- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Umarim hersey yolunda hider canimHayirli haberlerle don canin korkma duani et gir iceri
Allahim cumlemizi mutlu etsin canim benim saolasinAllahım seni mutlu etsin hersey yolunda olur inşallah arkadaşım, hanımlar ben bişey sorucam bide transfer sabahı bişeyler yiyebiliyormuyuz ?
Yemekle ilgili tam bisi bilmiyom ama bol su icmis ve sikismis olmak gerektigini biliyorum canimAllahım seni mutlu etsin hersey yolunda olur inşallah arkadaşım, hanımlar ben bişey sorucam bide transfer sabahı bişeyler yiyebiliyormuyuz ?
Randevun kacta canim daha girmedin mi draUmarim hersey yolunda hider canim
Yok canim 11.30ta ama turkiyenin 1.30u yapio daha cikmadim bile :)Randevun kacta canim daha girmedin mi dra
Sen turkiyede degilmiydin bilmiyordum canim ins guzel haberlerle donYok canim 11.30ta ama turkiyenin 1.30u yapio daha cikmadim bile :)
Hayirlisi olsun inşallah. . Bende bekliyorum transfer için .. çok heyecan çok. .Sen turkiyede degilmiydin bilmiyordum canim ins guzel haberlerle don
Bende transfer bekliyorum zaman gecmiyor.Hayirlisi olsun inşallah. . Bende bekliyorum transfer için .. çok heyecan çok. .
A sizin bugün muydu transfer hayırlısı olsun inşallah tutunurlarHayirlisi olsun inşallah. . Bende bekliyorum transfer için .. çok heyecan çok. .
Simdi disardan soylenenleri kafana takma oncelikle olacagi varsa zaten oluyo olmicagi varsada agzinla kus tutsam ne fayda o yuzden icini ferah tut ki hersey guzel olsun hangi gun test yapicaksin canimBide bugün 4. Günüm çok iyi şeyler söylemiyor lar 4. Gün transferi için .. ne yapmalıyım gene kafa karıştı
Yok cNim ingilteredeyim benSen turkiyede degilmiydin bilmiyordum canim ins guzel haberlerle don
Merhaba iyi haftalar olsun herkes için herşey yolunda gitsinMerhaba kızlar herkesin mutlu umutlu güzel bir hafta geçirmesi dilegimle
Ben çıktım transferde muhteşem bir duygu 3 tane emriyo transfer oldu ..mutluyum çok hayırlısı Allahtan artık ...
Hadi hayırlısı bakalım inşallah sımsıkı tutunurlar sağlıkla kucağına alırsın.Ben çıktım transferde muhteşem bir duygu 3 tane emriyo transfer oldu ..mutluyum çok hayırlısı Allahtan artık ...
Hadi gozunaydin canim seninde hamilelik haberini alicaz ins burdan:)Ben çıktım transferde muhteşem bir duygu 3 tane emriyo transfer oldu ..mutluyum çok hayırlısı Allahtan artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?