Transfere geri sayim

Evet canim hep dua ediyorum sizler icin bazi yakin arkadaslarim icin ins kabul olur.hepte merak ediyorum sizi.girip bakiyorum surekli curcumania arkadasimizin tutunca sanki yeniden hamile kalmis gbi sevindim.sizlerdende guzel haberleri almayi nasip etsn Rabbim.

BirAsilAnnesi tatlim ellerine saglik

Rabbim listedeki herkesin tez zamanda guzel haberlerini almamizi nasip etsin. Bu grup herkese ugur getirsin.

sağ ol canım benim. inşallah ayağınızı sürürsünüz de hepimiz sizin yolunuzdan geliriz.
bebeğinle ilgili gelişmelere de çok sevindim Allah sağlıkla devamını getirsin Rabbim sana bağışlasın inşallah.

Etmez olur muyuz hic. Herseyi gectim bu sayfaya her girdigimde zaten duaediyorum hepiniz icin

Allah razı olsun amin inşallah hepimiz arkanızdan geliriz :)

Bugün 4.günüm dayanamadım test yaptım kızlar .. kan hcg 1.20 çıktı ... nedir bilmiyom nasib artık ...

Cok acele etmissin. 4. Gun gebeligin olusmasi ve anlasilmasi icin hic uygun bir zaman degil. Sana tavsiyem en azindan 11. Gune kadar sabretmen. Eger boyle yaparsan kendini daha cok uzersin.
Tamamdir canım ... yaramaz anneyim ben .. ama belirtiler kayboldu canım bende

Tamamdir canım ... yaramaz anneyim ben .. ama belirtiler kayboldu canım bende
Ben cok okudum, cok arastirdim. Transfer sonrasinda hepimizin gebelik belirtisi sandigimiz seyler aldigimiz hormonlarin etkisi. Mesela benim daha transferden once meme uclarimda hassasiyet baslamisti, transfer sonrasi kasiklarim agriyordu filan Y Yesilelma90 de soylesin sana transfer sonrasi 10-15 gun aslinda belirti diye bisey yok. Yani butun belirtiler olsa da hamile olmayan kisiler var. Sen sadece icini ferah tut, bol bol dua et ve aceleci olma. Ve dualarim seninle

Kurban olurum saol canim vallah şu yazdığın iki kelime bile okadar kıymetli ki... böyle heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım birbirine karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…