- 24 Eylül 2016
- 302
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Aa hadi hayırlısı olsun benimde 21 yada 22 si aynı gün olabilme ihtimalimiZ varKizlar drdan geldim hersey guzel 22 ekim transfer varmis ben 23 u saniyordum
Canım bu kontrolde neye bakıyor dr rahim kalınlığı kaç olması gerekiyormus mesela başka neler diyor. Bende yarın gidicemde dr.aKizlar drdan geldim hersey guzel 22 ekim transfer varmis ben 23 u saniyordum
Hayirlisi olsun canim gönlüne göre inşallah .. mutluluk çok yakın hanimlarrrrYuppiiiii hadi hayirlisi canim benimde su carsamba gelsede ogrensem :)))
Amin Amin amin .....inşallah canımkızlar işteyim sandvic söyledim kahvaltı etmek için.
geldi bir baktım kiii salatalıklar ikiz.
o kadar mutlu oldum ki ne bileyim.
ilk defa da gördüm böyle bir şey.
Rabbim gönlümden geçeni nasip etsin inşallah.
Selamlar ,ohh tadını çıkar sonuç ne olursa olsun 12 gün annesin
benim adetime az kaldı canım gelir gelmez doktoru arayacağım ilaçlar başlayacak inşallah.
ay sonuna doğruda transfer diye düşünüyorum Allah izin verirse.
Selamlar ,
Bısey sorcam ,benımde onumuzde kı ay olur ,rapor ıcın onay beklıyoruz.Eger ok olursa adetlıyken mı tup bebek yapılıyor nasıl oluyor bana soylemenız mumkunmudur?
Hımm anladım canım cok tesekkur ederım bılgıendırme ıcın , guzel haberler alıp verme dileğiyle insallah :)merhaba canım,
şöyle adetin ikinci günü bir takım ilaçlara başlıyor adetin bittikten sonra transfer yapılıyor. doktorun belirliyor transfer gününü. rahim kalınlığına bağlı.
Hımm anladım canım cok tesekkur ederım bılgıendırme ıcın , guzel haberler alıp verme dileğiyle insallah :)
zaman gecmez artikYuppiiiii hadi hayirlisi canim benimde su carsamba gelsede ogrensem :)))
dimi bende ayni gun olunca sasirdim ins hayirlisi olurAa hadi hayırlısı olsun benimde 21 yada 22 si aynı gün olabilme ihtimalimiZ var
Rahim kalinligina bakiyor canim da bana gayet iyi dedi bende sormayi unuttum ins senden de guzel haberler aliriz canim ek ilac verdi birdeCanım bu kontrolde neye bakıyor dr rahim kalınlığı kaç olması gerekiyormus mesela başka neler diyor. Bende yarın gidicemde dr.a
Kiz nasil denk gelmis oyle belki ikizin olurkızlar işteyim sandvic söyledim kahvaltı etmek için.
geldi bir baktım kiii salatalıklar ikiz.
o kadar mutlu oldum ki ne bileyim.
ilk defa da gördüm böyle bir şey.
Rabbim gönlümden geçeni nasip etsin inşallah.
Kiz nasil denk gelmis oyle belki ikizin olurins
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versinannemlerde 'hanimidi hanimidi' derler yani 'hani nerde, hani nerde' anlamında
ahh nerdee..
Rabbim nasip etsin inşallah.
bende çok şaşırdım belki bir işarettir.
İnşallah canım benimde herşey yolunda gider. Yarın son ilaçları kullanıcam. Dr tekrar ilaç vermezse eğer.zaman gecmez artikbekle bekle
dimi bende ayni gun olunca sasirdim ins hayirlisi olur
Rahim kalinligina bakiyor canim da bana gayet iyi dedi bende sormayi unuttum ins senden de guzel haberler aliriz canim ek ilac verdi birde
Canım hayırlı olsun tedavin olumsuz düşünme umutsuz olma canım. Seninde güzel haberini alicaz inşallah transfer tarihin bellimiherkese tedavısı hayırlı olsun ben de 2 cı denemem deyım..yumurtalardan bır tanesı sadece bolundu orta kalıte ve donduruldu bakalım suan ılaclarıma basladım transfer gunumu beklıorum
sagol canım amın cumlemız guzel haberler alalım...yazıstıkca ınanın ıcım acılıo...embrıo dondrulmus dıe beklıodum...dun adet oldum suan ılaclarımı kullanıorum nasıpse rahım gereklı kalınlastıgında 2o gune transfer olucaktırCanım hayırlı olsun tedavin olumsuz düşünme umutsuz olma canım. Seninde güzel haberini alicaz inşallah transfer tarihin bellimi
Hayirlisi olsun canim gönlüne göre inşallah .. mutluluk çok yakın hanimlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?