Transfere geri sayim

Hosgeldin canim tabiki aramiza aliriz yumurta toplaman oldumu yoksa daha hic bisi yaplmadimi canim hayirli olsun tedavin

Amin canim evet iki arkadasimiz cok sukur yuzumuzu guldurdu ve bekleyen arkadaslarla siramizi bekliyoruz bunlardan biride benim allah herkese hayirlisini versjn

hoşgeldin aramıza canım. tedavin hayırlı olsun. transfer tarihini söylemeyi sakın unutmaa. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Teşekkür ederim kızlar inşallah hepiniz ve ben hayırlısıyla kavusuruz minislerimize :) ben yeni baslicam yani yumurta toplanmadi 3 gün sonra adet olucam ama uzun protokol olacağı için bi sıkıntı çıkmaz ise kasım ayında transfer yapılacak

Aramiza hosgeldin, hayirlisiyla insallah ilk denemende basarili olur yavrunu kucagina alirsin

Anladim canim umarim hic bir sorun cikmaz canim allah herkesin yuzunu guldursun

Hepnizden çok tatlısınız en başından sonuna kadar hepsini okudum , ilk defa buraya yazmaya karar verdim iki hamile arkadaşımız varmış Tebrikler. . Şimdi gelelim benim Hikayeme bende yarınsabah transfer olucam kıbrıstayim şuanda 6 yumurta toplandı yarın 3 tane emriyo transfer edicem dedi doktorum 5. Gün emriyosu heyecandan ölebilirim aslında benim tüp bebeğe baş vurmak istemem, ben 9 yıl önce tüplerimi bağlattım ve 3 yıl önce 2 evliliğini yaptım hiç aklıma gelmezdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyecegim ama işte nasib kısmet, aslında 3 tane çocuğum var 17 yaşında erkek oğlum 13 yaşında erkek oğlum ve 9 yaşında bir kızım var ama şuanda ki eşim illa çocuk istiyor ve ben 34 yaşındayım inşallah hayırlısı,sizinle beraber bu heyecanı yaşamak istiyorum hanımlar ...

Hosgeldin canim tedavin hayirli olsun sonuclari yaz lutfen umarim gonlundeki hersey gerceklesir :)

Hosgeldin canim tedavin hayirli olsun sonuclari yaz lutfen umarim gonlundeki hersey gerceklesir :)

Hadi isallah pozitif olur ki 3 cocuk var tutmamasi icin bir swbep yok.Özel değil ise tuplerini neden bağlattin. Bide Kıbrıs'ta fiyatlar nekadar tabi orda yaşamıyorsan maliyeti yüksektir fakat merak ettim bide türkiye deki gibi emriyo transferinde sınırlama yok orda.

Yoo tabi özel değil 3 tane vardi çocuğum zaten dedim yeter bağlattım .. Aradan yıllar geçti ilk eşimle ayrıldık, sonra ikinci eşim çıktı karşıma .. hayatta evlenmem diyordum,hayatta bi daha çocuk doğurmam diyordum ama işte öyle olmuyormuş, Kıbrıs Bahçeci ye geliyorum istanbulda takip prof Dr. Mustafa bahceci yaptı burdada canım doktorum Zehra hocam , fiyatlar evet biraz daha pahali ama olanaklar daha iyi burda onun için geldim canim benim burda emriyo sınırlaması hakkında bir bilgim yok ama bana yarın 3 tane tranfer yapıcak doktorum

Son düzenleme:
Hosbuldum canım hepnizden çok tatlısiniz kader ortagı olmak çok güzel umarım hepimiz mutlu oluruz sonunda..

Hayirlisi olsun canim hosgeldin aramiza

Kizlaaarrrr yarin ultrasyon randevum var dua edin bana lutfen cok korkuyorum nedensizce
Allahım seni mutlu etsin hersey yolunda olur inşallah arkadaşım, hanımlar ben bişey sorucam bide transfer sabahı bişeyler yiyebiliyormuyuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…