- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.081
Canim gozun aydin senin adina cok sevindim.saglikla kucagina alirsin insallahTesekkur ederim canimm insallahh bu defa nasip olurr bu 5.denemem di yilmadim bikmadim ve basardim insallah devamida iyi gelirr
tesekkur ederim canim insallahh.. Darisi tüm isteyenlerin basinaa olsunCanim gozun aydin senin adina cok sevindim.saglikla kucagina alirsin insallah
aminn canimmm tesekkurr ederimm
@Cemre Yaman hayırlı olsun arada okuyup takip ediyodum seni en son ara verdiğini biraz dinlenicem falan yazdığını okumuştum şimdi baktım gördüm hamiş olduğunu.Senin tevekkülüne her zaman hayrandım.Rabbimin yüzünü güldürüceğini biliyodum hem de nasıl güldürmüş hiç beklemediğin bi anda güzel haber almışsin ne güzel bende çok ümitsizdim benim çocuğum olmuycak boşuna uğraşıyorum diye düşündüğüm anda hamile kaldım şükür.Rabbim ikimize de bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Herşey gönlünce olsun güzel kalpli kız ❤
ekle canimm sorun sperm azligi 5.denemembilgilerini yenileyelim listeye ekleyelim seni.
ekle canimm sorun sperm azligi 5.denemem
yas 26 adana 5.deneme ozel metro hastanesiyaş
deneme sayısı
merkezin adı
bunları yazarsan canım benim.
Canim beni de ekler misin? 36 yas ilk deneme baskent hastanesi 8 haftalik hamileyim
yas 26 adana 5.deneme ozel metro hastanesi
bulantilarin kacinci haftada basladi canim bugun 5+2yim hic bulanti yokarkadaşlar bulantılardan fırsat buldukça buralardayım.
sayfayı boş bırakmayalım.
bulantilarin kacinci haftada basladi canim bugun 5+2yim hic bulanti yok
Merhaba, 20 ağustos'ta 5. Gün embriyosu 2 tane transferim oldu. Çarşamba günü ilk test gunum. Inşallah pozitif sonuç alırım.
inşallah.
pozitif olursa listemizde her daim yerin var.
Canım hamilemisin ayyy cok sevindim inantamamdır kızlar ikinizi de ekledim.
tekrardan hayırlı olsun.
Rabbim hepimizinkini sağlıkla bizlere bağışlasın.
Canım hamilemisin ayyy cok sevindim inanrabbim kucagına almayı nasip etsin canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?