- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Hemen iyi gelmez gundr 3 defa ic balli limon yap cok iyi geliyo canimbir ilaç var ya suya katılıp sıcak içiliyor bende bugün ondan içtim ama iyi değilim yani dua ediyorum çabuk geçsin diye
Surekli bal yut o ban cok iyi gelmistiçalıştığım için bulabildiğim şeylerle kendime takviye yapıyorum ama ilerlemesin diye bugün ilaçta içmek zorunda kaldımboğazım sanki acı biber gibi yanıyor
Oncelikle aramiza hosgeldin canim benimde ilk ve dondurulmus embrio olucak allah kismet ederse ben norethisterone die bi hap bitirdim adet oldum pazartesi randevum var ultrasyonla bakilcak eger bir sorun yoksa ultrasyok tarihini alirim sanirim seninkide hayirli olsun lutfen her yeni haberde bizide haberdar et transfer tarihin belli olunca yaz liste yapip birbirimizi beklicez arkadaslarla :)Arkadaslar merhaba, Ben yeni geldim araniza. Benim de dondurulmus embriyo transferi icin hazirliklarim basladi. Benim transfer tarihim kesin degil tabi daha ama kasimin ilk haftaSini bulacak dedi doktorum. Dogum kontrol hapi ve coraspin iciyorum bugun de gonapeptyl igneye basladim. Dogum kontrol hapi bitince adet olucakmisim adetimin ucuncu gunu estrofem kullanmaya basliycam. Ilk transferim olacak cok heyecanliyim. Aranizda Benim gibi dondurulmus embriyo Transferi icin bekleyenler var mi? Sizin kullandiginiz ilaclar da Bunlar mi?cok merak icindeyim nasil gecicek bu surec diye. Umarim hepimiz mutlu haberlerle seviniriz.
Oncelikle aramiza hosgeldin canim benimde ilk ve dondurulmus embrio olucak allah kismet ederse ben norethisterone die bi hap bitirdim adet oldum pazartesi randevum var ultrasyonla bakilcak eger bir sorun yoksa ultrasyok tarihini alirim sanirim seninkide hayirli olsun lutfen her yeni haberde bizide haberdar et transfer tarihin belli olunca yaz liste yapip birbirimizi beklicez arkadaslarla :)
Cok merak ettik ama su haberden sonra bence affedilirsin :) cok sevindim canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahY Yesilelma90sananesanane kizlar bu kadar gec yazdigim icin kusura bakmayin lutfen. Haberler guzel ben hamileyim
Amin canım, heyecandan, 2-3 gündür hiçbirşey yapamadım. tabii sürekli uyuyor olmamı da göz ardı etmemek lazım. rabbim hayırlısıyla sizin de güzel haberlerinizi tez zamanda duymayı nasip etsin insallahCok merak ettik ama su haberden sonra bence affedilirsin :) cok sevindim canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
Aminnn canim cok sukur suan icin hic fire vermedik :) 2arkadasin ikiside hamile artik sira bizde bakalimAmin canım, heyecandan, 2-3 gündür hiçbirşey yapamadım. tabii sürekli uyuyor olmamı da göz ardı etmemek lazım. rabbim hayırlısıyla sizin de güzel haberlerinizi tez zamanda duymayı nasip etsin insallah
Günaydın hoşgeldin aramıza. Benimde ilk ve dondurulmuş olcak. Daha bikac arkadaşında böyle hepimiz transferi bekliyoruz. Bende adetimin 3. Günü estrofeme başladım. haftaya ignemde var 22 sinde transferArkadaslar merhaba, Ben yeni geldim araniza. Benim de dondurulmus embriyo transferi icin hazirliklarim basladi. Benim transfer tarihim kesin degil tabi daha ama kasimin ilk haftaSini bulacak dedi doktorum. Dogum kontrol hapi ve coraspin iciyorum bugun de gonapeptyl igneye basladim. Dogum kontrol hapi bitince adet olucakmisim adetimin ucuncu gunu estrofem kullanmaya basliycam. Ilk transferim olacak cok heyecanliyim. Aranizda Benim gibi dondurulmus embriyo Transferi icin bekleyenler var mi? Sizin kullandiginiz ilaclar da Bunlar mi?cok merak icindeyim nasil gecicek bu surec diye. Umarim hepimiz mutlu haberlerle seviniriz.
Ben kac gundur patladim olmadi sandim okadar uzuldumki anneme bile seni anlattm hep merak ettik gir kizim haber varmi bak diyodu hep ama guzel haberi aldim ya oylede mutlu oldumki canim yaAmin canım, heyecandan, 2-3 gündür hiçbirşey yapamadım. tabii sürekli uyuyor olmamı da göz ardı etmemek lazım. rabbim hayırlısıyla sizin de güzel haberlerinizi tez zamanda duymayı nasip etsin insallah
Ya çok sevindim cok merak etmiştik seni. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisiniY Yesilelma90sananesanane kizlar bu kadar gec yazdigim icin kusura bakmayin lutfen. Haberler guzel ben hamileyim
Canim simdi ben ptesi gitcem ya hangi ilaca baslicam muhtemelen her doktor farkli yontem uyguluyodur ama sen neye basladin ve transfere kadar hangi ilaclari kullancaksin ilac ismi yazma hic farkli cunku mesela bende igne var fitil var hap var bunlarin hangisiyle basliyoruz onu merak ettim :)Günaydın hoşgeldin aramıza. Benimde ilk ve dondurulmuş olcak. Daha bikac arkadaşında böyle hepimiz transferi bekliyoruz. Bende adetimin 3. Günü estrofeme başladım. haftaya ignemde var 22 sinde transfer
Canım adetin 3 . Günü hapa başladım 4 gün günde bir tane. Sonraki 4 gün de sabah akşam hapim var aynı hap. Haftaya çarşamba ve cumada igndm var haftaya cuma ultrason kontrolü var. Fitil vermedi banaCanim simdi ben ptesi gitcem ya hangi ilaca baslicam muhtemelen her doktor farkli yontem uyguluyodur ama sen neye basladin ve transfere kadar hangi ilaclari kullancaksin ilac ismi yazma hic farkli cunku mesela bende igne var fitil var hap var bunlarin hangisiyle basliyoruz onu merak ettim :)
Ayyy insallah canim benim herseyin hayirlisi Y Yesilelma90 cok heyecanliyim ben yasananesanane canim hatirliyomusun konunun baslarinda huban bide gunesli biseydi ismi iki kisi daha hamile kalmis ama onlar hic yazmadilar tabi buraya gecen merak ettim baktim :) hamilelik konularindalardi.busene herkesin tutuyo galiba kizlae sira sizlerde
Tamam canim sagolasin netten bakmistim ya krem yada fitil veriyolarmisCanım adetin 3 . Günü hapa başladım 4 gün günde bir tane. Sonraki 4 gün de sabah akşam hapim var aynı hap. Haftaya çarşamba ve cumada igndm var haftaya cuma ultrason kontrolü var. Fitil vermedi bana
Olucak insAllah canim bende senin icin cok heyecanliyim:)
Ne kadar ugurlu bir grup acmissin. İnsallah gelen butun arkadaslardan guzel sonuclar aliriz. Ama tabiiki Rabbim isteyen herkese nasip etsinAminnn canim cok sukur suan icin hic fire vermedik :) 2arkadasin ikiside hamile artik sira bizde bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?