- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.161
Amin insalhh 4 ekimde test gunum insal hersey guzel olurtedaviye baslayan ve transferi olacak olan arkadaslar Allah yüzünüzü güldürsün insallah tedaviniz hayra ciksin insallah
Ankara nova artta tedavi goruyorum...birkac gun icinde regli olucam ikinci gunu gitcem merkeze...ekim ortasi gibi olur sanırım transfer...nasip olursaSen hangi merkezdesin? Transfer ne zaman?
Canım ozaman seni rahim dinlendirme diye açtığım topiğe davet ediyorumAnkara nova artta tedavi goruyorum...birkac gun icinde regli olucam ikinci gunu gitcem merkeze...ekim ortasi gibi olur sanırım transfer...nasip olursa
ucretleri hakkinda bilgi verirmisinizAnkara nova artta tedavi goruyorum...birkac gun icinde regli olucam ikinci gunu gitcem merkeze...ekim ortasi gibi olur sanırım transfer...nasip olursa
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah tez vakitte sağlıklı sıhhatli anne olursun canım. Çok zor yaşadıklarınAmin cnm Allah razı olsun bilmiyorm bi tek pıhtılaşma vardı ignede kullanydm ama neden oluyor bulamıyolar ne yapmam lazm bilmiyorm :-(
Amin cnm Inşallah Rabbim kimsye yasatmasin çaresizlik çok zor :-(Geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah tez vakitte sağlıklı sıhhatli anne olursun canım. Çok zor yaşadıkların
7250 tup bebek tedavisi...igneler icin rapor cikarildi 800...embriyolarin dondurulmasi 1500...ucretleri hakkinda bilgi verirmisiniz
Cok sagol canimm7250 tup bebek tedavisi...igneler icin rapor cikarildi 800...embriyolarin dondurulmasi 1500...
Cok sagol canimm
Tupler yoksa rahimle baglanti da yok canim tuhaf bi durum yerlesme olabilir diye dusundun sanirim. Tupler tamamen alindi mi yoksa kapali mi dediler. Kapali dedilerse acilmis olabilir hani ama alindiysa olmazArkadaşlar merhaba nasılsınız?size bir şey sormak istiyorum.ikigun önce hafif pembemsi kahve akıntı olmuştu herhalde adet dedim ama beş gün vardı.devami gelmedi daha önce hiç olmamıştı.acaba dedim umutlandım ama şöyle bir şey var tüplerin yok benim
Korkma cnm inslah bisey yoktur bence yerlesme kanamasidrArkadaşlar merhaba nasılsınız?size bir şey sormak istiyorum.ikigun önce hafif pembemsi kahve akıntı olmuştu herhalde adet dedim ama beş gün vardı.devami gelmedi daha önce hiç olmamıştı.acaba dedim umutlandım ama şöyle bir şey var tüplerin yok benim
Canım nasılsınarkadaşlar elimde estrofem ve crinone jel var.
ücret talp etmeksizin ihtiyacı olan birine verebilirim.
isteyen bana özelden msj atsın lütfen.
Canım nasılsın
Bende çok iyim canım çok şükür pazartesi trasferim var dua et bana 4. Denemem biliyosun ilaclara başladım bugün crinone jel monodonsk hap perdnol hap progestan igne maşallah büyümüsünüz sizdeçok şükür canım.
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Canım merhaba bende dördüncü deneme için ialaçlara başladım Cumartesi transfer günüm belli olacak rahim kalınlığını beğenirse. İnşallah hayırlı sonuçlar alırızBende çok iyim canım çok şükür pazartesi trasferim var dua et bana 4. Denemem biliyosun ilaclara başladım bugün crinone jel monodonsk hap perdnol hap progestan igne maşallah büyümüsünüz sizde
İnsalah canım bi sefer allhim bizlerede nasip eder hayırlı evlat benimde pazartesi transferim çok heycanliyimCanım merhaba bende dördüncü deneme için ialaçlara başladım Cumartesi transfer günüm belli olacak rahim kalınlığını beğenirse. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
Bende çok iyim canım çok şükür pazartesi trasferim var dua et bana 4. Denemem biliyosun ilaclara başladım bugün crinone jel monodonsk hap perdnol hap progestan igne maşallah büyümüsünüz sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?