- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 46
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.121
Kahverengiye dönmesi iyi. Sen dinlenmeye yatmaya devam et canım. Kanama alanı da biter inşallah en kısa zamanda. Benim ilk haftalardan beri kanamam oluyor, şükür Bebek sağlıklı. Sık rastlanan bir şey. Bebek iyidir Allah’ın izniylec.tesi basladi c.tesiden bugüne 2 kere gttim canim rahimde kese disinda kanama alani var dediler kalp atisini duyduk cok şükür simdi p.tesi gidecegm gectigimiz sali gitmistim
sagol canim moral oldun allah razi olsun.. insallah sag saglim aliriz bebisleri kucagimiza Allaha emanet onlarKahverengiye dönmesi iyi. Sen dinlenmeye yatmaya devam et canım. Kanama alanı da biter inşallah en kısa zamanda. Benim ilk haftalardan beri kanamam oluyor, şükür Bebek sağlıklı. Sık rastlanan bir şey. Bebek iyidir Allah’ın izniyle
gozunaydın kardesım allahım analı babalı büyütsün allahım bızlerede nasıp etsın ınsalah4 senelik mücadelemin meyvesini aldım binlerce kere şükürler olsun. Oğlum 07.09.2018 tarihinde 37+1 de 2900 Gr olarak planlı sezaryan ile gözünü açtı...
O kadar güzel bir duygu ki... Kalmadı yapılan onca operasyonların, iğnelerin acısı... Uçtu gitti hepsi...
Hele o abartılan sezaryan hiçbir şeymiş...
Rabbim bu yola baş koyan herkese nasip etsin inşallah
Gözunuz aydin Allah anali babali büyütsün allah her isteyene nasip etsin insallahh :)4 senelik mücadelemin meyvesini aldım binlerce kere şükürler olsun. Oğlum 07.09.2018 tarihinde 37+1 de 2900 Gr olarak planlı sezaryan ile gözünü açtı...
O kadar güzel bir duygu ki... Kalmadı yapılan onca operasyonların, iğnelerin acısı... Uçtu gitti hepsi...
4 senelik mücadelemin meyvesini aldım binlerce kere şükürler olsun. Oğlum 07.09.2018 tarihinde 37+1 de 2900 Gr olarak planlı sezaryan ile gözünü açtı...
gozunaydın kardesım allahım analı babalı büyütsün allahım bızlerede nasıp etsın ınsalah
canım hayırlı olsun doğumun.
sağlıkla büyüt yavrunu.
Sağol canım, inşallahGözunuz aydin Allah anali babali büyütsün allah her isteyene nasip etsin insallahh :)
Gözün aydın hayırlı olsun cnn Rabbim hepimize nasip etsin4 senelik mücadelemin meyvesini aldım binlerce kere şükürler olsun. Oğlum 07.09.2018 tarihinde 37+1 de 2900 Gr olarak planlı sezaryan ile gözünü açtı...
Sağol canım benim, en içten dileklerimle inşallah tez vakitte
Aminnn kuzum, sen ne çabuk 15 haftalık oldun masallah size. Riskli dönemler geçmiş çok şükür
Sağol canım, inşallah
4 senelik mücadelemin meyvesini aldım binlerce kere şükürler olsun. Oğlum 07.09.2018 tarihinde 37+1 de 2900 Gr olarak planlı sezaryan ile gözünü açtı...
Hayirli olsun inşallah.bisey soracak başkentte yeni yöntem varmı uygulanan yoksa herzamankigibimi tedavi sekliCanim beni de ekler misin? 36 yas ilk deneme baskent hastanesi 8 haftalik hamileyim
Birde doktorunuz kim ben tayfun beyin hastadiyimHayirli olsun inşallah.bisey soracak başkentte yeni yöntem varmı uygulanan yoksa herzamankigibimi tedavi sekli
canim hayirli olsun gözünaydin. saglikla büyüt oglunu insallah. darisi biz isteyenlerin basina hayirla saglikla insallah4 senelik mücadelemin meyvesini aldım binlerce kere şükürler olsun. Oğlum 07.09.2018 tarihinde 37+1 de 2900 Gr olarak planlı sezaryan ile gözünü açtı...
Teşekkür ederim.ben de tayfun beyin hastasiyim.bildigim kadariyla yeni bir yontem yok.her zamanki prosedürü uyguluyolar ama kişinin durumuna göre tedavi de degisiklik gösterebiliyorBirde doktorunuz kim ben tayfun beyin hastadiyim
Tşk ederim Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin inşallahTeşekkür ederim.ben de tayfun beyin hastasiyim.bildigim kadariyla yeni bir yontem yok.her zamanki prosedürü uyguluyolar ama kişinin durumuna göre tedavi de degisiklik gösterebiliyor
Amin canım sen de sağlıkla al bebeğini kucağınaGözün aydın hayırlı olsun cnn Rabbim hepimize nasip etsin
Ayy oğluş mu geliyor, sağlıkla gelsinevet büyüyoruz biz oğlumla
çok şükür diyelim.
Allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin.
hiç evham bitmiyor anne olunca.
Sağol canım, inşallah. Sen de sağ salim al kucağına inşallahAmin.Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
canim hayirli olsun gözünaydin. saglikla büyüt oglunu insallah. darisi biz isteyenlerin basina hayirla saglikla insallah
Allah razi olsun canim insallah bende güzel haberler veririm rabbim isteyen herkese versinGüzel arkadaşım çok sağol. İnşallah senden de güzel haberler alacağız. Sonra unutulup gidiyor geçirilen zor günler.
BirAsilAnnesi cnm ben bebeğimi kaybettim gene umutlarım hayellerim yıkıldı beni listeden çıkarabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?