- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Bunu bende merak ediyorum kaç dakika sürüyor ağrı acı hissedyormusun merak ediyorumben transfer esnasında acı ağrı oluyor mu gün geçtikçe bunu düşünmeye başladım.
tecrübeliler bir söyleseniz.
Hayirli olsun bebislerin sikI sikI tutunur insBen çıktım transferde muhteşem bir duygu 3 tane emriyo transfer oldu ..mutluyum çok hayırlısı Allahtan artık ...
Hayir olmuyor canim ayni muayene gibi dusun 5 dk bile surmuyor sadece idrara sikisik olmak biraz zorluyor insani o kadarben transfer esnasında acı ağrı oluyor mu gün geçtikçe bunu düşünmeye başladım.
Cok sevindim canim senin adina tesini nezaman yapicaksin pekiBen çıktım transferde muhteşem bir duygu 3 tane emriyo transfer oldu ..mutluyum çok hayırlısı Allahtan artık ...
Canim ostorojene basladik bi hap bu dedi hamile kalsan bile 12.haftaya kadar birakmicaksin haftaya carsamba tekrar ultrasyon yapcak ozaman belli olur dedi iste bakalim haftaya beklicezsananesanane sen ne yaptın canım nasıldı kontrol dr ne dedi
Canim progynova die bi hapa basladim ostorojenmis haftaya carsamba tekrar ultrasyonum olucak ozaman belli olucakmissananesanane canim naptin nasil gecti ultrason
Anladim canim kullanan vardir mutlaka bende merak ettim simdi.hayirlisiyla insCanim progynova die bi hapa basladim ostorojenmis haftaya carsamba tekrar ultrasyonum olucak ozaman belli olucakmis
Canımm herkesin farkli ilerliyo süreci anladigim kadariyla. Benimde hapim ve iğnem cuma günü bitecek ve kontrole gidicem inşallahCanim ostorojene basladik bi hap bu dedi hamile kalsan bile 12.haftaya kadar birakmicaksin haftaya carsamba tekrar ultrasyon yapcak ozaman belli olur dedi iste bakalim haftaya beklicez
Hiç bişe yok canım hiç ağrı öyle bişey yok tatlım ama çok güzel duygu ...ben transfer esnasında acı ağrı oluyor mu gün geçtikçe bunu düşünmeye başladım.
Kizlar ostorojene basladim deneyimlerden yardim istiyorum bunun amaci nedir doktor hamile kalsan bile 12.haftaya kadar kullanmami soyledi[
Ben bi kendi Dr sorarım ama bilmiyorum ne olduğunu Rabbim hepimize yardım etsin
Anladim canim hayirlisi :)Canımm herkesin farkli ilerliyo süreci anladigim kadariyla. Benimde hapim ve iğnem cuma günü bitecek ve kontrole gidicem inşallah
Hiç bişe yok canım hiç ağrı öyle bişey yok tatlım ama çok güzel duygu ...
Hayir olmuyor canim ayni muayene gibi dusun 5 dk bile surmuyor sadece idrara sikisik olmak biraz zorluyor insani o kadar
Adetin nasil damla damla mi yoksa cok mu bende son hapi ictikten bir gun sonra damla damla 3.gunde yogunlasmisti normaldir herhalde canimArkadaslar bir sorum olcak size. Simdi Ben dogum kontrol hapi kullaniyorum bir de ignem var hergun yarim doz yaptigim. Transfere kadar kullanacagim. Doktor bana dogum kontrol hapi bittikten sonra onu takip Eden up Dort gun icinde adetin gelicek sonra ucuncu gunu de estrofeme baslicaksin demisti. Fakat ben bu aksam ve yarin aksam sonuncusunu icicektim hapin sonra bekliycektim gelmesiin. Ama isler degistirdi adetim bugun geldi hap gitmeden Benim de kafam karisti tabi devam edilcek iyi yine de diye aradim Doktorumu. O da aynen hapa devam etmemi sonra onumuzdeki pazar 16 sinda estrofeme baslamami soyledi.aranizda basina boyle birsey gelen varmi ? Niye erkenden geldi adetim anlamadim. Normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?