiyemiyorsun.
bir de bulantı ilacı kullanıyorum tabi ki.
ama ne yaparsan yap sabah kusmalarının önüne geçilmiyor.
inşallah benimki geçer artık, senin de hiç bulantın olmasın inşallah.
benim bilgilerimi guncelleyebilirmisin canım yas 23 4. Deneme sisli international kolan hastanesi ali osman koyuncuoğlu doktorum transfere hazirlaniyorum
tesekkur ederim insalah pozitif sonuç alirim bu seferkuzum bu sefer güncelledim
yeni tedavin sana bebiş getirsin inşallah.
İnşallah öyledir canım, tutunuyorsa annesineKızlar bugün transferin 5. Günü. 3. Gün embriyosu transfer edildi. Rahîm içinde kasılma ağrı oluyor acaba belirti mi
Bebeğim öldü bir hafta önce yazıcak durumda değildim toparlayınca gelirim aranıza dua istiyorum hepinizden kendim icinMavera3 canım uzun zaman oldu malum bebişler doğdu sadece ikiz konusuna girebilir oldum, oğlunu merak ettim çıktı mı hastaneden inşallah iyidir durumu?
Çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum ki acının tarifi yok allah yardımcın olsunBebeğim öldü bir hafta önce yazıcak durumda değildim toparlayınca gelirim aranıza dua istiyorum hepinizden kendim icin
Allahım sabir versin arkadaşım meleğin cennete uçmuş inşaallah rabbim yerini tez zamanda doldursun kucağın boş kalmasın..Bebeğim öldü bir hafta önce yazıcak durumda değildim toparlayınca gelirim aranıza dua istiyorum hepinizden kendim icin
Başın sağolsun cnm Rabbim sabır versin çok zorBebeğim öldü bir hafta önce yazıcak durumda değildim toparlayınca gelirim aranıza dua istiyorum hepinizden kendim icin
Rabbim cennette kavuştursun sizi, Allah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin size, sabırlar diliyorum. Benim içim yandı okuyunca Allah sana güç kuvvet versin canım.Bebeğim öldü bir hafta önce yazıcak durumda değildim toparlayınca gelirim aranıza dua istiyorum hepinizden kendim icin
Canım Teşekkürler doğum yaptım 21 günlük bir minnoşum var. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Sana da hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinarkadaşlar merhaba.
bulantılarımdan ancak fırsat bulup ilk sayfadaki listemizi güncelledim.
doğum yapan sevgili arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
yeni hamiş olanları da sevgiyle kutlarım.
@hayatguzel2015
ozgur88
@gulsahali88
kızlar sizi de hamiş gördüm çok sevindim. tebrikler.
Allah sabrını versin arkadaşım. Çok zor inşallah tekrarını yaşatmasın hiç bir kadını evladıyla imtihan etmesin.Bebeğim öldü bir hafta önce yazıcak durumda değildim toparlayınca gelirim aranıza dua istiyorum hepinizden kendim icin
Canım Teşekkürler doğum yaptım 21 günlük bir minnoşum var. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Sana da hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Oh maşallah süphanallah size
darısı başıma olsun inşallah.
BirAsilAnnesi kuzum kusura bakma sayfana giremiyorum ikizlerden anca ikiz konusuna girebiliyorum. Hep aklımdasın da sık sorup bunaltmak istemiyordum. Bir de baktım hamilesin biliyordum sana da hep söylüyordum ikizler söylemişlerdi çünkü olucak çok ağlamasın diye. Geriye dönüp okuyamıyorum detayları alayım hem beni niye bilgilendirmedin bakayım? Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim. Ah hayat mavera'ya bebeğini sormuştum cevabını etiketlediğinde gördüm bir anda yıkıldım sonra senin haberinle yenilendim içim çiçek açtı. Bir yanda tabiri caizse öküz oturdu içime bir yanda kelebekler uçtu. Seni sevgiyle kucaklıyorum.
Merhaba tüp bebek denemelerinizde belirti varmıydı. Yada hamile kaldığımız ay farklı neler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?