- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
:)Oohh şükür ya hadi bakalım hayırlısı
Saol canim :)Gozunaydin canim :)
Gunaydin canim sanada hayirli cumalar allah bu guzel gunde hepimizin dualarini kabul etsin :)Herkese gunaydin hayirli cumalar
Hadi gozun aydin canim
Gunaydin canim sanada hayirli cumalar allah bu guzel gunde hepimizin dualarini kabul etsin :)
Saol canim :)Hadi gozun aydin canim
Saol canjm :)Oohh şükür ya hadi bakalım hayırlısı
Cok heyecanli yaaa suan tam olarak transfer tarihi belli olanlar veya ultrasyon gunu belli olanlar varmi :)evet kızlar zaman geçiyor gelsin transferler
EveetCok heyecanli yaaa suan tam olarak transfer tarihi belli olanlar veya ultrasyon gunu belli olanlar varmi :)
Tamdur daha aramadim hastaneyi cunku daha yogunlasmadiEveetbenim 14 ekim ultrason 21 yada 22 ekim transfer nasipse
Canim benide hergun aradilar bilgi vermek icin ama benimki 9dan 7ye dusmustu ne guzelki seninki 3ten 5e yukselmis :)Kizlar gunaydin. Dün hastaneden aradılar 4 tane emriyom vardı biliyorsunuz. Dün ki görüşmem de 5 tane emriyo varmış ama sonradan bölünen için gelişimi durur dediler. Bugün aradılar 5. Emriyo da bolunuyormuş. Yarın ki duruma göre dondurulacakmış. Ya sizde de böyle oldumu ben ilk etapta 3 diye bilirken bugun 5 tane oldu. Sizede hergün bilgi verildimi ve sizede sonradan emriyo sayısı arttığı söylendi mi.
Agrin olmasi normaldir bende cok olmamisti ama olan arkadaslar var herkeste ayni olmuyo bide adetin yakinsa normalden buraz daha fazla agrjn olurBide kizlar pazartesi yumurta toplanmış ti benim hala ağrılarım devam ediyor dr gittim dün kontrol etti rahim kalin dedi regli olursun dedi onun ağrıları bunlar dedi. Sizinde agrilariniz uzun surdumu
Reglim tam gelmedigi icin suan doktorumla gorusemedim ve bi bilgim yok suan icin canimAaa unutmadan hani size era testinden bahsetmiştim ya... dondurulmuş emriyo transferinde gün çok önemli değilmiş regli olunca dr bir ilaç verecekmiş sadece onu kullanacaksim ve hangi gün istersem o gün transfer olacakmış.... sizin dr mu belirliYo yoksa size mu birakti... hergün yeni bir şey öğreniyorum. .
Cok heyecanli yaaa suan tam olarak transfer tarihi belli olanlar veya ultrasyon gunu belli olanlar varmi :)
Sorma :)en azından benimki belli değil canım.
ekim adetimi bekliyorum olduğumda doktorumu arayacağım.
ama bana öyle geliyor ki ya 30 ekim ya 1 kasım.
bakalım çoook heyecanlıyımm
Bende daha reglim cogalcakta ultrasona gitcemde belli olsun pufffen azından benimki belli değil canım.
ekim adetimi bekliyorum olduğumda doktorumu arayacağım.
ama bana öyle geliyor ki ya 30 ekim ya 1 kasım.
bakalım çoook heyecanlıyımm
Bende daha reglim cogalcakta ultrasona gitcemde belli olsun pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?