Transfere geri sayim

Ankara nova artta tedavi goruyorum...birkac gun icinde regli olucam ikinci gunu gitcem merkeze...ekim ortasi gibi olur sanırım transfer...nasip olursa
Canım ozaman seni rahim dinlendirme diye açtığım topiğe davet ediyorum dinlendirme süreçlerinde neler yapıyoruz onları konuşalım :)

Arkadaşlar merhaba nasılsınız?size bir şey sormak istiyorum.ikigun önce hafif pembemsi kahve akıntı olmuştu herhalde adet dedim ama beş gün vardı.devami gelmedi daha önce hiç olmamıştı.acaba dedim umutlandım ama şöyle bir şey var tüplerin yok benim

Tupler yoksa rahimle baglanti da yok canim tuhaf bi durum yerlesme olabilir diye dusundun sanirim. Tupler tamamen alindi mi yoksa kapali mi dediler. Kapali dedilerse acilmis olabilir hani ama alindiysa olmaz

Korkma cnm inslah bisey yoktur bence yerlesme kanamasidr

Bişey değilmiş sabaha karşı regl başladı bir umut belki bir mucize olmustur demiştim nerde bende oyle talih

Bende çok iyim canım çok şükür pazartesi trasferim var dua et bana 4. Denemem biliyosun ilaclara başladım bugün crinone jel monodonsk hap perdnol hap progestan igne maşallah büyümüsünüz sizde
Canım merhaba bende dördüncü deneme için ialaçlara başladım Cumartesi transfer günüm belli olacak rahim kalınlığını beğenirse. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız

Canım merhaba bende dördüncü deneme için ialaçlara başladım Cumartesi transfer günüm belli olacak rahim kalınlığını beğenirse. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
İnsalah canım bi sefer allhim bizlerede nasip eder hayırlı evlat benimde pazartesi transferim çok heycanliyim

Bende çok iyim canım çok şükür pazartesi trasferim var dua et bana 4. Denemem biliyosun ilaclara başladım bugün crinone jel monodonsk hap perdnol hap progestan igne maşallah büyümüsünüz sizde

kuzum Allah bu sefer muvaffak eylesin inşallah.
emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin.
biz büyüyoruz Allah izin verdikçe.
darısı herkesin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…