Transfere geri sayim

Bana oyle bir sey demedi canim kendisi belirledi transfer tarihini her dr farkli uygulama yapiyo demek ki

Iyimiş sevindim senin adına. Benide hergün aradılar. Benim 8 yumurtam vardı 7 si döllenmisti. Transfer tarihinide dr. Belirtti

Son düzenleme:
Günaydın kizlar. Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtadan 3 donlenmis yarın tekrar arayacaklar haber vercekler. Ya 3 tane emriyo az değil mi ya onlarda bölünmez ise. Isallah hepsi bölünür.
gecmıs olsun canım benımde ynısı oldu sadece 1 ı dollendı donduruldu ya allah bısmıllah dedım gunumu beklıyorum

bende çok heyecanlıyım ama grip oldum transfere kadar geçirmeliyim
Himmmm evet bu sikinti siddetli oksuruk falan iyi olmayabilir dikkat et kendine ama uzme kendini bolbol sivi tuket tavuk corbasi yap ic acili seyler ye bolca cunku extra ilacta alma bence ben oyle yapmistim cunku gecen hafta nezle olmustum bu tarz seylerle atlattim bol acili sebzeli bi tavuk corbasiyle isi bitirdim :)

çalıştığım için bulabildiğim şeylerle kendime takviye yapıyorum ama ilerlemesin diye bugün ilaçta içmek zorunda kaldım boğazım sanki acı biber gibi yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…