- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.101
Sigortasız 400 galibamerhabalar hafta içi kadir savanla görüşmeye gitmek istiyorum 2 kez tüp bebek denedik olmadı kadir beyin muayene ücreti hakkında bilgisi olan varmı
Kizlar kanamam var dunden beri suan 6bucuk haftaligiz bana dua edin nolursunuz insallah birsey olmaz boyle olupta bebegi saglikli olanlar oldu mu
evet dun gordum bebegimi yasiyordu insallah simdide sagliklidir beni hic birakmaz insallahbol bol dinlen.
olumsuz düşünme.
mart annelerinde kanamalı gebeliği olan çok.
doktor kontrolüne gittin mi?
evet dun gordum bebegimi yasiyordu insallah simdide sagliklidir beni hic birakmaz insallah
Kizlar kanamam var dunden beri suan 6bucuk haftaligiz bana dua edin nolursunuz insallah birsey olmaz boyle olupta bebegi saglikli olanlar oldu mu
sagol canim insallah sag saglim aliriz kucagimizaCnm ben 24haftalik hamileyim şuan. 12.haftamda 3 gün adet gibi kanama oldum cok korktum ama çok şükür bisey olmadi. Doktorunun tavsiyelerini dinle bol bol dinlen
Amin cnn inşallah. Rabbim burdaki ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün hepimizin kucağı dolsun insallahsagol canim insallah sag saglim aliriz kucagimiza
Konun görünce acaba transfer olup pozitif gordumu diye bakmak istedim maşallah sana şükürler olsun Rabbime Bebişin gelmiş Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallahkalbini ferah tut.
inşallah bırakmayacak.
Allah yardımcın olsun.
bende dua edeceğim sana.
8 ve 10 haftalarda ciddi kanamalarım oldu hastanede yattım Dr dinle stres yapma yiyecek ekmegi varsa o seninle annesi güzel düşünevet dun gordum bebegimi yasiyordu insallah simdide sagliklidir beni hic birakmaz insallah
cok tesekkur ederim canim umut oldun bana insallahh dedigin gibi olur mide bulantim devam ediyor buda banaa umut oluyor8 ve 10 haftalarda ciddi kanamalarım oldu hastanede yattım Dr dinle stres yapma yiyecek ekmegi varsa o seninle annesi güzel düşün
Konun görünce acaba transfer olup pozitif gordumu diye bakmak istedim maşallah sana şükürler olsun Rabbime Bebişin gelmiş Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
cok gecmis olsun saglikla gelsin bebegin insallah Allah size bagislasinKizlar kanamam var dunden beri suan 6bucuk haftaligiz bana dua edin nolursunuz insallah birsey olmaz boyle olupta bebegi saglikli olanlar oldu mu
Amin sagolun insallahhhcok gecmis olsun saglikla gelsin bebegin insallah Allah size bagislasin
Kanamam kahverengi lekeye döndü pazar gununden beri 5 gündür devam ediyor insallah bebegim iyidir p.tesi kontrole gidecegim8 ve 10 haftalarda ciddi kanamalarım oldu hastanede yattım Dr dinle stres yapma yiyecek ekmegi varsa o seninle annesi güzel düşün
Pazartesi yi beklemeyin bence hemen gifin acileeKanamam kahverengi lekeye döndü pazar gununden beri 5 gündür devam ediyor insallah bebegim iyidir p.tesi kontrole gidecegim
c.tesi basladi c.tesiden bugüne 2 kere gttim canim rahimde kese disinda kanama alani var dediler kalp atisini duyduk cok şükür simdi p.tesi gidecegm gectigimiz sali gitmistimPazartesi yi beklemeyin bence hemen gifin acilee
Kalbini ferah tut canım ayağının altına yastık koy dinlen Rabbim nasip ettiyse olur inşallah.Kendini yormac.tesi basladi c.tesiden bugüne 2 kere gttim canim rahimde kese disinda kanama alani var dediler kalp atisini duyduk cok şükür simdi p.tesi gidecegm gectigimiz sali gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?