- 6 Haziran 2017
- 590
- 791
- 33
- 42
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.061
canım benim bende seni ve ikizleri kocamaan öpüyorum.
haklısın sana yazamadım çünkü bende çok sık giremiyorum sayfaya.
biraz zor geçiyor hamilelik.
bulantı ve kusmam çok.
ama buna da çok şükür Allah a hamd olsun.
sen söyleyince öğrendim bende acı haberi.
çok üzgünüm bende şu an.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Transferinizde anestezi aldınız mı acabaPerşembe günü transferim olucak benimde. Hadi hayırlısı bakalım
Canım transferde anestezılık bırsey yok 5 dakıka sürüyor anestezi verılmıyor zatenTransferinizde anestezi aldınız mı acaba
Kızzzzzzz cemreeeeee hamiş sin demek kuzummm .amin inşallahhh.
dualarını eksik etme.
Soru genel bir soru mu özel mi bilemiyorum ama mesela ben hiçbir transferimde anestezi almadım...Transferinizde anestezi aldınız mı acaba
Opu da anestezi oluyomuş canım transferlerde oluyo mu ki merakıma sordum bende önümüzdeki ay başlıycam tedaviye de bilgi edinmek adına sordum teşekkür ederimSoru genel bir soru mu özel mi bilemiyorum ama mesela ben hiçbir transferimde anestezi almadım...
teşekkür ederim canım seni de tebrik ederim, çok sevindim. maşallah allah tamamına erdirsin.arkadaşlar merhaba.
bulantılarımdan ancak fırsat bulup ilk sayfadaki listemizi güncelledim.
doğum yapan sevgili arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
yeni hamiş olanları da sevgiyle kutlarım.
hayatguzel2015
@ozgur88
@gulsahali88
kızlar sizi de hamiş gördüm çok sevindim. tebrikler.
Kızzzzzzz cemreeeeee hamiş sin demek kuzummm ...,Gözün aydın güzelim benim nasıl mutlu oldum anlatamam ,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..Ben sana demiştim olacak diye..,hiç içinin daralmasına umutlarının yitip gitmesine izin verme Anne olacaksın olacağız demiştim...Allahım seni güldürdü işte girdin o güzel yola canım benim ..,şimdi hiçbirşeye takılmadan kafanı yormadan hamileliğinin tadını çıkart olurmu ..Maşallahlar ikinizede
Kuzum benide eklermisin listeyekoyduğun kalpleri taa içimde hissetim.
cansın cannnn.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Allah bana sağlıkla bağışlasın.
olmayanlara da tez vakitte nasip eylesin inşallah.
Kuzum benide eklermisin listeye
Teskkrler kuzum tamam ben bi ara şifremi unutmuştum yeniledim belkide ondandirkuzum ekledim de senin adında problem var.
pasif kalıyor.
listedesin ama diğer konuyu görüşeceğim yöneticiyle.
benim adım da pasif çünkü.
Maşallah çok güzel değerlerin. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alKizlar 3.gun embriyosu 2 adet transfer olmustum 12.gun degerim masallah 378 cikti bugun tekrar verdim 645 cikti sizce nasil tam 2 katina yukselmemis
tesekkur ederim canim sende bebisini saglikla kucagina al insallahhhMaşallah çok güzel değerlerin. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al
Maşallah canım çok güzel rabbim kucağına almayı nasıp etsinKizlar 3.gun embriyosu 2 adet transfer olmustum 12.gun degerim masallah 378 cikti bugun tekrar verdim 645 cikti sizce nasil tam 2 katina yukselmemis
Tesekkur ederim canimm insallahh bu defa nasip olurr bu 5.denemem di yilmadim bikmadim ve basardim insallah devamida iyi gelirrMaşallah canım çok güzel rabbim kucağına almayı nasıp etsin
Kizlar 3.gun embriyosu 2 adet transfer olmustum 12.gun degerim masallah 378 cikti bugun tekrar verdim 645 cikti sizce nasil tam 2 katina yukselmemis
aminn canimmm tesekkurr ederimmbenim canımmm
tebrik ederim kuzum.
Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?