Transfere geri sayim

Canımm herkesin farkli ilerliyo süreci anladigim kadariyla. Benimde hapim ve iğnem cuma günü bitecek ve kontrole gidicem inşallah
Canim sende lucrin mi kullaniyordun transfere kadar kullancakmiyiz acaba baska ilac vercekler mi bende ilk defa dondurulmus tedavisi oldugumdan bilmiyorum

Be
belki heyecandan veya sitresten olmustur belkide sikma canini doktorunun sozunden cikma dikkat et kendine

Adetin nasil damla damla mi yoksa cok mu bende son hapi ictikten bir gun sonra damla damla 3.gunde yogunlasmisti normaldir herhalde canim

Yok cok degil henuz damla damla. Benim ama son iki hap kala olunca endiselendim.hap bittikten bir gun sonra olsa hic aklima takilmicakti da.neyse olabiliyor demekki bu sekilde.cok tesekkur ederim biraz icim rahatladi.

Be

belki heyecandan veya sitresten olmustur belkide sikma canini doktorunun sozunden cikma dikkat et kendine

Evet zaten doktor da onemli olan o ilaclarin bana denildigi zamanda dogru sekilde kullanilmasiymis erken gelmesiin cok onemli degil dediler ama iste Bende mi bir gariplik var diye dusundum. Herhalde biraz stres yapmis olabilirim. Heyecanliyim da tabi fazlasiyla onun da etkisi olabilir. Ama sizlerden birseyler duymak cok iyi geliyor gercekten. Sagolun.

Canım estrofem hapim orgalutran da ignemin adı transferden bir hafta önce bitiyo ilaclar.
Himm anladim igne degisikmis sagol canim

Yok cok degil henuz damla damla. Benim ama son iki hap kala olunca endiselendim.hap bittikten bir gun sonra olsa hic aklima takilmicakti da.neyse olabiliyor demekki bu sekilde.cok tesekkur ederim biraz icim rahatladi.
iyi canim iki gun sonra adetin yogunlasir bende stres yapmistim erken geldi diye olabiliyirmus

Himm anladim igne degisikmis sagol canim

iyi canim iki gun sonra adetin yogunlasir bende stres yapmistim erken geldi diye olabiliyirmus

Evet en Ufak bir gariplikte insan etkileniyor isler istemedik. Bir de ader geldi hapi icmeye yine de devam edip etmiycegimi de merak ettim bir yandan neyse ki hemen cevap aldim biraz rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…