- 24 Eylül 2016
- 302
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Merhaba inşallah sen de bebisini kucağına alırsın.Mrh arkadaşlar, bende burda yenilerdenim, hepinizin hikayelerini okudum, inşlh ,Allahm tamamına erdirir. Hamile olan arkadaşlar da sağlıkla kucaklarına alırlar. Benim hikayeme gelince, daha önce 3 defa aşılama yapıldı ama olmadı, mart ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık, tuttu ama düşük oldu, kaybettik, daha sonra ofis histeroskopi yapıldı, temiz çıktı, sonra bizı ilaçlar kullandım, bu ay başlayacaktık tekrar ama olmadı, yumurtalarımın büyüklükleri aynı olmadığı için bir ay doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş, 10 gündür onu kullanıyorum eğer herşey yolunda giderse ilk adetimle bizde başlıycaz tekrar.
Hayir topic teki herkesin suanki islem sirasini mesela benim haftaya randevum var ama baska bi arkadas gebelik testini bekliyo veya bi arkadas transferi beklio bu sekilde diyorumNe yazalım canım şimdi transfer tarihini mi ?
Hos geldin cnaim insallah hersey gonlunce olur :)Mrh arkadaşlar, bende burda yenilerdenim, hepinizin hikayelerini okudum, inşlh ,Allahm tamamına erdirir. Hamile olan arkadaşlar da sağlıkla kucaklarına alırlar. Benim hikayeme gelince, daha önce 3 defa aşılama yapıldı ama olmadı, mart ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık, tuttu ama düşük oldu, kaybettik, daha sonra ofis histeroskopi yapıldı, temiz çıktı, sonra bizı ilaçlar kullandım, bu ay başlayacaktık tekrar ama olmadı, yumurtalarımın büyüklükleri aynı olmadığı için bir ay doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyormuş, 10 gündür onu kullanıyorum eğer herşey yolunda giderse ilk adetimle bizde başlıycaz tekrar.
Daha erken canim bencede zaten kese gormekle kalmiyo sonra kalp atisi sonra bebek of of..benim dolgum dusmustu feci dis agrisi cekiyorum belirtilerimde azaldi benim.bugun dayanamadim ve parol ictim bitane cunku artik olucem sandim disim yuzunden.gerci genede gecmedi pis dis.cuma gunu ilac yazdirmaya gidicem bende gene ultrasona giricem korkudanSelam kizlar dun butun gunu uyuyarak gecirdigim icin yazamadim kusura bakmayin. Bazi gunler gereksiz fazla yorgun ve uykulu oluyorum. Dun kese gormeye gittik ama eli bos donduk. Tabii goremeyince epey bir stres yaptim. Doktorum normal oldugunu beta hcg 1500 olmadan kesenin gorunemeyecgini ve daha o seviyeye gelmemis olabilecegini soyleyip rahatlatsa da elinizde degil yine de stres yapiyorsunuz. Neyse beta hcg ve prolaktin testi yapildi. Sukur ki hersey yolunda, anca yarin keseyi gorebilecegiz. Zaten randevum persembe idi ama toplantim dolayisiyla erkene almam gerekmsti falan filan. Randevu saatini gece aldik ve yarin yine doktordayiz. Hayirlisiyla keseyi gorebilecegiz. Herhangi bir degisiklik var mi derseniz, rahim kasilmalarim ve kramparim ve yabiiki yorgunlugum disinda pek bisey yok. Siz nasilsiniz???sananesanane
Cok gecmis olsun tatlim. baska bir caresi yok mu dis avrisini gecirmenin??? Bu arada neden ultrasona giriyorsun kalp atisi icin mi?Daha erken canim bencede zaten kese gormekle kalmiyo sonra kalp atisi sonra bebek of of..benim dolgum dusmustu feci dis agrisi cekiyorum belirtilerimde azaldi benim.bugun dayanamadim ve parol ictim bitane cunku artik olucem sandim disim yuzunden.gerci genede gecmedi pis dis.cuma gunu ilac yazdirmaya gidicem bende gene ultrasona giricem korkudan
Bebegi gorduk pazartesi kalbi atiyodu ama dinletmedi doktor zararli erken dinlemek dedi ilc ictm ya korku oldu bende cuma gunu gidicem gene bi sknti varmi baktiricam bide belirtilerim azalinca iyice korkar oldum disime care yok malesef uc ayi doldurana kadar bu berbat agriyi cekicemCok gecmis olsun tatlim. baska bir caresi yok mu dis avrisini gecirmenin??? Bu arada neden ultrasona giriyorsun kalp atisi icin mi?
Cok gecmis olsun tatlim. Allah kolaylik versinBebegi gorduk pazartesi kalbi atiyodu ama dinletmedi doktor zararli erken dinlemek dedi ilc ictm ya korku oldu bende cuma gunu gidicem gene bi sknti varmi baktiricam bide belirtilerim azalinca iyice korkar oldum disime care yok malesef uc ayi doldurana kadar bu berbat agriyi cekicem
Kızlar Selam ,
Insallah bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alırsınız,Rabbım hepımızın yarıdmcısı olsun bende onumuzdekı ay tup bebege baslıcam evraklarım tamamlandı,hayırlısı bakalım :)
Allah razı olsun ınsallah ısteyen herkese ılk seferde nasıp olsun :)Hayirli olsun Rabbim hayirlisiyla ilk seferde nasip etsin insallah
Güzel anne adayları Nasılsıniz bakalım ...hayırlı ve mutlu sabahlar insallah
İnşlh bugün görürsün ve rahatlarsın,Selam kizlar dun butun gunu uyuyarak gecirdigim icin yazamadim kusura bakmayin. Bazi gunler gereksiz fazla yorgun ve uykulu oluyorum. Dun kese gormeye gittik ama eli bos donduk. Tabii goremeyince epey bir stres yaptim. Doktorum normal oldugunu beta hcg 1500 olmadan kesenin gorunemeyecgini ve daha o seviyeye gelmemis olabilecegini soyleyip rahatlatsa da elinizde degil yine de stres yapiyorsunuz. Neyse beta hcg ve prolaktin testi yapildi. Sukur ki hersey yolunda, anca yarin keseyi gorebilecegiz. Zaten randevum persembe idi ama toplantim dolayisiyla erkene almam gerekmsti falan filan. Randevu saatini gece aldik ve yarin yine doktordayiz. Hayirlisiyla keseyi gorebilecegiz. Herhangi bir degisiklik var mi derseniz, rahim kasilmalarim ve kramparim ve yabiiki yorgunlugum disinda pek bisey yok. Siz nasilsiniz???sananesanane
Valla cancazim ben karmakarışık duygular içindeyim canım benim hanımlar ilk kimin test günü geliyor canlarım ... yiyom içiyom valla habire yiyorum güzellerim ...sizde durumlar neler ...iyiyiz canım benim asıl sende haberler sen nasılsın sen?
neler yaşıyorsun anlat bakalım
Hos geldin canim hayirlisi artik :)Kızlar Selam ,
Insallah bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alırsınız,Rabbım hepımızın yarıdmcısı olsun bende onumuzdekı ay tup bebege baslıcam evraklarım tamamlandı,hayırlısı bakalım :)
Yuppiiiii hadi hayirlisi canim benimde su carsamba gelsede ogrensem :)))Kizlar drdan geldim hersey guzel 22 ekim transfer varmis ben 23 u saniyordum
Valla cancazim ben karmakarışık duygular içindeyim canım benim hanımlar ilk kimin test günü geliyor canlarım ... yiyom içiyom valla habire yiyorum güzellerim ...sizde durumlar neler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?