- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Evt canim 13 ekim ultrasyon 23 ekimde transfer allah nasip ederseCok heyecanli yaaa suan tam olarak transfer tarihi belli olanlar veya ultrasyon gunu belli olanlar varmi :)
Bana oyle bir sey demedi canim kendisi belirledi transfer tarihini her dr farkli uygulama yapiyo demek kiAaa unutmadan hani size era testinden bahsetmiştim ya... dondurulmuş emriyo transferinde gün çok önemli değilmiş regli olunca dr bir ilaç verecekmiş sadece onu kullanacaksim ve hangi gün istersem o gün transfer olacakmış.... sizin dr mu belirliYo yoksa size mu birakti... hergün yeni bir şey öğreniyorum. .
Orasi oyle canim allah sabir ve guc versin hepimize :)olur olurr bu kadar bekledik onu mu bekleyemeyeceğiz biraz daha sabırr.
ben napıyım reglime 10 gün var daha.
neyse buna da şükür.
Iyimiş sevindim senin adına. Benide hergün aradılar. Benim 8 yumurtam vardı 7 si döllenmisti. Transfer tarihinide dr. BelirttiKizlar gunaydin. Dün hastaneden aradılar 4 tane emriyom vardı biliyorsunuz. Dün ki görüşmem de 5 tane emriyo varmış ama sonradan bölünen için gelişimi durur dediler. Bugün aradılar 5. Emriyo da bolunuyormuş. Yarın ki duruma göre dondurulacakmış. Ya sizde de böyle oldumu ben ilk etapta 3 diye bilirken bugun 5 tane oldu. Sizede hergün bilgi verildimi ve sizede sonradan emriyo sayısı arttığı söylendi mi.
gecmıs olsun canım benımde ynısı oldu sadece 1 ı dollendı donduruldu ya allah bısmıllah dedım gunumu beklıyorumGünaydın kizlar. Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtadan 3 donlenmis yarın tekrar arayacaklar haber vercekler. Ya 3 tane emriyo az değil mi ya onlarda bölünmez ise. Isallah hepsi bölünür.
Evet herkes merakta insallah kotu bisey yokturYaCurcumania dan hala haber yok
Eveetbenim 14 ekim ultrason 21 yada 22 ekim transfer nasipse
başka varmı tarihi belli olanEvt canim 13 ekim ultrasyon 23 ekimde transfer allah nasip ederse
Benimki ptesi belli olur sanirim hastaligim normale donduubaşka varmı tarihi belli olan
Randevu mu aldin canim iyi haberlerle don insallahBenimki ptesi belli olur sanirim hastaligim normale donduu
Sevindim canım. Bende bugün ilk hapimi içtimBenimki ptesi belli olur sanirim hastaligim normale donduu
Ben hastaneyi arayip sesli mesaj birakiyorum onlar arayip randevu tarihini veriyolar birazdan ararlar muhtemelen yada yarin cunku ilk 4gun icinde mecburi ultrasyon var 4.gun ptesiye geliyoRandevu mu aldin canim iyi haberlerle don insallah
Ohh hadi hayirli olsunSevindim canım. Bende bugün ilk hapimi içtim
Offf cok heyecanli bisi buuu :)))sncsnc transfer günü : 22 Ekim
Elos35 transfer günü : 23 Ekim
sananesanane transfer günü : -
BirAsilAnnesi transfer günü : -
Offf cok heyecanli bisi buuu :)))
Himmmm evet bu sikinti siddetli oksuruk falan iyi olmayabilir dikkat et kendine ama uzme kendini bolbol sivi tuket tavuk corbasi yap ic acili seyler ye bolca cunku extra ilacta alma bence ben oyle yapmistim cunku gecen hafta nezle olmustum bu tarz seylerle atlattim bol acili sebzeli bi tavuk corbasiyle isi bitirdim :)bende çok heyecanlıyım ama grip oldum transfere kadar geçirmeliyim
Himmmm evet bu sikinti siddetli oksuruk falan iyi olmayabilir dikkat et kendine ama uzme kendini bolbol sivi tuket tavuk corbasi yap ic acili seyler ye bolca cunku extra ilacta alma bence ben oyle yapmistim cunku gecen hafta nezle olmustum bu tarz seylerle atlattim bol acili sebzeli bi tavuk corbasiyle isi bitirdim :)
Korktugum sey aman dikkat et kendine canim benimde bogazim agricak galiba ihlamur iciyorum sende ic iyi gelirbende çok heyecanlıyım ama grip oldum transfere kadar geçirmeliyim
Korktugum sey aman dikkat et kendine canim benimde bogazim agricak galiba ihlamur iciyorum sende ic iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?