Transfere geri sayim

Size transfer tarihleriniz ne zaman belli olucak. Bir sonraki randevularinizdami? Ben en erken iki hafta sonra ogrenebilirimherhalde diye dusnuyorum. Ondan da Emine degilim.O yuzden zaman gecmiyor bana da.
Bana hemsirem haftaya sonuclar iyi olursa 4-5gunluk bi ilacim var sonra yapilir dedi bekliyorum iste canim carsambayi

Bana hemsirem haftaya sonuclar iyi olursa 4-5gunluk bi ilacim var sonra yapilir dedi bekliyorum iste canim carsambayi

hadi bakalim hayirlisiyla olsun. Az bir zaman kalmis. Bir liste yapicaktik hani? Kimlerin transferi oldu, kimlerin ne zaman olucak transferleri, ve de kimler suan hamile diye. Henuz bir liste yok degil mi?

Size transfer tarihleriniz ne zaman belli olucak. Bir sonraki randevularinizdami? Ben en erken iki hafta sonra ogrenebilirimherhalde diye dusnuyorum. Ondan da Emine degilim.O yuzden zaman gecmiyor bana da.
Benim transfer 23 ekim 13 ekimde kontrol var allah nasip ederse

hadi bakalim hayirlisiyla olsun. Az bir zaman kalmis. Bir liste yapicaktik hani? Kimlerin transferi oldu, kimlerin ne zaman olucak transferleri, ve de kimler suan hamile diye. Henuz bir liste yok degil mi?
Canim aslinda bir liste var ama daha eklerler seni de transfer belli olduktan sonra

Benim tarihimde belli değil ama bugün regl başladı :) bu ay sonu ilaca baslicam ve sanırım bidahaki regliyle yumurta büyütme ve toplama yaklaşık 40 gün falan var benim transfere bi aksilik çıkmazsa tabii :) off çok uzun değil mi :) ama olsun beklemek bile güzel ve enerji veriyo bana

Olsun canim onemli olan tedavi iyi gitsin saglikli ve kaliteli embriolar olsun :)

Kizlar simdiiii bi kac gun misafirlerim olucak surekli giremiyorum su ultrasyon tarihlerini ve transfer tarihlerini yada ne bilim mesela bi arkadasimiz daha yeni opu yaptircakti boyle suan topic teki arkadaslarin islemlerini yazarmisiniz tam olarak bilelim zamanim olsa yapicam varmi bi gonullu :)

Isimleri yazalim karsisina yaptircagi islemi yazalim

aynen ben küçük bir listeye başlamıştım ona devam edebilir sananesanane
ben yapmıyım sonuçta topiği o açmış ayıp olur
zaten sonrada düşüncesizlik ettiğimi düşünüp kendime kızdım

Mrh arkadaşlar, bende burda yenilerdenim, hepinizin hikayelerini okudum, inşlh ,Allahm tamamına erdirir. Hamile olan arkadaşlar da sağlıkla kucaklarına alırlar. Benim hikayeme gelince, daha önce 3 defa aşılama yapıldı ama olmadı, mart ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık, tuttu ama düşük oldu, kaybettik, daha sonra ofis histeroskopi yapıldı, temiz çıktı, sonra bizı ilaçlar kullandım, bu ay başlayacaktık tekrar ama olmadı, yumurtalarımın büyüklükleri aynı olmadığı için bir ay doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş, 10 gündür onu kullanıyorum eğer herşey yolunda giderse ilk adetimle bizde başlıycaz tekrar.

Canim hosgeldin insallah bu son tedavin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…