Transfere geri sayim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

amin inşallahhh.
dualarını eksik etme.
Kızzzzzzz cemreeeeee hamiş sin demek kuzummm ...,Gözün aydın güzelim benim nasıl mutlu oldum anlatamam ,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..Ben sana demiştim olacak diye..,hiç içinin daralmasına umutlarının yitip gitmesine izin verme Anne olacaksın olacağız demiştim...Allahım seni güldürdü işte girdin o güzel yola canım benim ..,şimdi hiçbirşeye takılmadan kafanı yormadan hamileliğinin tadını çıkart olurmu ..Maşallahlar ikinizede

Soru genel bir soru mu özel mi bilemiyorum ama mesela ben hiçbir transferimde anestezi almadım...
Opu da anestezi oluyomuş canım transferlerde oluyo mu ki merakıma sordum bende önümüzdeki ay başlıycam tedaviye de bilgi edinmek adına sordum teşekkür ederim

teşekkür ederim canım seni de tebrik ederim, çok sevindim. maşallah allah tamamına erdirsin.

koyduğun kalpleri taa içimde hissetim.
cansın cannnn.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Allah bana sağlıkla bağışlasın.
olmayanlara da tez vakitte nasip eylesin inşallah.

@Cemre Yaman hayırlı olsun arada okuyup takip ediyodum seni en son ara verdiğini biraz dinlenicem falan yazdığını okumuştum şimdi baktım gördüm hamiş olduğunu.Senin tevekkülüne her zaman hayrandım.Rabbimin yüzünü güldürüceğini biliyodum hem de nasıl güldürmüş hiç beklemediğin bi anda güzel haber almışsin ne güzel bende çok ümitsizdim benim çocuğum olmuycak boşuna uğraşıyorum diye düşündüğüm anda hamile kaldım şükür.Rabbim ikimize de bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Herşey gönlünce olsun güzel kalpli kız ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…