Transfere geri sayim

Merhaba inşallah sen de bebisini kucağına alırsın.

Hos geldin cnaim insallah hersey gonlunce olur :)

Selam kizlar dun butun gunu uyuyarak gecirdigim icin yazamadim kusura bakmayin. Bazi gunler gereksiz fazla yorgun ve uykulu oluyorum. Dun kese gormeye gittik ama eli bos donduk. Tabii goremeyince epey bir stres yaptim. Doktorum normal oldugunu beta hcg 1500 olmadan kesenin gorunemeyecgini ve daha o seviyeye gelmemis olabilecegini soyleyip rahatlatsa da elinizde degil yine de stres yapiyorsunuz. Neyse beta hcg ve prolaktin testi yapildi. Sukur ki hersey yolunda, anca yarin keseyi gorebilecegiz. Zaten randevum persembe idi ama toplantim dolayisiyla erkene almam gerekmsti falan filan. Randevu saatini gece aldik ve yarin yine doktordayiz. Hayirlisiyla keseyi gorebilecegiz. Herhangi bir degisiklik var mi derseniz, rahim kasilmalarim ve kramparim ve yabiiki yorgunlugum disinda pek bisey yok. Siz nasilsiniz??? sananesanane

Daha erken canim bencede zaten kese gormekle kalmiyo sonra kalp atisi sonra bebek of of..benim dolgum dusmustu feci dis agrisi cekiyorum belirtilerimde azaldi benim.bugun dayanamadim ve parol ictim bitane cunku artik olucem sandim disim yuzunden.gerci genede gecmedi pis dis.cuma gunu ilac yazdirmaya gidicem bende gene ultrasona giricem korkudan

Cok gecmis olsun tatlim. baska bir caresi yok mu dis avrisini gecirmenin??? Bu arada neden ultrasona giriyorsun kalp atisi icin mi?

Cok gecmis olsun tatlim. baska bir caresi yok mu dis avrisini gecirmenin??? Bu arada neden ultrasona giriyorsun kalp atisi icin mi?
Bebegi gorduk pazartesi kalbi atiyodu ama dinletmedi doktor zararli erken dinlemek dedi ilc ictm ya korku oldu bende cuma gunu gidicem gene bi sknti varmi baktiricam bide belirtilerim azalinca iyice korkar oldum disime care yok malesef uc ayi doldurana kadar bu berbat agriyi cekicem

Cok gecmis olsun tatlim. Allah kolaylik versin

Kızlar Selam ,

Insallah bebeklerınızı saglıkla kucagınıza alırsınız,Rabbım hepımızın yarıdmcısı olsun bende onumuzdekı ay tup bebege baslıcam evraklarım tamamlandı,hayırlısı bakalım :)

İnşlh bugün görürsün ve rahatlarsın,

iyiyiz canım benim asıl sende haberler sen nasılsın sen?
neler yaşıyorsun anlat bakalım
Valla cancazim ben karmakarışık duygular içindeyim canım benim hanımlar ilk kimin test günü geliyor canlarım ... yiyom içiyom valla habire yiyorum güzellerim ...sizde durumlar neler ...

Valla cancazim ben karmakarışık duygular içindeyim canım benim hanımlar ilk kimin test günü geliyor canlarım ... yiyom içiyom valla habire yiyorum güzellerim ...sizde durumlar neler ...

ohh tadını çıkar sonuç ne olursa olsun 12 gün annesin
benim adetime az kaldı canım gelir gelmez doktoru arayacağım ilaçlar başlayacak inşallah.
ay sonuna doğruda transfer diye düşünüyorum Allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…