- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.141
Amin cnm Allah razı olsun bedenim yorgun ruhum yorgun güçsüz hissedyrm kendmi Rabbim sabır versinKuzum çok geçmiş olsun.
ne diyeceğimi bilemiyorum.
Rabbim sağlıklısıyla yeniden müjdelesin inşallah.
dua ediyor olacağım.
canim Allah sabir versinBirAsilAnnesi cnm ben bebeğimi kaybettim gene umutlarım hayellerim yıkıldı beni listeden çıkarabilirsin
Amin cnm Allah razı olsun bilmiyorm bi tek pıhtılaşma vardı ignede kullanydm ama neden oluyor bulamıyolar ne yapmam lazm bilmiyorm :-(canim Allah sabir versinne cok sevinmistim senin hamile oldugunu gördügümde. neden böyle oluyor cok üzüldüm cok (
Bazen nasibi olmayınca olmuyor canım yaşayacağımız varmış . Tüp bebek miydi kendiliğinden mi . Allah inşallah tekrardan sağlıkla nasip etsin. Çabucak atlat inşallahAmin cnm Allah razı olsun bilmiyorm bi tek pıhtılaşma vardı ignede kullanydm ama neden oluyor bulamıyolar ne yapmam lazm bilmiyorm :-(
Iki tüp bebek sonrası kendiliğinden olmuştu mucizemBazen nasibi olmayınca olmuyor canım yaşayacağımız varmış . Tüp bebek miydi kendiliğinden mi . Allah inşallah tekrardan sağlıkla nasip etsin. Çabucak atlat inşallah
İnşallah canım rabbim elbet bize de nasip edecek. İnşallah hepsini unutacağızIki tüp bebek sonrası kendiliğinden olmuştu mucizemher şer de bi hayır vardır biz bilemiyoruz dua etmekten yapcak birşeyimiz yok inşllah bu acılarım bi gün diner
Amin cnm Inşallahİnşallah canım rabbim elbet bize de nasip edecek. İnşallah hepsini unutacağız
Canım çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsun aynısını 3 ay önce bende yaşadım elimden hiç bişey gelmedi. Ama bak MâşâAllah kendiliğinden hamile kalabilmişsin çok şükür Rabbim tekrardan nasip etsin inşâAllah sağlıkla.Iki tüp bebek sonrası kendiliğinden olmuştu mucizemher şer de bi hayır vardır biz bilemiyoruz dua etmekten yapcak birşeyimiz yok inşllah bu acılarım bi gün diner
Amin cnm Inşallah . Sendemi kürtaj oldun. Yapıldı genetik kromozom bütün testler bi tek pıhtılaşma çıkmıştı ama kan sulandırıcı iğne aspirin kullanydm her iki gebeligmdede ama gene kalbi durdu başka test kaldımı bilmiyrm neden oluyor bilmiyorm vardr Rabbimin bi bildiği elbet sabretmek ten başka çarem yokCanım çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsun aynısını 3 ay önce bende yaşadım elimden hiç bişey gelmedi. Ama bak MâşâAllah kendiliğinden hamile kalabilmişsin çok şükür Rabbim tekrardan nasip etsin inşâAllah sağlıkla.
Genetik testleriniz normal miydi eşinin ve senin yanlış anlama İnan ki bende bu sitede öğrendim bu tür şeyleri mesela ben kürtaj oldum ve genetiğe gönderdim kromozom bozukluğu çıktı yaşasaydı hasta olacaktı tüp bebekti ve pgtsizdi. İnşâAllah Rabbim yeniden sağlıkla nasip etsin hepimize inşâAllah
Kaç haftalıktı canım kanaman mı vardı?
Offf aynı şeyi yaşamışız canımAmin cnm Inşallah . Sendemi kürtaj oldun. Yapıldı genetik kromozom bütün testler bi tek pıhtılaşma çıkmıştı ama kan sulandırıcı iğne aspirin kullanydm her iki gebeligmdede ama gene kalbi durdu başka test kaldımı bilmiyrm neden oluyor bilmiyorm vardr Rabbimin bi bildiği elbet sabretmek ten başka çarem yok
10 haftalık olması lazımdı kontrole gittiğimde 7+5 cıktı kalbi ozmn durmuş hiç bir belirti vermedi kanamamda ağrımda hiç olmadı kesede bozulmamıştı cnm
Ah cnm aynen çok acı bisey bide benm ikinciye aynısı oluyor ilkinde benmde genetiğe gitti hiç bi sorun çıkmadı bebekte Rabbim bidaha yasatmasin inşallah sen ne yapmayı düşünüyorsunOfff aynı şeyi yaşamışız canımbenimde 10+5 ti ama 8+5 te durmuş kalbi aynen benimde ne bir ağrı ne bir kanama ne de kesede bozulma vardı çok üzücü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın evladını görmek için gidip şok bi haberle yıkılıyorsun ve aynı gün kürtaj oldum Rabbim beterinden korusun ama bu da çokk zor bende clexane kullanıyordum kan sulandırıcı ama onunla alakası yokmuş kürtaj parçaları genetiğe gitti hastaymış kuzum yaşasa da hasta bir bebek olacakmış hayırlısı böyleymiş deyip içime biraz su serpildi Rabbim bilir en iyisini
Çok geçmiş olsun amin Rabbim korusun inşâAllah sağlıkla nasip etsin bizede kucağımızda seveceğimiz evlatlarAh cnm aynen çok acı bisey bide benm ikinciye aynısı oluyor ilkinde benmde genetiğe gitti hiç bi sorun çıkmadı bebekte Rabbim bidaha yasatmasin inşallah sen ne yapmayı düşünüyorsun
Oğluşun ve sen hep sağlıklı olun inşallahevet büyüyoruz biz oğlumla
çok şükür diyelim.
Allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin.
hiç evham bitmiyor anne olunca.
Oğluşun ve sen hep sağlıklı olun inşallahçok seviniyorum senin adına :)
Benim de ilk denemem ve rahim dinlendirme surecindeyimBirAsilAnnesi canım benide ekler misin?
Antalya tüp bebek merkezi ivf,
Yaşım 28
Ilk denemem
Rahim dinlendirme sürecindeyim
Transfer 20 kasım
Inşallah bu topik hamişlerle dolup taşar:))
Sen hangi merkezdesin? Transfer ne zaman?Benim de ilk denemem ve rahim dinlendirme surecindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?