Transfere geri sayim

Amin cnm Allah razı olsun bilmiyorm bi tek pıhtılaşma vardı ignede kullanydm ama neden oluyor bulamıyolar ne yapmam lazm bilmiyorm :-(
Bazen nasibi olmayınca olmuyor canım yaşayacağımız varmış . Tüp bebek miydi kendiliğinden mi . Allah inşallah tekrardan sağlıkla nasip etsin. Çabucak atlat inşallah

Bazen nasibi olmayınca olmuyor canım yaşayacağımız varmış . Tüp bebek miydi kendiliğinden mi . Allah inşallah tekrardan sağlıkla nasip etsin. Çabucak atlat inşallah
Iki tüp bebek sonrası kendiliğinden olmuştu mucizem her şer de bi hayır vardır biz bilemiyoruz dua etmekten yapcak birşeyimiz yok inşllah bu acılarım bi gün diner

Iki tüp bebek sonrası kendiliğinden olmuştu mucizem her şer de bi hayır vardır biz bilemiyoruz dua etmekten yapcak birşeyimiz yok inşllah bu acılarım bi gün diner
Canım çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsun aynısını 3 ay önce bende yaşadım elimden hiç bişey gelmedi. Ama bak MâşâAllah kendiliğinden hamile kalabilmişsin çok şükür Rabbim tekrardan nasip etsin inşâAllah sağlıkla.
Genetik testleriniz normal miydi eşinin ve senin yanlış anlama İnan ki bende bu sitede öğrendim bu tür şeyleri mesela ben kürtaj oldum ve genetiğe gönderdim kromozom bozukluğu çıktı yaşasaydı hasta olacaktı tüp bebekti ve pgtsizdi. İnşâAllah Rabbim yeniden sağlıkla nasip etsin hepimize inşâAllah

Kaç haftalıktı canım kanaman mı vardı?

Amin cnm Inşallah . Sendemi kürtaj oldun. Yapıldı genetik kromozom bütün testler bi tek pıhtılaşma çıkmıştı ama kan sulandırıcı iğne aspirin kullanydm her iki gebeligmdede ama gene kalbi durdu başka test kaldımı bilmiyrm neden oluyor bilmiyorm vardr Rabbimin bi bildiği elbet sabretmek ten başka çarem yok
10 haftalık olması lazımdı kontrole gittiğimde 7+5 cıktı kalbi ozmn durmuş hiç bir belirti vermedi kanamamda ağrımda hiç olmadı kesede bozulmamıştı cnm

Offf aynı şeyi yaşamışız canım benimde 10+5 ti ama 8+5 te durmuş kalbi aynen benimde ne bir ağrı ne bir kanama ne de kesede bozulma vardı çok üzücü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın evladını görmek için gidip şok bi haberle yıkılıyorsun ve aynı gün kürtaj oldum Rabbim beterinden korusun ama bu da çokk zor bende clexane kullanıyordum kan sulandırıcı ama onunla alakası yokmuş kürtaj parçaları genetiğe gitti hastaymış kuzum yaşasa da hasta bir bebek olacakmış hayırlısı böyleymiş deyip içime biraz su serpildi Rabbim bilir en iyisini

Ah cnm aynen çok acı bisey bide benm ikinciye aynısı oluyor ilkinde benmde genetiğe gitti hiç bi sorun çıkmadı bebekte Rabbim bidaha yasatmasin inşallah sen ne yapmayı düşünüyorsun

Ah cnm aynen çok acı bisey bide benm ikinciye aynısı oluyor ilkinde benmde genetiğe gitti hiç bi sorun çıkmadı bebekte Rabbim bidaha yasatmasin inşallah sen ne yapmayı düşünüyorsun
Çok geçmiş olsun amin Rabbim korusun inşâAllah sağlıkla nasip etsin bizede kucağımızda seveceğimiz evlatlar
ben 4. Tedaviye başladım dondurulmuşlarla yaklaşık 10 gün sonra transferim olacak nasipse bu sefer olur inşâAllah dualarınızda unutmayın

Kızlar merhaba şişli yakınlarında uygun fiyatlı pansiyon otel arıyorum bildiginiz biyer varsa yardımcı olurmusunuz ben ankarada olduğum için trasfer sonrası bir kaç gün kalicagim istanbuldada

tedaviye baslayan ve transferi olacak olan arkadaslar Allah yüzünüzü güldürsün insallah tedaviniz hayra ciksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…