Transfere geri sayim

Kizlar kanamam var dunden beri suan 6bucuk haftaligiz bana dua edin nolursunuz insallah birsey olmaz boyle olupta bebegi saglikli olanlar oldu mu

bol bol dinlen.
olumsuz düşünme.
mart annelerinde kanamalı gebeliği olan çok.
doktor kontrolüne gittin mi?

kalbini ferah tut.
inşallah bırakmayacak.
Allah yardımcın olsun.
bende dua edeceğim sana.
Konun görünce acaba transfer olup pozitif gordumu diye bakmak istedim maşallah sana şükürler olsun Rabbime Bebişin gelmiş Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Konun görünce acaba transfer olup pozitif gordumu diye bakmak istedim maşallah sana şükürler olsun Rabbime Bebişin gelmiş Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

çok sağ ol Allah razı olsun canım.
sağlıkla gelsinler inşallah.

kızlar gunaydın herkese son zamanlarda transfer olup kasılma serumu takılan var mı ? pıyasadan kaldırılmıs sanırım bulunamıyormus dogru mu acaba

8 ve 10 haftalarda ciddi kanamalarım oldu hastanede yattım Dr dinle stres yapma yiyecek ekmegi varsa o seninle annesi güzel düşün
Kanamam kahverengi lekeye döndü pazar gununden beri 5 gündür devam ediyor insallah bebegim iyidir p.tesi kontrole gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…