- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Canim cok tesekkur ederim benide eklemissin ins herkesin karsisinda hamile yazicak sirayla dogurucaz :)arkadaşlar unuttuklarım ve listeye eklememi isteyenler varsa beni etiketlesin lütfen.
Canim cok tesekkur ederim benide eklemissin ins herkesin karsisinda hamile yazicak sirayla dogurucaz :)
Canımm teşekkür ederiz eline sağlık. İnşallah hepimizin karşısında hamile yazar.Y Yesilelma90 hamile
Curcumania hamile
Elos35 transfer tarihi : 22 Ekim
sncsnc transfer tarihi : 22 Ekim
hazellesare : sonuç bekliyor.
BirAsilAnnesi :
sananesanane :
M meydanaz :
D Deromm :
Canımm teşekkür ederiz eline sağlık. İnşallah hepimizin karşısında hamile yazar.
Hic belli olmaz canim rabbim mucizeleri cokk olur mu olurannemlerde 'hanimidi hanimidi' derler yani 'hani nerde, hani nerde' anlamında
ahh nerdee..
Rabbim nasip etsin inşallah.
bende çok şaşırdım belki bir işarettir.
bence verir tekrar ilac mesela estrofeme devam dedi bana transfere kadar sende devam edersin benceİnşallah canım benimde herşey yolunda gider. Yarın son ilaçları kullanıcam. Dr tekrar ilaç vermezse eğer.
Hayirlisi olsun canim transfer tarihi belli mi seninherkese tedavısı hayırlı olsun ben de 2 cı denemem deyım..yumurtalardan bır tanesı sadece bolundu orta kalıte ve donduruldu bakalım suan ılaclarıma basladım transfer gunumu beklıorum
Belli deil,canim ilaclarimi kullaniorum tahmini 20 gun i çinde inşallahHayirlisi olsun canim transfer tarihi belli mi senin
Hadi insallahBelli deil,canim ilaclarimi kullaniorum tahmini 20 gun i çinde inşallah
Y Yesilelma90 hamile
Curcumania hamile
BirAsilAnnesi :
sananesanane :
M meydanaz :
D Deromm :
Teşekkür ederimBirAsilAnnesi
Guzel,olmusbtransfer belli,olsun,haber vercem,canim, ,Y Yesilelma90 hamile
Curcumania hamile
BirAsilAnnesi :
sananesanane :
M meydanaz :
D Deromm :
Bebekimsin :
hadı hayırlısı olsun heyecan yapmamak elde degılkızlar benim bu halim ne olacak yemin ederim adete 3 gün kaldı ben çok heyecanlıyım
hadı hayırlısı olsun heyecan yapmamak elde degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?