- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
ılk denemen mı canım benımde heyecan dorukta...adetımın ıkıncı gunundeyımçook fena ya.
iğneleri kullanırken bile bu kadar olmamıştım.
ılk denemen mı canım benımde heyecan dorukta...adetımın ıkıncı gunundeyım
Guzel olur ins canim heyecan iyidirkızlar benim bu halim ne olacak yemin ederim adete 3 gün kaldı ben çok heyecanlıyım
embrıyoların nasıl canımevet ilk. benim de adete 3 gün var.
ayyy masallah ne guzel saglıkla evladınızı kucagınıza alın ınsallah banada dua edın bende transfer gunumu beklıorumArkadaşlar öncesinde de normal yolla hamilelik ama 8. haftada düşük yaşadım, 35 yaş üstü 1 tüp bebek denemem oldu, içimde hiç olacakmış hissi yoktu ve nitekim negatifle sonuçlandı. Tüp bebek sonrası adet çok yoğun oluyor. Aradan 1 ay geçti adetim az miktarda ama uzun sürdü. Bu arada bende yaza bir deneme daha yaptırırım diye düşünüyordum. Ama umutsuzdum. 2. ayda adetim 9 gün gecikti. Daha öncesindede 6 gün gecikmiş negatif çıkmıştı o yüzden hayal kurmadım ama 6 değil 9 olunca şüphelendim. Evde test yaptım. Çift çizgiyi gördüm. Ertesi gün tabi kan testi yaptırdım sonuç pozitif. Çok sevindim. Ama arkasından şiddetli mide bulantısı oldu yaklaşık 5 kilo verdim. Mide bulantısı 4-5 aylarda hafifledi. Yani tüp bebeğe niyet edip normal yolla geldi bebişimiz. Sizleri çok iyi anlıyorum. Rabbim bütün isteyenlere sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Bu arada bebek bakımıda hiç kolay değil:))))))
gozun aydın canım amınnn...benım tek embrıyom var ortanın 2 cı klıtesıymıs korkuyorumBirAsilAnnesi tatlim ellerine saglik
Rabbim listedeki herkesin tez zamanda guzel haberlerini almamizi nasip etsin. Bu grup herkese ugur getirsin.
Hayirli olsun canim ins pit pit'larida duyarsinGuzel haberler gelsin o zaman benden;
Kese gorundu sukurler olsun, 12 gun sonra da kalp atislarini duymaya gidecegiz. Allahim hayirlisiyla o kucuk kalbi de duymayi nasip etsin arkasindan vakti geldiginde de hayirlarla kucagimiza almayi da
sananesanane Y Yesilelma90
Aa hadi hayırlısı olsun benimde 21 yada 22 si aynı gün olabilme ihtimalimiZ var
Canim cok tesekkur ederim benide eklemissin ins herkesin karsisinda hamile yazicak sirayla dogurucaz :)[/QUOTE
Y Yesilelma90 hamile
Curcumania hamile
Elos35 transfer tarihi : 22 Ekim
sncsnc transfer tarihi : 22 Ekim
@hazellesare : sonuç bekliyor.
BirAsilAnnesi :
sananesanane :
M meydanaz :
@Deromm :
Ellerine saglik. Beni de ekleyebilir misin listeye. Transfer tarihim daha belli degil.
Ellerine saglik canim cok guzel olmus :)Y Yesilelma90 hamile
Curcumania hamile
Elos35 transfer tarihi : 22 Ekim
sncsnc transfer tarihi : 22 Ekim
@hazellesare : sonuç bekliyor.
BirAsilAnnesi :
sananesanane :19.10.2016 ultrasyon tarihi
M meydanaz :
@Deromm :
Bebekimsin :
Gozunaydin canim bende diyodum ya korkuyrm belirtilerim azaldi diye dun doktora gittim biseyleri bahane edip:) ultrasondan bakti hersey yolundaymis sukur:) ben kalp atimini 25 yada 26 sinda dinlemeye gidicem:)Guzel haberler gelsin o zaman benden;
Kese gorundu sukurler olsun, 12 gun sonra da kalp atislarini duymaya gidecegiz. Allahim hayirlisiyla o kucuk kalbi de duymayi nasip etsin arkasindan vakti geldiginde de hayirlarla kucagimiza almayi da
sananesanane Y Yesilelma90
Ne tesaduf ben de 25'inde kalp atisi icin gidecegim. Rabbim hayirlisiyla o gunu de gostersin bize. Simdi seni cok daha iyi anliyorum. Tuttu mu tutmadi mi derken hadi kese gorelim dedik simdi kalp atisi. Sanirim heyecanimiz hic bitleyecek 9 ay boyunca. 20 hafta olup bebegini hissedince icin biraz rahatlar dedi hemsirem.Gozunaydin canim bende diyodum ya korkuyrm belirtilerim azaldi diye dun doktora gittim biseyleri bahane edip:) ultrasondan bakti hersey yolundaymis sukur:) ben kalp atimini 25 yada 26 sinda dinlemeye gidicem:)
İnşallah hepimiz bu heyecanları yaşarız cuma günü hürmetine rabbim hepimizi sevindirsinNe tesaduf ben de 25'inde kalp atisi icin gidecegim. Rabbim hayirlisiyla o gunu de gostersin bize. Simdi seni cok daha iyi anliyorum. Tuttu mu tutmadi mi derken hadi kese gorelim dedik simdi kalp atisi. Sanirim heyecanimiz hic bitleyecek 9 ay boyunca. 20 hafta olup bebegini hissedince icin biraz rahatlar dedi hemsirem.
Ay bende 25inde gideym ozaman ayni gun duyalim :) evet hissetsek rahatlicz benndaha kendimi hamile gbi goremiyorum cunku :)Ne tesaduf ben de 25'inde kalp atisi icin gidecegim. Rabbim hayirlisiyla o gunu de gostersin bize. Simdi seni cok daha iyi anliyorum. Tuttu mu tutmadi mi derken hadi kese gorelim dedik simdi kalp atisi. Sanirim heyecanimiz hic bitleyecek 9 ay boyunca. 20 hafta olup bebegini hissedince icin biraz rahatlar dedi hemsirem.
Amim canm ins hepiniz dualarimdasiniz ♡♡♡İnşallah hepimiz bu heyecanları yaşarız cuma günü hürmetine rabbim hepimizi sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?