- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Hosgeldin canim tabiki aramiza aliriz yumurta toplaman oldumu yoksa daha hic bisi yaplmadimi canim hayirli olsun tedavinMerhaba kızlar beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum zira bende ekim adetimle uzun protokol tüp bebeğe başlayacağım Allah izin verirse 36 yaşındayım 6 senedir evliyim birçok yumurta takibi ve 4 negatif asilamadan sonra inşallah tüp bebek seruvenim baslicak :)
Amin canim evet iki arkadasimiz cok sukur yuzumuzu guldurdu ve bekleyen arkadaslarla siramizi bekliyoruz bunlardan biride benim allah herkese hayirlisini versjnBaştan sona heyecanlarinizi bekleyislerinizi okudum tabi hamilelik takvimlerinizle gebe olduğunuzu bilerek okumak başka bir keyifti :) bende ve esimde hiç sorun yok Allaha şükür ama rabbim bize bu sınavı verdi inşallah hepimiz en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah inşallah isteyen herkese kiymetlilerine kavustur yarabbim amiinnnn :)
Merhaba kızlar beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum zira bende ekim adetimle uzun protokol tüp bebeğe başlayacağım Allah izin verirse 36 yaşındayım 6 senedir evliyim birçok yumurta takibi ve 4 negatif asilamadan sonra inşallah tüp bebek seruvenim baslicak :)
Aramiza hosgeldin, hayirlisiyla insallah ilk denemende basarili olur yavrunu kucagina alirsinMerhaba kızlar beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum zira bende ekim adetimle uzun protokol tüp bebeğe başlayacağım Allah izin verirse 36 yaşındayım 6 senedir evliyim birçok yumurta takibi ve 4 negatif asilamadan sonra inşallah tüp bebek seruvenim baslicak :)
Inşallah çok teşekkür ederim :)Aramiza hosgeldin, hayirlisiyla insallah ilk denemende basarili olur yavrunu kucagina alirsin
Anladim canim umarim hic bir sorun cikmaz canim allah herkesin yuzunu guldursunTeşekkür ederim kızlar inşallah hepiniz ve ben hayırlısıyla kavusuruz minislerimize :) ben yeni baslicam yani yumurta toplanmadi 3 gün sonra adet olucam ama uzun protokol olacağı için bi sıkıntı çıkmaz ise kasım ayında transfer yapılacak
Hosgeldin canim tedavin hayirli olsun sonuclari yaz lutfen umarim gonlundeki hersey gerceklesir :)Hepnizden çok tatlısınız en başından sonuna kadar hepsini okudum , ilk defa buraya yazmaya karar verdim iki hamile arkadaşımız varmış Tebrikler. . Şimdi gelelim benim Hikayeme bende yarınsabah transfer olucam kıbrıstayim şuanda 6 yumurta toplandı yarın 3 tane emriyo transfer edicem dedi doktorum 5. Gün emriyosu heyecandan ölebilirim aslında benim tüp bebeğe baş vurmak istemem, ben 9 yıl önce tüplerimi bağlattım ve 3 yıl önce 2 evliliğini yaptım hiç aklıma gelmezdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyecegim ama işte nasib kısmet, aslında 3 tane çocuğum var 17 yaşında erkek oğlum 13 yaşında erkek oğlum ve 9 yaşında bir kızım var ama şuanda ki eşim illa çocuk istiyor ve ben 34 yaşındayım inşallah hayırlısı,sizinle beraber bu heyecanı yaşamak istiyorum hanımlar ...
Hepnizden çok tatlısınız en başından sonuna kadar hepsini okudum , ilk defa buraya yazmaya karar verdim iki hamile arkadaşımız varmış Tebrikler. . Şimdi gelelim benim Hikayeme bende yarınsabah transfer olucam kıbrıstayim şuanda 6 yumurta toplandı yarın 3 tane emriyo transfer edicem dedi doktorum 5. Gün emriyosu heyecandan ölebilirim aslında benim tüp bebeğe baş vurmak istemem, ben 9 yıl önce tüplerimi bağlattım ve 3 yıl önce 2 evliliğini yaptım hiç aklıma gelmezdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyecegim ama işte nasib kısmet, aslında 3 tane çocuğum var 17 yaşında erkek oğlum 13 yaşında erkek oğlum ve 9 yaşında bir kızım var ama şuanda ki eşim illa çocuk istiyor ve ben 34 yaşındayım inşallah hayırlısı,sizinle beraber bu heyecanı yaşamak istiyorum hanımlar ...
