- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Insallah canim ya ne zormus bebek sahibi olmakInsallah canim benim insallah seninkide bu son olur guzel haberlerini aliriz :)
Canim promolit dogum kontrol hapi sanirim benimde dondurulmus tedavisi dr bana 45 gun suruyor tedavi dedi hayirlisi artik gec olsun guc olmasinCanım ayın 24 unde cagrdı doktor promolıt diye bır ılaca baslıycakmısım daha sonrada bir işneye sanırım lucrin yanı 1 bucuk ayı bulcak transferm
Bekliyorum bende inşallah pozitif olsub bızıde sevındırsın... Biz zor elde edicez inşallah dahada kıymet bilez... Her zaman teyzem der Allah bizi daha çok seviyor dunyanın en guzel seyını bize zorluklarla verıyor.. Bunu hic bi zaman unutma der...Insallah canim ya ne zormus bebek sahibi olmak
Öyle dimi canım baya uzunmus ben bu kadar beklemıyordum bundan sınrada iğne vercek degıl mı sonrada adeti beklicez dedi ohoo kım bılır ne zman olur... İnsan sabırsızlanıyo bır an once olsada kavussak diye ama hersey kısmet dedıgın gıbı gec olsun güç olmasn Rabbim elimize kavustursun bebişlerimizi..Canim promolit dogum kontrol hapi sanirim benimde dondurulmus tedavisi dr bana 45 gun suruyor tedavi dedi hayirlisi artik gec olsun guc olmasin
insallah bizdr anne oluruzBekliyorum bende inşallah pozitif olsub bızıde sevındırsın... Biz zor elde edicez inşallah dahada kıymet bilez... Her zaman teyzem der Allah bizi daha çok seviyor dunyanın en guzel seyını bize zorluklarla verıyor.. Bunu hic bi zaman unutma der...
evet bende bu kadar uzun olacagini bilmiyordum banada dogum kontrol hapi vermisti birde adetin 21.gunu lucrine basla dedi adetin ikinci gunu gel dedi bunlari kullandim lucrine devam birde estrofem hap verdi bakalim seninde ole olur herhalde canim gunler gecmiyo sankiÖyle dimi canım baya uzunmus ben bu kadar beklemıyordum bundan sınrada iğne vercek degıl mı sonrada adeti beklicez dedi ohoo kım bılır ne zman olur... İnsan sabırsızlanıyo bır an once olsada kavussak diye ama hersey kısmet dedıgın gıbı gec olsun güç olmasn Rabbim elimize kavustursun bebişlerimizi..
Bende merak ediyorum. Belki fırsatı olmamıştır yazmaya.Ses cikmadi arkadastan merk ettim gelmedimi acaba daha hastaneden
Aynen umarim sonucu olumlu olmusturda yazmasin onemli deil beklerizBende merak ediyorum. Belki fırsatı olmamıştır yazmaya.
Canim bu arada sen naptin ikinci kese icin gidicektin son durum ne hersey yolundadir umarimSes cikmadi arkadastan merk ettim gelmedimi acaba daha hastaneden
Henuz gitmedim doktora canim pazartesi gunu gidicem ama tek kesedir hayirlisiyla su gunler bi gecsinde cok zormus beklemekCanim bu arada sen naptin ikinci kese icin gidicektin son durum ne hersey yolundadir umarim
Hadi hayirlisi canim daha ses cikmadi umarim sonuclari kotu cikmamistirHenuz gitmedim doktora canim pazartesi gunu gidicem ama tek kesedir hayirlisiyla su gunler bi gecsinde cok zormus beklemek
Bilmiyorumki hicte girmemis bugun sabahtan beri merak ediyorum onu uzuluyorumda biseymi oldu diyeHadi hayirlisi canim daha ses cikmadi umarim sonuclari kotu cikmamistir
Evet bende cok merak ediyorum umarim hersey yolundadirBilmiyorumki hicte girmemis bugun sabahtan beri merak ediyorum onu uzuluyorumda biseymi oldu diye
Ins canimEvet bende cok merak ediyorum umarim hersey yolundadir
Oohh şükür ya hadi bakalım hayırlısıKizlarrrr adetim basladiii :) yarin doktoru aricam ultrasyon randevusu icin dua edinn
Hadi gozun aydin canimKizlarrrr adetim basladiii :) yarin doktoru aricam ultrasyon randevusu icin dua edinn
Gozunaydin canim :)Kizlarrrr adetim basladiii :) yarin doktoru aricam ultrasyon randevusu icin dua edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?