Transfere geri sayim

ayyy masallah ne guzel saglıkla evladınızı kucagınıza alın ınsallah banada dua edın bende transfer gunumu beklıorum

Hayirli olsun canim ins pit pit'larida duyarsin

Gozunaydin canim bende diyodum ya korkuyrm belirtilerim azaldi diye dun doktora gittim biseyleri bahane edip:) ultrasondan bakti hersey yolundaymis sukur:) ben kalp atimini 25 yada 26 sinda dinlemeye gidicem:)

Gozunaydin canim bende diyodum ya korkuyrm belirtilerim azaldi diye dun doktora gittim biseyleri bahane edip:) ultrasondan bakti hersey yolundaymis sukur:) ben kalp atimini 25 yada 26 sinda dinlemeye gidicem:)
Ne tesaduf ben de 25'inde kalp atisi icin gidecegim. Rabbim hayirlisiyla o gunu de gostersin bize. Simdi seni cok daha iyi anliyorum. Tuttu mu tutmadi mi derken hadi kese gorelim dedik simdi kalp atisi. Sanirim heyecanimiz hic bitleyecek 9 ay boyunca. 20 hafta olup bebegini hissedince icin biraz rahatlar dedi hemsirem.

İnşallah hepimiz bu heyecanları yaşarız cuma günü hürmetine rabbim hepimizi sevindirsin

Ay bende 25inde gideym ozaman ayni gun duyalim :) evet hissetsek rahatlicz benndaha kendimi hamile gbi goremiyorum cunku :)

Ne güzel pit pitlari duyucaksiniz inşallah kızlar :) çok seviniyorum adınıza insanin tanımadığı kişi için sevinmesi aynı hisleri yaşaması çok güzel birşey inşallah bizlerde sizin yaşadıklarınızı en kısa zamanda yaşarız hamilelerin duası kabul olurmuş aklınıza geldikçe bizede dua ederseniz çok mutlu olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…