Transfere geri sayim

Kizlar gunaydin. Dün hastaneden aradılar 4 tane emriyom vardı biliyorsunuz. Dün ki görüşmem de 5 tane emriyo varmış ama sonradan bölünen için gelişimi durur dediler. Bugün aradılar 5. Emriyo da bolunuyormuş. Yarın ki duruma göre dondurulacakmış. Ya sizde de böyle oldumu ben ilk etapta 3 diye bilirken bugun 5 tane oldu. Sizede hergün bilgi verildimi ve sizede sonradan emriyo sayısı arttığı söylendi mi.

Bide kizlar pazartesi yumurta toplanmış ti benim hala ağrılarım devam ediyor dr gittim dün kontrol etti rahim kalin dedi regli olursun dedi onun ağrıları bunlar dedi. Sizinde agrilariniz uzun surdumu

Aaa unutmadan hani size era testinden bahsetmiştim ya... dondurulmuş emriyo transferinde gün çok önemli değilmiş regli olunca dr bir ilaç verecekmiş sadece onu kullanacaksim ve hangi gün istersem o gün transfer olacakmış.... sizin dr mu belirliYo yoksa size mu birakti... hergün yeni bir şey öğreniyorum. .

Canim benide hergun aradilar bilgi vermek icin ama benimki 9dan 7ye dusmustu ne guzelki seninki 3ten 5e yukselmis :)

Bide kizlar pazartesi yumurta toplanmış ti benim hala ağrılarım devam ediyor dr gittim dün kontrol etti rahim kalin dedi regli olursun dedi onun ağrıları bunlar dedi. Sizinde agrilariniz uzun surdumu
Agrin olmasi normaldir bende cok olmamisti ama olan arkadaslar var herkeste ayni olmuyo bide adetin yakinsa normalden buraz daha fazla agrjn olur

Reglim tam gelmedigi icin suan doktorumla gorusemedim ve bi bilgim yok suan icin canim

Cok heyecanli yaaa suan tam olarak transfer tarihi belli olanlar veya ultrasyon gunu belli olanlar varmi :)

en azından benimki belli değil canım.
ekim adetimi bekliyorum olduğumda doktorumu arayacağım.
ama bana öyle geliyor ki ya 30 ekim ya 1 kasım.
bakalım çoook heyecanlıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…