Transfere geri sayim

c.tesi basladi c.tesiden bugüne 2 kere gttim canim rahimde kese disinda kanama alani var dediler kalp atisini duyduk cok şükür simdi p.tesi gidecegm gectigimiz sali gitmistim
Kahverengiye dönmesi iyi. Sen dinlenmeye yatmaya devam et canım. Kanama alanı da biter inşallah en kısa zamanda. Benim ilk haftalardan beri kanamam oluyor, şükür Bebek sağlıklı. Sık rastlanan bir şey. Bebek iyidir Allah’ın izniyle

sagol canim moral oldun allah razi olsun.. insallah sag saglim aliriz bebisleri kucagimiza Allaha emanet onlar

4 senelik mücadelemin meyvesini aldım binlerce kere şükürler olsun. Oğlum 07.09.2018 tarihinde 37+1 de 2900 Gr olarak planlı sezaryan ile gözünü açtı...
O kadar güzel bir duygu ki... Kalmadı yapılan onca operasyonların, iğnelerin acısı... Uçtu gitti hepsi...
Hele o abartılan sezaryan hiçbir şeymiş...

Rabbim bu yola baş koyan herkese nasip etsin inşallah

gozunaydın kardesım allahım analı babalı büyütsün allahım bızlerede nasıp etsın ınsalah

Gözunuz aydin Allah anali babali büyütsün allah her isteyene nasip etsin insallahh :)

canım hayırlı olsun doğumun.
sağlıkla büyüt yavrunu.

gozunaydın kardesım allahım analı babalı büyütsün allahım bızlerede nasıp etsın ınsalah

Sağol canım benim, en içten dileklerimle inşallah tez vakitte

canım hayırlı olsun doğumun.
sağlıkla büyüt yavrunu.

Aminnn kuzum, sen ne çabuk 15 haftalık oldun masallah size. Riskli dönemler geçmiş çok şükür
Gözunuz aydin Allah anali babali büyütsün allah her isteyene nasip etsin insallahh :)
Sağol canım, inşallah

Gözün aydın hayırlı olsun cnn Rabbim hepimize nasip etsin

Sağol canım benim, en içten dileklerimle inşallah tez vakitte

Aminnn kuzum, sen ne çabuk 15 haftalık oldun masallah size. Riskli dönemler geçmiş çok şükür

Sağol canım, inşallah

evet büyüyoruz biz oğlumla
çok şükür diyelim.
Allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin.
hiç evham bitmiyor anne olunca.

Amin.Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

canim hayirli olsun gözünaydin. saglikla büyüt oglunu insallah. darisi biz isteyenlerin basina hayirla saglikla insallah

Merhaba arkadaşlar. Ve bende mucizeme kavusalı üç ay oluyor yarın. Herbiriniz dualarımda aklımdasınız. Insallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucaklarımıza alırsınız. Hiç bir zaman umudu inancı kaybetmeyin.ayrintili ultrasonda çıkan sorunlar, düşük riski taşıyan kanamalar,dış gebelik,iki asilama iki tup bebek ve gözyaşı...dönüp baktığımda ne kadar gücluymüşüm diyorum. Her biriniz o kadar güçlü bir o kadarda özelsiniz. Bunlarin hepsi geçecek unutmayın. Hepinizi öpüyorum güzel haberlerinizi okumayı temenni ediyorum

Gözün aydın hayırlı olsun cnn Rabbim hepimize nasip etsin
Amin canım sen de sağlıkla al bebeğini kucağına
evet büyüyoruz biz oğlumla
çok şükür diyelim.
Allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin.
hiç evham bitmiyor anne olunca.
Ayy oğluş mu geliyor, sağlıkla gelsin
Amin canım inan hic bitmiyor. Bebiş çok uyuyunca neden uyudu, uyumayinca neden uyumadı diye ağlamısligim var şu 6 günde daha neler göreceğiz bakalım. Güzel günler görelim inşallah
Amin.Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sağol canım, inşallah. Sen de sağ salim al kucağına inşallah
canim hayirli olsun gözünaydin. saglikla büyüt oglunu insallah. darisi biz isteyenlerin basina hayirla saglikla insallah

Güzel arkadaşım çok sağol. İnşallah senden de güzel haberler alacağız. Sonra unutulup gidiyor geçirilen zor günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…