Hosgeldin canim tedavin hayirli olsun sonuclari yaz lutfen umarim gonlundeki hersey gerceklesir :)
Hadi isallah pozitif olur ki 3 cocuk var tutmamasi icin bir swbep yok.Özel değil ise tuplerini neden bağlattin. Bide Kıbrıs'ta fiyatlar nekadar tabi orda yaşamıyorsan maliyeti yüksektir fakat merak ettim bide türkiye deki gibi emriyo transferinde sınırlama yok orda.Hepnizden çok tatlısınız en başından sonuna kadar hepsini okudum , ilk defa buraya yazmaya karar verdim iki hamile arkadaşımız varmış Tebrikler. . Şimdi gelelim benim Hikayeme bende yarınsabah transfer olucam kıbrıstayim şuanda 6 yumurta toplandı yarın 3 tane emriyo transfer edicem dedi doktorum 5. Gün emriyosu heyecandan ölebilirim aslında benim tüp bebeğe baş vurmak istemem, ben 9 yıl önce tüplerimi bağlattım ve 3 yıl önce 2 evliliğini yaptım hiç aklıma gelmezdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyecegim ama işte nasib kısmet, aslında 3 tane çocuğum var 17 yaşında erkek oğlum 13 yaşında erkek oğlum ve 9 yaşında bir kızım var ama şuanda ki eşim illa çocuk istiyor ve ben 34 yaşındayım inşallah hayırlısı,sizinle beraber bu heyecanı yaşamak istiyorum hanımlar ...
Hayirlisi olsun canim hosgeldin aramizaHepnizden çok tatlısınız en başından sonuna kadar hepsini okudum , ilk defa buraya yazmaya karar verdim iki hamile arkadaşımız varmış Tebrikler. . Şimdi gelelim benim Hikayeme bende yarınsabah transfer olucam kıbrıstayim şuanda 6 yumurta toplandı yarın 3 tane emriyo transfer edicem dedi doktorum 5. Gün emriyosu heyecandan ölebilirim aslında benim tüp bebeğe baş vurmak istemem, ben 9 yıl önce tüplerimi bağlattım ve 3 yıl önce 2 evliliğini yaptım hiç aklıma gelmezdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyecegim ama işte nasib kısmet, aslında 3 tane çocuğum var 17 yaşında erkek oğlum 13 yaşında erkek oğlum ve 9 yaşında bir kızım var ama şuanda ki eşim illa çocuk istiyor ve ben 34 yaşındayım inşallah hayırlısı,sizinle beraber bu heyecanı yaşamak istiyorum hanımlar ...
Günaydın canım korkma içini rahat tut herşey yolunda gidecek inşallah. bize haber verKizlaaarrrr yarin ultrasyon randevum var dua edin bana lutfen cok korkuyorum nedensizce
Allahım seni mutlu etsin hersey yolunda olur inşallah arkadaşım, hanımlar ben bişey sorucam bide transfer sabahı bişeyler yiyebiliyormuyuz ?Kizlaaarrrr yarin ultrasyon randevum var dua edin bana lutfen cok korkuyorum nedensizce
Hayirli haberlerle don canin korkma duani et gir iceriKizlaaarrrr yarin ultrasyon randevum var dua edin bana lutfen cok korkuyorum nedensizce
Evet canim ben kahvalti yapip gitmistimAllahım seni mutlu etsin hersey yolunda olur inşallah arkadaşım, hanımlar ben bişey sorucam bide transfer sabahı bişeyler yiyebiliyormuyuz ?
Saol canim insallah iyi gecerGünaydın canım korkma içini rahat tut herşey yolunda gidecek inşallah. bize haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?