Transfere geri sayim

Curcumania canim sen nasilsin gittinmi hic doktora :)
Selam canim
Persembe gunu gidecektim ama toplantim ciktigi icin yarin gidecegim doktora. Cikinca zaten yazarim muhakkak. Kasilmalarim olmasa cok rahat edecegim ama ozellikle geceleri biraz rahatsizim, kasiklarimda bir sanci var ve gece rahat da uyuyamiyorum. İcerde bir calisma var herhalde

Merhaba bende araniza yeni katildim bugün bende catlatma ignemi vuruldum çarşamba günü yumurtalar toplanacak dua edin lütfen allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ins
Hosgeldin canim allah hayirlisini versin peki hemen transferin olucakmi yoksa dondurulcakmi

son gün görürüm seni ben
benim opu günüm bacaklarım titriyordu beni düşün bir de.
keşke ben de sakin olabilsem ama düşündükçe iştahtan kesiliyorum
Son gunu bilemem ki bende daha cok korku var sizin ilk denemeniz ondan heyecanlisiniz benim 3.deneme cok uzuntuler yasadim ilki kurtaj ikincisi dis gebelik bunda cok korkuyorum ins iyi olur

Son gunu bilemem ki bende daha cok korku var sizin ilk denemeniz ondan heyecanlisiniz benim 3.deneme cok uzuntuler yasadim ilki kurtaj ikincisi dis gebelik bunda cok korkuyorum ins iyi olur

hımm şimdi anlaşıldı o zaman.
ben senin gibi düşünmüyorum biliyor musun?
çünkü 3. ve daha sonraki denemelerde başarı şansı daha da artıyormuş.
bence bu sefer Allah ın izniyle olacak.
şimdi buna inanalım ki hep birlikte böyle olsun.

Amiinnnnn insallah canim ya hersey guzel olsun hepimiz icin

Sakin olmak bi bakıma daha iyi aslında heyecan ve stres bütün hormonları etkiliyor. Sen olumsuz düşünme rabbime dua et bizede o duyguyu yaşatsin.

Sakin olmak bi bakıma daha iyi aslında heyecan ve stres bütün hormonları etkiliyor. Sen olumsuz düşünme rabbime dua et bizede o duyguyu yaşatsin.
Amin canim rabbim emeklerimizi bosa cikartmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…