Transfere geri sayim

Ayyy ayni ben iyilesmedinmi daha sen

bugün daha iyiyim canım benim.
toparlanacağım inşallah.
şimdi birkaç video izledim içimi öyle heyecan kapladı ki anlatamam.
bambaşka bir duygu daha olmadan bile.
gördüm yabancı bir kadına transfer yapıyorlar kocası elini tutuyor kadın heyecandan ağlıyor falan.
gösteriyor doktor ultrasondan rahime bıraktıktan sonra.
embriyonun fotoğrafını vermişler kadına.
çok mucizevi bir şey ya.

Oyyy oyyyy cok fenaaa yaaa

Yok canim hamilesin ya cok ama cok mutlu oldum keseyi ne zaman gormeye gidiceksin
Persembe gunu gidiyoruz kese gormeye. İnternette kalp atisini da o gun duyabilecegimiz yaziyor dogru mu acaba, sen ne zaman duygun kalp atisini??? Sende 4. haftada mi ogrendin, karninda minik kasilmalar oluyor muydu bu gunlerde???

Ayyy tebrik ederim canım. Allah kuçağına da almayı nasip etsin.Ayy gözlerim doldu valla çok heyecanlandim. Sen şimdi iki canlısın rabbim senin dualarını kabul eder bizim için de dua et. .
Cok tesekkur ederim. Sabahtan beri sizin icin dua ediyorum, Rabbim hayirlisiyla ve tez zamanda sizlere de ve isteyen herkese de nasip etsin

Persembe gunu gidiyoruz kese gormeye. İnternette kalp atisini da o gun duyabilecegimiz yaziyor dogru mu acaba, sen ne zaman duygun kalp atisini??? Sende 4. haftada mi ogrendin, karninda minik kasilmalar oluyor muydu bu gunlerde???
Hayir canim ben suan 6+6 haftaligim ama daha duymadim kalp atisini vajinal ultrasondan duyulabilirmis ama tup bebek oldugu icin doktor ozenli davranmak istiyo hic alttan bakmadi henuz sadece karindan baktk pazartesi gunude ben gidicem bakalim dinleticekmi gerci ayin26 si demisti ama bu haftalarda karindan duyanlar varmis ama senin erken daha simdi beni anlamisindir sen sonucu ogrenmekten daha heyecanli gecicek gunlerin daha stresli oluyo insan.karnimda kasilmalar oluyodu evet batmalae falan suzamanlar bile ara ara oluyo ama en cok bel agrisi cekiyorum suanda sen ilac kullaniomusun jel ve folik asitten baska

Jel disinda elevit diye bir multivitamin kullaniyorum, icinde hem vitamin hem mineral var. İnsulin direncim oldugu icin matofin de kullaniyorum. Seni simdi daha iyi anliyorum. Hamile miyim degil miyim diye dusunurken simdi aman keseyi gorelim, aman kalp atislarini duyalim. Sanirim 9 ayimiz boyle gececek. Hep tedirginlik, hep bir bekleyis.
Ara sira kramp giriyor karnima, kasiliyorum diye endiselenmistim ama bir yandan da normal diye dusunuyordum. Simdi daha da rahatladim sende de oluyormus demek ki. Benim de cok ama cok belim agriyor. Zaten bel fitigim vardi, sanirim hamileligimin tek kotu kismi bu olacak. Allah'im hayirlisiyla gecirmeyi nasip etsin bu surecleri

Aslinda bendede insulin direncim olabilecegini soylemisti bi doktor tup bebege baslamadn once sonra kaynadi arada unuttum tahlil yapmayi busefer gidince onu soylim sen az kullaniyomussun ben jel disinda karnimdan kan sulandirici igne vuruluyorum mosmor oldu karnim aciyo bide yerleri.ayrica coraspin ve folik asit kullaniyorum biyerde okumustum kasik agrilarin bel agrilarin falan kanama olmadigi surece guzel belirtilermis bebegin iyi tutundugunu gosterirmis oyuzde kanamasiz agridan korkmayin yaziyolardi.sende ferah tut icini.kese goruncede yaz bize:)

Ohh bu cok guzel haber iyice tutunsun yavrum o zaman. İnsulin direncini aksatma lutfen hamilelikte seker olarak cikmasin karsina. Bana neden vermedi acaba kan sulandirici, belki kan degerlerine gore veriyordur kim bilir

Oyyy oyyyy cok fenaaa yaaa

aynen öyle.
en çok da eşim için ilkinde tutsun istiyorum.
ailesiyle ilgili sıkıntıları var yavrum üzülüyor canı çok sıkkın bu aralar.
ona moral olsun umut olsun istiyorum.
Rabbim gönlümden geçeni nasip etsin inşallah.

Aminnnn cumlemizin insallah allah herkese verir insan bi zamandan sonra evde bi ses istiyo tek basina sikiliyo insan sevgiliyken doyamiyorsun sevgiline evlenince bisi olsun istiyosun artik

Aminnnn cumlemizin insallah allah herkese verir insan bi zamandan sonra evde bi ses istiyo tek basina sikiliyo insan sevgiliyken doyamiyorsun sevgiline evlenince bisi olsun istiyosun artik

yine sevgili gibiyiz Allah a şükür de ama insan bir amaca bağlanmak istiyor artık tabi. eve gitmek için bir neden istiyor zamanla. dediğim gibi eşimin ailesinde problemlerde var biraz ortalığı yumuşatsın istiyorum bebek haberi bakalım.

Ever iste ama bi yerden sonra hala sevgili gibi olmak yetmiyo insan bi ses daha bi nefes daha istiyo :)

Merhaba kızlar beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum zira bende ekim adetimle uzun protokol tüp bebeğe başlayacağım Allah izin verirse 36 yaşındayım 6 senedir evliyim birçok yumurta takibi ve 4 negatif asilamadan sonra inşallah tüp bebek seruvenim baslicak :)

Baştan sona heyecanlarinizi bekleyislerinizi okudum tabi hamilelik takvimlerinizle gebe olduğunuzu bilerek okumak başka bir keyifti :) bende ve esimde hiç sorun yok Allaha şükür ama rabbim bize bu sınavı verdi inşallah hepimiz en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah inşallah isteyen herkese kiymetlilerine kavustur yarabbim amiinnnn :)

Hosgeldin canim hayirli olsun tedavin ins bebisine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…