Transfere geri sayim

Arkadaslar merhaba, Ben yeni geldim araniza. Benim de dondurulmus embriyo transferi icin hazirliklarim basladi. Benim transfer tarihim kesin degil tabi daha ama kasimin ilk haftaSini bulacak dedi doktorum. Dogum kontrol hapi ve coraspin iciyorum bugun de gonapeptyl igneye basladim. Dogum kontrol hapi bitince adet olucakmisim adetimin ucuncu gunu estrofem kullanmaya basliycam. Ilk transferim olacak cok heyecanliyim. Aranizda Benim gibi dondurulmus embriyo Transferi icin bekleyenler var mi? Sizin kullandiginiz ilaclar da Bunlar mi?cok merak icindeyim nasil gecicek bu surec diye. Umarim hepimiz mutlu haberlerle seviniriz.

Oncelikle aramiza hosgeldin canim benimde ilk ve dondurulmus embrio olucak allah kismet ederse ben norethisterone die bi hap bitirdim adet oldum pazartesi randevum var ultrasyonla bakilcak eger bir sorun yoksa ultrasyok tarihini alirim sanirim seninkide hayirli olsun lutfen her yeni haberde bizide haberdar et transfer tarihin belli olunca yaz liste yapip birbirimizi beklicez arkadaslarla :)

Cok tesekkur ediyorum. Bu topic cok iyi olmus. Hepimizin tedavileri hayirlisiyla guzel sonuclar alarak bitsin insallah.mutlaka haber vericem yeni haberler aldikca. Benim en son randevum dundu. Bir sonraki randevum 26 ekimde.mutlaka sonuclari yazicam transfer tarihini de ogrenince yazicam.sizlerden de guzel haberler duymak dilegiyle.

Cok merak ettik ama su haberden sonra bence affedilirsin :) cok sevindim canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
Amin canım, heyecandan, 2-3 gündür hiçbirşey yapamadım. tabii sürekli uyuyor olmamı da göz ardı etmemek lazım. rabbim hayırlısıyla sizin de güzel haberlerinizi tez zamanda duymayı nasip etsin insallah

Amin canım, heyecandan, 2-3 gündür hiçbirşey yapamadım. tabii sürekli uyuyor olmamı da göz ardı etmemek lazım. rabbim hayırlısıyla sizin de güzel haberlerinizi tez zamanda duymayı nasip etsin insallah
Aminnn canim cok sukur suan icin hic fire vermedik :) 2arkadasin ikiside hamile artik sira bizde bakalim

Günaydın hoşgeldin aramıza. Benimde ilk ve dondurulmuş olcak. Daha bikac arkadaşında böyle hepimiz transferi bekliyoruz. Bende adetimin 3. Günü estrofeme başladım. haftaya ignemde var 22 sinde transfer

Ya
Ben kac gundur patladim olmadi sandim okadar uzuldumki anneme bile seni anlattm hep merak ettik gir kizim haber varmi bak diyodu hep ama guzel haberi aldim ya oylede mutlu oldumki canim ya

sananesanane canim hatirliyomusun konunun baslarinda huban bide gunesli biseydi ismi iki kisi daha hamile kalmis ama onlar hic yazmadilar tabi buraya gecen merak ettim baktim :) hamilelik konularindalardi.busene herkesin tutuyo galiba kizlae sira sizlerde

Günaydın hoşgeldin aramıza. Benimde ilk ve dondurulmuş olcak. Daha bikac arkadaşında böyle hepimiz transferi bekliyoruz. Bende adetimin 3. Günü estrofeme başladım. haftaya ignemde var 22 sinde transfer
Canim simdi ben ptesi gitcem ya hangi ilaca baslicam muhtemelen her doktor farkli yontem uyguluyodur ama sen neye basladin ve transfere kadar hangi ilaclari kullancaksin ilac ismi yazma hic farkli cunku mesela bende igne var fitil var hap var bunlarin hangisiyle basliyoruz onu merak ettim :)

Canım adetin 3 . Günü hapa başladım 4 gün günde bir tane. Sonraki 4 gün de sabah akşam hapim var aynı hap. Haftaya çarşamba ve cumada igndm var haftaya cuma ultrason kontrolü var. Fitil vermedi bana

Ayyy insallah canim benim herseyin hayirlisi Y Yesilelma90 cok heyecanliyim ben ya

Tam
Canım adetin 3 . Günü hapa başladım 4 gün günde bir tane. Sonraki 4 gün de sabah akşam hapim var aynı hap. Haftaya çarşamba ve cumada igndm var haftaya cuma ultrason kontrolü var. Fitil vermedi bana
Tamam canim sagolasin netten bakmistim ya krem yada fitil veriyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…