Transfere geri sayim

benim bilgilerimi guncelleyebilirmisin canım yas 23 4. Deneme sisli international kolan hastanesi ali osman koyuncuoğlu doktorum transfere hazirlaniyorum

Kızlar bugün transferin 5. Günü. 3. Gün embriyosu transfer edildi. Rahîm içinde kasılma ağrı oluyor acaba belirti mi

Bebeğim öldü bir hafta önce yazıcak durumda değildim toparlayınca gelirim aranıza dua istiyorum hepinizden kendim icin
Rabbim cennette kavuştursun sizi, Allah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin size, sabırlar diliyorum. Benim içim yandı okuyunca Allah sana güç kuvvet versin canım.

BirAsilAnnesi kuzum kusura bakma sayfana giremiyorum ikizlerden anca ikiz konusuna girebiliyorum. Hep aklımdasın da sık sorup bunaltmak istemiyordum. Bir de baktım hamilesin biliyordum sana da hep söylüyordum ikizler söylemişlerdi çünkü olucak çok ağlamasın diye. Geriye dönüp okuyamıyorum detayları alayım hem beni niye bilgilendirmedin bakayım? Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim. Ah hayat mavera'ya bebeğini sormuştum cevabını etiketlediğinde gördüm bir anda yıkıldım sonra senin haberinle yenilendim içim çiçek açtı. Bir yanda tabiri caizse öküz oturdu içime bir yanda kelebekler uçtu. Seni sevgiyle kucaklıyorum.

Kızlar merhaba, herkesin hakkında hayırlısı olsun tez vakitte sağlıklı evlatlarımız olsun. Benim salı transferim olucak, ilk deneme dondurulmus embriyo ile olacak. Pıhtılaşma hastasıyım. Önerileriniz nelerdir transfer günü ve sonrası? İğne ve coraspin kullanacagım. Beslenme ve hareket konularında ne önerirsiniz

Canım Teşekkürler doğum yaptım 21 günlük bir minnoşum var. Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin. Sana da hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

canım benim bende seni ve ikizleri kocamaan öpüyorum.
haklısın sana yazamadım çünkü bende çok sık giremiyorum sayfaya.
biraz zor geçiyor hamilelik.
bulantı ve kusmam çok.
ama buna da çok şükür Allah a hamd olsun.
sen söyleyince öğrendim bende acı haberi.
çok üzgünüm bende şu an.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

Mavera3 kuzumm az önce öğrendim ama içim yandı.
emin ol senin nasıl ciğerin yanmışsa benim de seninki kadar yandı.
çok çok üzgünüm.
meleğini Rabbim ahirette sana şefaatçi eylesin inşallah.
sana da dayanma gücü ve peygamber sabrı versin.
bundan sonrakileri sağlıkla sana bağışlasın.
üzüldüğün kadar sevindirsin inşallah.
başın sağ olsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…