Transfere geri sayim

Günaydın hoşgeldin aramıza. Benimde ilk ve dondurulmuş olcak. Daha bikac arkadaşında böyle hepimiz transferi bekliyoruz. Bende adetimin 3. Günü estrofeme başladım. haftaya ignemde var 22 sinde transfer

Tesekkur ederim. Hep beraber bekleyelim insallah herkesden mutlu haberler alalim.araniza katilmis olmaktan cok mutluyum.insan biraz olsun rahatliyor paylastikca yasadiklarini.bana kesin bir tarih vermediler henuz.26 ekimde kontrolum var bakalim o zaman kesinlesir diye umut ediyorum.

Canım adetin 3 . Günü hapa başladım 4 gün günde bir tane. Sonraki 4 gün de sabah akşam hapim var aynı hap. Haftaya çarşamba ve cumada igndm var haftaya cuma ultrason kontrolü var. Fitil vermedi bana

Herkesin farkli galiba kullandigi ilaclar.mesela Ben de estrofeme basliycam Adetin 3. Gunu ama Ben gunde 4 Kere yani 6 saatte bir icicem hergun ve de zamanini sakin gecirme denildi. Be I stres basta simdi den. Saat Sabah 6 da kalkip basliycam icmeye. Igneye de simdiden basladim. Transfere kadar Hepsini kullancakmisim araliksiz taa ki doktor birak deyinceye kadar devam etcekmisim.

Günaydın hoşgeldin aramıza. Benimde ilk ve dondurulmuş olcak. Daha bikac arkadaşında böyle hepimiz transferi bekliyoruz. Bende adetimin 3. Günü estrofeme başladım. haftaya ignemde var 22 sinde transfer

Izmirdesin canim sen galiba dimi. Ben yurt disinda yasiyorum aslinda ama izmirliyim. Izmirde Tedavi oluyorum suanda. Sen nerde Tedavi oluyorsun.

Evet farklılık gösterebilir. Benimde ilacım estrofem ama ilk dört gün 1 kere sonraki 4 gün 2 kere kullan dedi. Hayırlısı artık takdir Allahtan

Gidip geliyormusunuz Surekli?ben de ilk basta istanbulda basliycaktim. Bir arkadasimin onerisiyle, gozum almadi. ailemin yaninda kalarak daha rahat edicegimi dusundum.o yuzden burda basladim. Kasim 2015 te ilk geldim. Arada Gerci iki ayligina gittim geldim tekrar basladim. Rezerv azligi var bende o yuzden.Her ay teker teker yumurta toplayip embriyo biriktirmemiz uzun surdu biraz.bakalim transfer de olur hayirlisiyla insallah.

Amin canım, heyecandan, 2-3 gündür hiçbirşey yapamadım. tabii sürekli uyuyor olmamı da göz ardı etmemek lazım. rabbim hayırlısıyla sizin de güzel haberlerinizi tez zamanda duymayı nasip etsin insallah
Canim hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin

Hosgeldin canim tedavin hayirli olsun

Ben izmirde yaşıyorum ama tedaviyi ankarada görüyorum.

kizlar hemserimisiz yaa bende izmirliyim ana kiliste yadiyorum ozledim memleketimi valla

Hayırlısı olsun canım. Evet yaşadığım yerde daha rahat olacaktı ama genetik bi hastalığım var benim taşıyıcıyim. Embriyolarima tek gen biopsisi yapıldı sağlıklı embriyolar transfer yapılacak. Ankara'da tüp bebek ile birlikte genetik tanı merkezide vardı o yüzden secimimz ankara oldu. Yumurta toplama sürecinde 15 gün ankarada kaldım transfere gidicem birde. Diğer kontrolleri izmirde yaptırıyorum. Herşey sağlıklı bir bebek için. O benim yaşadığım sıkıntıları yaşamasın diye.

Anladim canim.oyle tabiki bir suru zorluga katlaniyoruz.oyle dusundum de simdi Ben de . Benim de esim maalesef bu surecte yanimda bulunamiyor. Ben tek basina halletmeye calisiyorum herseyi. Transferde de gelemiycek Amerikadan maalese for calistigi icin.Hersey saglikli bir cocugumuz olsun diye senin de dedigin gibi. ama sonunda kavusucaz biz de saglikli bebislerimize hepimiz. Inaniyorum Ben.en azindan bir caresi bulunuyor oyle ya da boyle cok sukur cogu seyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…