Transfere geri sayim

kızlar işteyim sandvic söyledim kahvaltı etmek için.
geldi bir baktım kiii salatalıklar ikiz.
o kadar mutlu oldum ki ne bileyim.
ilk defa da gördüm böyle bir şey.
Rabbim gönlümden geçeni nasip etsin inşallah.

Amin Amin amin .....inşallah canım

Merhaba kızlar bende bugün dr u aradım 31 ekimde lucrin die bir ilaca baslicam ve adet olunca gidicem bekle beni kasım :) inşallah diğer gebe arkadaşlarımızın ardından sırayla bizde gebe kalırız Allahım çok mutluyum umutluyum hepimizin sevinmesi dileğim

Selamlar ,

Bısey sorcam ,benımde onumuzde kı ay olur ,rapor ıcın onay beklıyoruz.Eger ok olursa adetlıyken mı tup bebek yapılıyor nasıl oluyor bana soylemenız mumkunmudur?

Bu arada Allah yardımcınız olsun,hayırlısıyla mujdelı haberler alın

Selamlar ,

Bısey sorcam ,benımde onumuzde kı ay olur ,rapor ıcın onay beklıyoruz.Eger ok olursa adetlıyken mı tup bebek yapılıyor nasıl oluyor bana soylemenız mumkunmudur?

merhaba canım,

şöyle adetin ikinci günü bir takım ilaçlara başlıyor adetin bittikten sonra transfer yapılıyor. doktorun belirliyor transfer gününü. rahim kalınlığına bağlı.

merhaba canım,

şöyle adetin ikinci günü bir takım ilaçlara başlıyor adetin bittikten sonra transfer yapılıyor. doktorun belirliyor transfer gününü. rahim kalınlığına bağlı.
Hımm anladım canım cok tesekkur ederım bılgıendırme ıcın , guzel haberler alıp verme dileğiyle insallah :)

Hımm anladım canım cok tesekkur ederım bılgıendırme ıcın , guzel haberler alıp verme dileğiyle insallah :)

aminn canım inşallah çook sağ ol.
tedavin içinde kolay gelsin.
başka soruların merak ettiklerin olursa da ben burdayım.

Yuppiiiii hadi hayirlisi canim benimde su carsamba gelsede ogrensem :)))
zaman gecmez artik bekle bekle
Aa hadi hayırlısı olsun benimde 21 yada 22 si aynı gün olabilme ihtimalimiZ var
dimi bende ayni gun olunca sasirdim ins hayirlisi olur
Canım bu kontrolde neye bakıyor dr rahim kalınlığı kaç olması gerekiyormus mesela başka neler diyor. Bende yarın gidicemde dr.a
Rahim kalinligina bakiyor canim da bana gayet iyi dedi bende sormayi unuttum ins senden de guzel haberler aliriz canim ek ilac verdi birde

Kiz nasil denk gelmis oyle belki ikizin olur ins

zaman gecmez artik bekle bekle

dimi bende ayni gun olunca sasirdim ins hayirlisi olur

Rahim kalinligina bakiyor canim da bana gayet iyi dedi bende sormayi unuttum ins senden de guzel haberler aliriz canim ek ilac verdi birde
İnşallah canım benimde herşey yolunda gider. Yarın son ilaçları kullanıcam. Dr tekrar ilaç vermezse eğer.

herkese tedavısı hayırlı olsun ben de 2 cı denemem deyım..yumurtalardan bır tanesı sadece bolundu orta kalıte ve donduruldu bakalım suan ılaclarıma basladım transfer gunumu beklıorum

herkese tedavısı hayırlı olsun ben de 2 cı denemem deyım..yumurtalardan bır tanesı sadece bolundu orta kalıte ve donduruldu bakalım suan ılaclarıma basladım transfer gunumu beklıorum
Canım hayırlı olsun tedavin olumsuz düşünme umutsuz olma canım. Seninde güzel haberini alicaz inşallah transfer tarihin bellimi

Canım hayırlı olsun tedavin olumsuz düşünme umutsuz olma canım. Seninde güzel haberini alicaz inşallah transfer tarihin bellimi
sagol canım amın cumlemız guzel haberler alalım...yazıstıkca ınanın ıcım acılıo...embrıo dondrulmus dıe beklıodum...dun adet oldum suan ılaclarımı kullanıorum nasıpse rahım gereklı kalınlastıgında 2o gune transfer olucaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…