- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
sağ ol tatlım.
Hic duymadim o hapi canim yaCanim progynova die bi hapa basladim ostorojenmis haftaya carsamba tekrar ultrasyonum olucak ozaman belli olucakmis
Canim sende lucrin mi kullaniyordun transfere kadar kullancakmiyiz acaba baska ilac vercekler mi bende ilk defa dondurulmus tedavisi oldugumdan bilmiyorumCanımm herkesin farkli ilerliyo süreci anladigim kadariyla. Benimde hapim ve iğnem cuma günü bitecek ve kontrole gidicem inşallah
belki heyecandan veya sitresten olmustur belkide sikma canini doktorunun sozunden cikma dikkat et kendineArkadaslar bir sorum olcak size. Simdi Ben dogum kontrol hapi kullaniyorum bir de ignem var hergun yarim doz yaptigim. Transfere kadar kullanacagim. Doktor bana dogum kontrol hapi bittikten sonra onu takip Eden up Dort gun icinde adetin gelicek sonra ucuncu gunu de estrofeme baslicaksin demisti. Fakat ben bu aksam ve yarin aksam sonuncusunu icicektim hapin sonra bekliycektim gelmesiin. Ama isler degistirdi adetim bugun geldi hap gitmeden Benim de kafam karisti tabi devam edilcek iyi yine de diye aradim Doktorumu. O da aynen hapa devam etmemi sonra onumuzdeki pazar 16 sinda estrofeme baslamami soyledi.aranizda basina boyle birsey gelen varmi ? Niye erkenden geldi adetim anlamadim. Normal mi sizce?
Canım estrofem hapim orgalutran da ignemin adı transferden bir hafta önce bitiyo ilaclar.Canim sende lucrin mi kullaniyordun transfere kadar kullancakmiyiz acaba baska ilac vercekler mi bende ilk defa dondurulmus tedavisi oldugumdan bilmiyorum
Adetin nasil damla damla mi yoksa cok mu bende son hapi ictikten bir gun sonra damla damla 3.gunde yogunlasmisti normaldir herhalde canim
Be
belki heyecandan veya sitresten olmustur belkide sikma canini doktorunun sozunden cikma dikkat et kendine
Himm anladim igne degisikmis sagol canimCanım estrofem hapim orgalutran da ignemin adı transferden bir hafta önce bitiyo ilaclar.
iyi canim iki gun sonra adetin yogunlasir bende stres yapmistim erken geldi diye olabiliyirmusYok cok degil henuz damla damla. Benim ama son iki hap kala olunca endiselendim.hap bittikten bir gun sonra olsa hic aklima takilmicakti da.neyse olabiliyor demekki bu sekilde.cok tesekkur ederim biraz icim rahatladi.
Hapin ismini deilde icerigi onemli ostorojen alan varmi kullandiginiz haplara bakin :) ostorojen varmi icinde aysHic duymadim o hapi canim ya
Himm anladim igne degisikmis sagol canim
iyi canim iki gun sonra adetin yogunlasir bende stres yapmistim erken geldi diye olabiliyirmus
Ben çıktım transferde muhteşem bir duygu 3 tane emriyo transfer oldu ..mutluyum çok hayırlısı Allahtan artık ...
Canim ya varmisHapin ismini deilde icerigi onemli ostorojen alan varmi kullandiginiz haplara bakin :) ostorojen varmi icinde ays
Canim ya varmisbilmeyince iste..
Panik yok hanımlar bende 1 hafta erken oldum .. no problemHimm anladim igne degisikmis sagol canim
iyi canim iki gun sonra adetin yogunlasir bende stres yapmistim erken geldi diye olabiliyirmus
valla hic bilmiyorum ne kadar kullancagimi bir sey demediOnemli deil canim peki sanada dedimiki hamile kalsan bile kullancaksin nekadar sireligine verdi sana
Hosgeldin canim ins kaliteli yumurtalarin olur hepsi dollenirMerhaba bende araniza yeni katildim bugün bende catlatma ignemi vuruldum çarşamba günü yumurtalar toplanacak dua edin lütfen allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ins
Hosbulduk inş aslında bekledigimizden hızlı gelişti yumurtalar zaten inş hayırlı sonuçlar alirizHosgeldin canim ins kaliteli yumurtalarin olur hepsi dollenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?