- 24 Eylül 2016
- 302
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Hoşgeldin aramıza herşey yolunda gitsin sağlıklı bebislerin olsun inşallahHosbulduk inş aslında bekledigimizden hızlı gelişti yumurtalar zaten inş hayırlı sonuçlar aliriz
Merhaba bende araniza yeni katildim bugün bende catlatma ignemi vuruldum çarşamba günü yumurtalar toplanacak dua edin lütfen allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ins
İnş canım sagolHosgeldin aramiza.insallah kaliyeli yumurtalar kaliteli kaliteli dollensin.iyi haberler alalim senden.
Selam canimCurcumania canim sen nasilsin gittinmi hic doktora :)
Hosgeldin canim allah hayirlisini versin peki hemen transferin olucakmi yoksa dondurulcakmiMerhaba bende araniza yeni katildim bugün bende catlatma ignemi vuruldum çarşamba günü yumurtalar toplanacak dua edin lütfen allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ins
Cumartesi günü transfer yapılacak inş dondurma olmucak 12 sonrada sonuç belli oluyomuş inş iyi sonuçlar alırımHosgeldin canim allah hayirlisini versin peki hemen transferin olucakmi yoksa dondurulcakmi
Umarim canim benim allah herseyin en guzelini versin heyecanla sonuclarini beklicezCumartesi günü transfer yapılacak inş dondurma olmucak 12 sonrada sonuç belli oluyomuş inş iyi sonuçlar alırım
Daha heyecan yok niyese daha persembe kontrol vartransferine az kalanlar heyecan var mı heyecann?
Var ya olmazmi biran önce kavuşsam minislerime. 10 gün kaldı. Bu cumada kontrol var. İnşallah herşey yolunda gider.transferine az kalanlar heyecan var mı heyecann?
Var ya olmazmi biran önce kavuşsam minislerime. 10 gün kaldı. Bu cumada kontrol var. İnşallah herşey yolunda gider.
Daha heyecan yok niyese daha persembe kontrol var
Son gunu bilemem ki bende daha cok korku var sizin ilk denemeniz ondan heyecanlisiniz benim 3.deneme cok uzuntuler yasadim ilki kurtaj ikincisi dis gebelik bunda cok korkuyorum ins iyi olurson gün görürüm seni ben
benim opu günüm bacaklarım titriyordu beni düşün bir de.
keşke ben de sakin olabilsem ama düşündükçe iştahtan kesiliyorum
Son gunu bilemem ki bende daha cok korku var sizin ilk denemeniz ondan heyecanlisiniz benim 3.deneme cok uzuntuler yasadim ilki kurtaj ikincisi dis gebelik bunda cok korkuyorum ins iyi olur
Amiinnnnn insallah canim yahımm şimdi anlaşıldı o zaman.
ben senin gibi düşünmüyorum biliyor musun?
çünkü 3. ve daha sonraki denemelerde başarı şansı daha da artıyormuş.
bence bu sefer Allah ın izniyle olacak.
şimdi buna inanalım ki hep birlikte böyle olsun.
Sakin olmak bi bakıma daha iyi aslında heyecan ve stres bütün hormonları etkiliyor. Sen olumsuz düşünme rabbime dua et bizede o duyguyu yaşatsin.Son gunu bilemem ki bende daha cok korku var sizin ilk denemeniz ondan heyecanlisiniz benim 3.deneme cok uzuntuler yasadim ilki kurtaj ikincisi dis gebelik bunda cok korkuyorum ins iyi olur
Amin canim rabbim emeklerimizi bosa cikartmasinSakin olmak bi bakıma daha iyi aslında heyecan ve stres bütün hormonları etkiliyor. Sen olumsuz düşünme rabbime dua et bizede o duyguyu yaşatsin.
Bendede suan bisi yok belki transfer tarihimi tam olarak ogrenirsem heyecan olabilirBende niye heyecan yok ya belkide tarih yaklasinca olurbi tuafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?