- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Hayirli olsun canim seninle transfer tarihlerimiz yakinmis rabbim ins yuzumuze gulerCanım tez vakitte gelsin inşallah. Ben dr.a gittim bu arada cuma başlıcam haplara. 14 ünde tekrar kontrol 21 yada 22 ekimde transfer dedi dr.
Teşekkür ederim canım. evet yakınmıs tarihlerimiz. Sen başladın mı ilaca.Hayirli olsun canim seninle transfer tarihlerimiz yakinmis rabbim ins yuzumuze guler
Bana estofrem verdi birde lucrin igne kullaniyorum canimTeşekkür ederim canım. evet yakınmıs tarihlerimiz. Sen başladın mı ilaca.
Benim ilaclar evde birazdan kontrol edicem isimlerini yazarim ayni varsaEvet nasipse Kasım başı öğrenicez. Estrofem 2mg tablet: cumadan itibaren günde 1 kere 4 gün salıdan itibaren günde 2 kere 4 gün kullanicam. Orgalutra adında bir iğne haftaya çarşamba ve cuma kullanicam. Haftaya cuma yine kontrole gidicem. Senin doktorunda aynı ilaçları verirmi bilmiyorum. Hayırlısı artık
Bakcam birazdan ilaclarima :)Bana estofrem verdi birde lucrin igne kullaniyorum canim
Duymadim canimKizlar internetten emriyonun tutunmasinda başarıyı artİran faktörleri araştırırken era testi diye birşeyle karşılaştım. Era testi rahimden parça alınarak yapiliyormus ve rahmin emriyo yu kabul edip etmeyeceğini gösteriyormuş. Sizler duydunuz mu yada dr böyle birşey istedi mi sizden...
Transfer için uygun günu söyleyen bir test mis aslında ve baya pahalıymis.sanırım son careDuymadim canim
Bu test yapilmadan gununu ogrenemiyormuyuz ozaman rastgelemi transfer olucak kafam karistiTransfer için uygun günu söyleyen bir test mis aslında ve baya pahalıymis.sanırım son care
Sanirim farkli ilaclarda olabiliyo :) ilk denemeniz mi canimBakcam birazdan ilaclarima :)
Evet canim ilk olucak muhtemelen farklidir ama belki ayni olur die dusundum dahada bakmadim :)Sanirim farkli ilaclarda olabiliyo :) ilk denemeniz mi canim
Aslında bu test basarisiz tüp bebek denemelerinden sonra yapiliyormus. Emriyonun yerlesme günü aslında belliymiş fakat bazı durumlarda rahim 5. Gun emriyoşunu 5. Gun değil daha sonra kabul ediyormuş... değişik yaniBu test yapilmadan gununu ogrenemiyormuyuz ozaman rastgelemi transfer olucak kafam karisti
Ins ilk denemede pozitifi gorursun canim benim 3.denememEvet canim ilk olucak muhtemelen farklidir ama belki ayni olur die dusundum dahada bakmadim :)
Insallah canim benim insallah seninkide bu son olur guzel haberlerini aliriz :)Ins ilk denemede pozitifi gorursun canim benim 3.denemem
Degisikmis gercektenAslında bu test basarisiz tüp bebek denemelerinden sonra yapiliyormus. Emriyonun yerlesme günü aslında belliymiş fakat bazı durumlarda rahim 5. Gun emriyoşunu 5. Gun değil daha sonra kabul ediyormuş... değişik yani
Testini yaptirdinmi canim haber ver lutfen meraktatizKizlar eger Rabbim nasip ettiyse ve yavrularima can verdiyse bunu ogrenmeme sadece 2 gun kaldi.
Bende merakla bekliyorumTestini yaptirdinmi canim haber ver lutfen meraktatiz
Canım ayın 24 unde cagrdı doktor promolıt diye bır ılaca baslıycakmısım daha sonrada bir işneye sanırım lucrin yanı 1 bucuk ayı bulcak transfermPeki ne zaman basliyorsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?