Transfere geri sayim

Canım ayın 24 unde cagrdı doktor promolıt diye bır ılaca baslıycakmısım daha sonrada bir işneye sanırım lucrin yanı 1 bucuk ayı bulcak transferm
Canim promolit dogum kontrol hapi sanirim benimde dondurulmus tedavisi dr bana 45 gun suruyor tedavi dedi hayirlisi artik gec olsun guc olmasin

Insallah canim ya ne zormus bebek sahibi olmak
Bekliyorum bende inşallah pozitif olsub bızıde sevındırsın... Biz zor elde edicez inşallah dahada kıymet bilez... Her zaman teyzem der Allah bizi daha çok seviyor dunyanın en guzel seyını bize zorluklarla verıyor.. Bunu hic bi zaman unutma der...

Canim promolit dogum kontrol hapi sanirim benimde dondurulmus tedavisi dr bana 45 gun suruyor tedavi dedi hayirlisi artik gec olsun guc olmasin
Öyle dimi canım baya uzunmus ben bu kadar beklemıyordum bundan sınrada iğne vercek degıl mı sonrada adeti beklicez dedi ohoo kım bılır ne zman olur... İnsan sabırsızlanıyo bır an once olsada kavussak diye ama hersey kısmet dedıgın gıbı gec olsun güç olmasn Rabbim elimize kavustursun bebişlerimizi..

insallah bizdr anne oluruz
evet bende bu kadar uzun olacagini bilmiyordum banada dogum kontrol hapi vermisti birde adetin 21.gunu lucrine basla dedi adetin ikinci gunu gel dedi bunlari kullandim lucrine devam birde estrofem hap verdi bakalim seninde ole olur herhalde canim gunler gecmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…